geçmiş olsun ne için oldunuz histereskopi ? ben de 8 ay önce polip sebebiyle oldum ve kanamam az az da olsa baya sürdü siz daha yeni ameliyat olmuşsunuz bu normal korkmayın... ayrıca bu süreçte fazla yürümemeye , yorulmamaya dikkat edin bunlar kanamayı artırabiliyor.. doktorun o ilacı vermesinin sebebi de bu operasyon sonrasında enfeksiyon kapma olasılığı yüksek oluyor onun için vermiştir bende antibiyotik kullanmıştım ama bunun kanama ile ilgisi olduğunu sanmam...Kızlar selam 12 şubat perşembe günü Histeroskopi ameliyatı oldum..Ameliyatı olalı 4 gün oldu ancak benim vajinal kanamam geçmedi..Burada araştırmamda kimse böyle bir sorundan bahsetmemiş..Bir tek bendemi kanama oluyor bu bir problemmi bilemedim.. Doktoruma söyledim telefonla tek kullanımlık bir ilaç verdi,suya atılıp içiliyor,ancak internete baktığımda bu idrar yolları iltahabı için kullanılan birşeymiş bunuda görünce iyice kafam karıştı..kanamamla ne alakası var verdiği ilacın bilemedim..Lütfen yardımcı olun kızlar histeroskopi olup ameliyattan sonra kanaması olan yada devam eden varmı aranızda ????
Hafif benimde oldu hatta içimde sıvı kaldı bir îki kere onuda aldılar sıkıntı yapmaKızlar hadiii yokmu hiç histeroskopi olaaan !!!
geçmiş olsun ne için oldunuz histereskopi ? ben de 8 ay önce polip sebebiyle oldum ve kanamam az az da olsa baya sürdü siz daha yeni ameliyat olmuşsunuz bu normal korkmayın... ayrıca bu süreçte fazla yürümemeye , yorulmamaya dikkat edin bunlar kanamayı artırabiliyor.. doktorun o ilacı vermesinin sebebi de bu operasyon sonrasında enfeksiyon kapma olasılığı yüksek oluyor onun için vermiştir bende antibiyotik kullanmıştım ama bunun kanama ile ilgisi olduğunu sanmam...
Hafif benimde oldu hatta içimde sıvı kaldı bir îki kere onuda aldılar sıkıntı yapma
Canım bende bugün histeroskopi ameliyati oldum 1 kaç damla kanama oldu snr kesildi ama kanaması çok olanlar oluyormuş sıkıntı etme normal mis yani geçmiş olsun...Kızlar selam 12 şubat perşembe günü Histeroskopi ameliyatı oldum..Ameliyatı olalı 4 gün oldu ancak benim vajinal kanamam geçmedi..Burada araştırmamda kimse böyle bir sorundan bahsetmemiş..Bir tek bendemi kanama oluyor bu bir problemmi bilemedim.. Doktoruma söyledim telefonla tek kullanımlık bir ilaç verdi,suya atılıp içiliyor,ancak internete baktığımda bu idrar yolları iltahabı için kullanılan birşeymiş bunuda görünce iyice kafam karıştı..kanamamla ne alakası var verdiği ilacın bilemedim..Lütfen yardımcı olun kızlar histeroskopi olup ameliyattan sonra kanaması olan yada devam eden varmı aranızda ????
aman diyeyim ilk 1 ay dikkat et kendine yoruldukça kanama da artıyor , ağrı da oluyor benim kanamam da uzun sürmüştü dikkat etmediğim için... yapışıklık hususuna gelince benim doktorum onunla ilgili bir şey söylemedi başka bir şehirde ameliyat olduğum için sonrasında da kontrole gitmedim...Ben ilk başta hamile kalamadığım için gitmiştim doktora canım..Doktor hsg istedi o sırada rahmimim kalp şeklinde olduğunu gördü o nedenle oldum canım..Hamile kalırsan bebek düşer dedi tutunamaz dedi...Benim daha yeni yeni geçiyor canım ilk bir hafta kadar o kadar çok kanamam oldu ki çok korktum..Birde senin dediklerinin hiç birini yapmadım,ameliyat oldum 1 gün hastanede yattım sonra eve geldim temizlik yemek vs..hiç dikkat etmedim yani..Antibiyotik bende kullandım birde demir hapı vermiş..Canım birde bir şey sorucam ben en son kontole gittim 2 3 gün önce,bu seferde doktorum dediki ameliyattan dolayı yapışıklık oluşmuş olabilir şimdide onu takip edicez dedi..Senin doktorun böyle bir şeyden bahsettimi ?
