Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, ben histereskopik myom ameliyatı oldum yeni evliyim 7 tane çok küçük myom çıktı ama bu ameliyatı olanlar var mı sonrasında tekrarlayan var mı gebe kalanlar var mı yanıtlayabilirseniz, tecrübenizi paylaşırsaniz sevinirim.
merhabalar bende myom ameliyatı olacağım laparaskopik cerrahi ile siz hangi yontem ile oldunuz? 1 myomum var rahmın dısında 6cm . sizin myom nerede idi
merhabalar bende myom ameliyatı olacağım laparaskopik cerrahi ile siz hangi yontem ile oldunuz? 1 myomum var rahmın dısında 6cm . sizin myom nerede idi
Ben histereskopik yöntem ile oldum.rahimin içinde bebek kesesinin oluştuğu yerde demişti doktor bakalım bu ay kontrole gideceğim ilk regl sonrası gel demişti tekrar üreme olmaz inşallah Allah in izniyle, umarım sizinde kolay gecer gebelik geçirdiniz mi hiç