Histeroskopi çok acil yardım lütfeeen !!!

Kızlar selam 12 şubat perşembe günü Histeroskopi ameliyatı oldum..Ameliyatı olalı 4 gün oldu ancak benim vajinal kanamam geçmedi..Burada araştırmamda kimse böyle bir sorundan bahsetmemiş..Bir tek bendemi kanama oluyor bu bir problemmi bilemedim.. Doktoruma söyledim telefonla tek kullanımlık bir ilaç verdi,suya atılıp içiliyor,ancak internete baktığımda bu idrar yolları iltahabı için kullanılan birşeymiş bunuda görünce iyice kafam karıştı..kanamamla ne alakası var verdiği ilacın bilemedim..Lütfen yardımcı olun kızlar histeroskopi olup ameliyattan sonra kanaması olan yada devam eden varmı aranızda ????
Kanamam olmadi ama kizim oldu benim

Emriyo oluşumundamı belli olur ???? Morfolojinin bozuk olması,sperm kalitesinin bozuk olması demek oluyor,sperm kalitesinin bozuk olmasıda,bozuk olanların döllenmemesine neden oluyor,dolayısıyla hamile kalma oranın düşüyor çünkü kalitesiz sperm döllenmiyor. Ne emriyo oluşumundan bahsediyosun sen ??? Döllenen sperm zaten sağlıklı spermdir ne alaka emriyo oluşumundan belli olucakmış,embriyo oluşsa zaten ortada bir sıkıntı yok..Asıl senin şu yarım yamalak bilgilerin öldürdü beni :KK70:
Yok ama tup bebek tedavisinde benim dollenme oldu fakat kaliteli olmadigi icin blastotit denilen evreye gelemeden transferi yaptilar dolayisiyla olmadi her dollenme kaliteli anlamina gelmezki dogadaki dusuk olan bebeklerin bile yarisi bir eksiklikten dolayidir diye okumustum ben

B

biraz daha araştır ne demek istedimi öğrenirsin gerçi ben yazardım sana ama gerek yok

Bencede gerek yok.Sen buraya insanları aşağılayıp stres atmaya gelmişsin bence,amacın destek olmak bilgilerini paylaşmak olsa insanlarla düzgün konuşup yardımcı olurdun ama amacın egonu tatmin etmek o yüzden gerek yok

Kanamam olmadi ama kizim oldu benim

Canım histeroskopiden sonramı oldu kızın ? Allah bağışlasın canım histereskopiden ne kadar süre sonra hamile kaldın ? Birde doktorun yağışıklık olabileceği hakkında bir şey söyledimi sana ameliyattan sonra,bana doktorum yapışıklık olabilir biraz zaman geçsin birdaha hsg çekip bakıcaz dedi.. birde doğal yollamı tüp bebeklemi hamile kaldın ?

Yok ama tup bebek tedavisinde benim dollenme oldu fakat kaliteli olmadigi icin blastotit denilen evreye gelemeden transferi yaptilar dolayisiyla olmadi her dollenme kaliteli anlamina gelmezki dogadaki dusuk olan bebeklerin bile yarisi bir eksiklikten dolayidir diye okumustum ben

Evet canım doktorumda öyle dedi bana ama,döllenmedende önce zaten kalitesiz olanların bir çoğu döllenemiceği için hamile kalma şansın diğer insanlara göre yarı yarıya oluyor dedi..Yani o kalitesiz spermlerin bir çoğu yumurtaya ulaşamıcak dedi,kaliteli sperm sayısıda az olduğu için hamile kalma sansım düşük oluyor :KK43: dediğin gibi kalitesiz spermde döllenebilirmiş düşüğe neden olurmuş ama benim ilk etaptaki sorunum hamile kalamıyorum ve eşim ve bendeki tek sorunda morfoloji olarak görülüyor ve muhtemelen bu nedenle hamile kalamıyorum ben..Hamile kaldıktan sonrada artık biraz Allaha kalmış bir şey sans yanı düşüp düşmemesi ben bi hamile kalabilsem :110: Canım senin de mi eşinin morfolojisinde sorun vardı ne için tüp bebek tedavisi oldunuz

