• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Histereskopi polip aldırma riskli bir işlem mi?

infinityspring

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2023
440
121
23
Histeroskopi ile polip aldırma riskli bir işlem mi
Anestezi nasıl oluyor
İnternette çok yorum okudum ama rahimde yırtılma kanama falan oluyor
tabii bilgi kirliliği de olabiliyor ama yine de size sormak istedim yaptıran var mı özel de ?
Sedasyon mu
Lokal mi bilginiz var mı
Teşekkür ederim

Anestezi nasıl oluyor
tabii bilgi kirliliği de olabiliyor ama yine de size sormak istedim yaptıran var mı özel de ?
Sedasyon mu
Lokal mi bilginiz var mı
Teşekkür ederim
Ben gecen sene mart ayinda histeroskopiyle polip aldrdim doktorum beni tamamen uyuttu bisey hatirlamiyorum uyandigimda odadaydim.. sabah erken saatte aldilar yarim saatlik bi islemdi benmki ama bu sure polipin yerine büyüklüğüne sayisina gore degisir diye biliyorum.. uyandgimda hafif agrim vardi ogleden sonra da taburcu oldum evimde dinlenmistim..

gayet basit bir işlem ben eylülde oldum işlem sonrası 1 saat hastanede kaldım akşama normal hayatıma döndüm. Ara ara adet sancısı gibi ağrılar oluyor onun dışında birşey yok. Hee bir de uzun süre kanama geldi.

Anestezi nasıl oluyor
Sedasyon mu
Lokal mi bilginiz var mı
Teşekkür ederim
10 gün önce oldum ben agri sizi yok uyutuldum

Anestezi nasıl oluyor
Sedasyon mu
Lokal mi bilginiz var mı
Teşekkür ederim
Bende geçen sene Mart ayında oldum sabah 8 gibi hastaneye yattım öğleden sonra çıktım yatmanı gerektirecek bir durum yok bir kaç gün lekenmem oldu sadece hafif sancı da normal bir durum hiç korkma gayet kolay bir operasyon ✨

Ben gecen sene nisanda oldum ama tüplerimin tıkalı olduğu anlaşılmış ameliyat esnasında doktor açmaya çalışmış açamayınca tüplerimi de aldı

gayet basit bir işlem ben eylülde oldum işlem sonrası 1 saat hastanede kaldım akşama normal hayatıma döndüm. Ara ara adet sancısı gibi ağrılar oluyor onun dışında birşey yok. Hee bir de uzun süre kanama geldi.
Ya benim t rahim operasyon u oldu 8 gün oldu ama ağrılarım war normal midir acaba

Back