İlişkî yasak birdahaki Hastalığı'na kadar yapmaKızlar hadiii yokmu hiç histeroskopi olaaan !!!
Atmış o kimse zaten yapışıklık için bu operasyon aynı zamanda bidaha sorBen ilk başta hamile kalamadığım için gitmiştim doktora canım..Doktor hsg istedi o sırada rahmimim kalp şeklinde olduğunu gördü o nedenle oldum canım..Hamile kalırsan bebek düşer dedi tutunamaz dedi...Benim daha yeni yeni geçiyor canım ilk bir hafta kadar o kadar çok kanamam oldu ki çok korktum..Birde senin dediklerinin hiç birini yapmadım,ameliyat oldum 1 gün hastanede yattım sonra eve geldim temizlik yemek vs..hiç dikkat etmedim yani..Antibiyotik bende kullandım birde demir hapı vermiş..Canım birde bir şey sorucam ben en son kontole gittim 2 3 gün önce,bu seferde doktorum dediki ameliyattan dolayı yapışıklık oluşmuş olabilir şimdide onu takip edicez dedi..Senin doktorun böyle bir şeyden bahsettimi ?
Kandırmış seni daha sonra hatırlat bana neden olduğunu yazayımBen ilk başta hamile kalamadığım için gitmiştim doktora canım..Doktor hsg istedi o sırada rahmimim kalp şeklinde olduğunu gördü o nedenle oldum canım..Hamile kalırsan bebek düşer dedi tutunamaz dedi...Benim daha yeni yeni geçiyor canım ilk bir hafta kadar o kadar çok kanamam oldu ki çok korktum..Birde senin dediklerinin hiç birini yapmadım,ameliyat oldum 1 gün hastanede yattım sonra eve geldim temizlik yemek vs..hiç dikkat etmedim yani..Antibiyotik bende kullandım birde demir hapı vermiş..Canım birde bir şey sorucam ben en son kontole gittim 2 3 gün önce,bu seferde doktorum dediki ameliyattan dolayı yapışıklık oluşmuş olabilir şimdide onu takip edicez dedi..Senin doktorun böyle bir şeyden bahsettimi ?
Canım bende bugün histeroskopi ameliyati oldum 1 kaç damla kanama oldu snr kesildi ama kanaması çok olanlar oluyormuş sıkıntı etme normal mis yani geçmiş olsun...
aman diyeyim ilk 1 ay dikkat et kendine yoruldukça kanama da artıyor , ağrı da oluyor benim kanamam da uzun sürmüştü dikkat etmediğim için... yapışıklık hususuna gelince benim doktorum onunla ilgili bir şey söylemedi başka bir şehirde ameliyat olduğum için sonrasında da kontrole gitmedim...
İlişkî yasak birdahaki Hastalığı'na kadar yapma
Sağol canim bende 1 cm polip vardı onun için oldum perde de varmış ama onuda aldılar hayırlısı inşallah .Canım çok teşekkürler cevap için sanada çok geçmiş olsun sen ne için oldun ? umarım en kısa zamanda bu süreçleri atlatıp bebeklerimizi kucağımıza alabiliriz...
Kandırmış seni daha sonra hatırlat bana neden olduğunu yazayım
Sağol canim bende 1 cm polip vardı onun için oldum perde de varmış ama onuda aldılar hayırlısı inşallah .
Bana öyle bişiy demedim canım antibiyotik va ağrı kesici verdi 10 gün ilişki yasak okadar canım Yapisiklik olurmuymus çok şaşırdımHayırlısı canım geçmiş olsun tekrardan..Birde sanada doktorun yapışıklık olabilir gibi birşeyden bahsettimi
Bana öyle bişiy demedim canım antibiyotik va ağrı kesici verdi 10 gün ilişki yasak okadar canım Yapisiklik olurmuymus çok şaşırdım
Offf ya çok canım sıkıldı şimdi tekrar tekrar sürekli bi engel ama bana böyle bişey demedi 10 snr çalışmalara başlayın dedi 3 ay içinde bebek bekliyorum dedi anlamadımEvet canım kürtaj gibi her türlü vajinal ameliyatta yapışıklık ihtimali var bir süre geçsin yine kontrol edicez dedi..Kontrolden kastı yine hsg çekicek yani.. Ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bende bilmyorum ancak intte araştırınca bu sekilde yapılıklığı oluşan insanları gördüm..Off birini oluyorsun başka bir sorun çıkıyor...