Canım histeroskopiden sonramı oldu kızın ? Allah bağışlasın canım histereskopiden ne kadar süre sonra hamile kaldın ? Birde doktorun yağışıklık olabileceği hakkında bir şey söyledimi sana ameliyattan sonra,bana doktorum yapışıklık olabilir biraz zaman geçsin birdaha hsg çekip bakıcaz dedi.. birde doğal yollamı tüp bebeklemi hamile kaldın ?
histeroskopiden sonraki ay birdaha adet olmadim kizima hamile kaldim ikinci tup bebek tedavimden onceydi..dr um laparoskopi ile tuplere bakti bide histeroskopi yapip rahim icine bakicam dedi ..rahim icinde minik tumsekler vardi onlari yaktimki embriyolar koyulunca rahat tutunabilsin dedi..birde kanlanmayi arttirip rahim icini yenilemekti maksadim dedi ...hani parmagimiz kesilince hucreler kendiliginden kapaniyor ordada taze bir deri olusuyorya mantik buydu aslinda....ben bidaha adet olmadim o ay hamile kaldim sukur dr bile sasirdiydi...ilk tup bebek tutmadiydi kalitesiz embriyolardi besinci gune kalmadiydi sukur simdi ikinciye hamileyim oda kendiliginden oldu darisi basina eger istiyorsan

histeroskopiden sonraki ay birdaha adet olmadim kizima hamile kaldim ikinci tup bebek tedavimden onceydi..dr um laparoskopi ile tuplere bakti bide histeroskopi yapip rahim icine bakicam dedi ..rahim icinde minik tumsekler vardi onlari yaktimki embriyolar koyulunca rahat tutunabilsin dedi..birde kanlanmayi arttirip rahim icini yenilemekti maksadim dedi ...hani parmagimiz kesilince hucreler kendiliginden kapaniyor ordada taze bir deri olusuyorya mantik buydu aslinda....ben bidaha adet olmadim o ay hamile kaldim sukur dr bile sasirdiydi...ilk tup bebek tutmadiydi kalitesiz embriyolardi besinci gune kalmadiydi sukur simdi ikinciye hamileyim oda kendiliginden oldu darisi basina eger istiyorsan

Amin canım inşallah,evet bende bebek için uğraşıyorum..inşallah bende bir daha adet olmam...

kızlar merhaba bende dün operatif histereskopi oldum dr sağ ve solda hamile kalmayı engel olmayan ufak yapışıklar var dedi rahimde ama temizlemiş. lekelenme şeklinde kanama oluyo on gün sürer dedi kanama olduğu müddetçe ilişki yasak kanama bitince sorun olmaz dedi. bugün ateşim çıktı nedense yüzüm şişti ve kıpkırmızı böyle şeyler yaşayan var mı tekrar enfeksiyon belirtisimi acaba zaten enfeksiyondan bu işlemi oldum kürtaj sonrası yapışıklık oldu diye anlamadım yani. yardımcı olursanız sevinirim

kızlar merhaba bende dün operatif histereskopi oldum dr sağ ve solda hamile kalmayı engel olmayan ufak yapışıklar var dedi rahimde ama temizlemiş. lekelenme şeklinde kanama oluyo on gün sürer dedi kanama olduğu müddetçe ilişki yasak kanama bitince sorun olmaz dedi. bugün ateşim çıktı nedense yüzüm şişti ve kıpkırmızı böyle şeyler yaşayan var mı tekrar enfeksiyon belirtisimi acaba zaten enfeksiyondan bu işlemi oldum kürtaj sonrası yapışıklık oldu diye anlamadım yani. yardımcı olursanız sevinirim

Canım merhaba..sen yazalı baya olmuş gerçi ben daha yeni görüyorum..Umarım rahatsızlıkların tedavi olmuştur.. Şuanki tedavi aşaman ne canım? Doktora gidiyormusun hala hamilelik için.. Ben olmam gereken bütün tedavileri oldum gibi neredeyse..şuan artık bir kaç ay doktora gitmeye ara vermeyi düşünüyorum psikolojik olarak yıprandım çünkü...

kızlar selam . 6 ay korunmadım ve hamile kalamadığım için doktora görünmek istedim. polikistik over teşhisi kondu sonrasında yumurta takibi v.s 3 ay denedik ancak olmadı. bu ay hsg çekildim ve rahmin unikolis bikornis yani kalp rahim dedikleri ama benimki biraz derin v şeklini almış. doğuştan olan birşeymiş hiteroskopi önerdiler ama nasıl bir amliyet bilgi lütfen

X