Canım bizde 9 ay önce evlendik,evlendiğimiz ilk 2 ay kadar istemedik,normalde planım bir kaç yıldı hatta ama 1 2 ay geçince çok istedim bebek,eşimde öyle..sonra korunmayı bıraktık..zaten ilaç iğne vs o şekilde korunmadık hiç doğal yollardan korunmuştuk.. denedik bi kaç ay olmadı,ilk evlendiğimde isteyince hemen bebek oluyor sanıyordum :) baktım bi kaç ay olmayınca doktora gittik eşimle 6 ay olması lazım dedi,denedik 6 ay oldu..bu sürede bu arada evlendiğimden beri ben devamlı idrar yolları iltihabı oldum çok acılar çektim hep antibiyotik kullandım..daha sonra 6 ayda olunca tekrar doktora gittik eşime sperm testi yaptı sadece morfolojide sorun vardı 4 olması gerekiyormuş eşimin 3'tü..Bana adetimin 2. günü testler yaptı kan testleri,tam ne testi olduklarını bilmiyorum hormon fln sanırım,onlarda bir sorun yoktu..daha sonra devamlı idrar yolları iltihabı olduğum için hsg çekelim belki tüplerinde sorun vardır dedi..hsg çekti 2 tüpümde açık çıktı,işte o sırada rahmimdeki şekil bozukluğunu farketti,hamile kalırsan tekrarlayan düşüklerin olur düzeltmemiz lazım dedi,ameliyatı oldum işte son olarak ta tekrar adetimin 2. günü gel dedi yine kan testleri yapıcak..yani bende ne var ben hala anlamadım canım :) şuan görünen tek sorun eşimin morfolojisi ama buda tam olarak etkiliyormu bebek olmasını bilmiyoruz.. bide doktor bana daha hiç yumurtlama takibi fln yapmadı belkide onda sorun vardır..bilmiyorumki canım ya hiç bilmediğim konular içinde buldum birden kendimi..sende umarım en kısa zamanda hamile kalırsın canım..k.bakma bu arada baya uzun yazdım içim dolmuş