Ben 8 Ağustos da histereskopi oldum Eylül ve Ekim ayında regli günlerim düzenli ve bol kanamalı oldu rahim yapışıklığı vardı. Dr'um herşey normal başaralı marta kadar hamile kalırsın dedi. Benim sorum şu arkadaşlar normal yolla histereskopi sonrası gebe kalan var mı? Ne kadar zaman sonra gebe kalan oldu? Gebe kalınca ne yapılır? Ben şimdi bir ümit bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Benim de rahimde perde var mı diye bakacaklar histereskopi ile. 24 Haftalık gebelik kaybım var canım. 15 gün oldu, ilk adetinden sonra gel dedi doktor... İnşallah ben de sonrasında tekrar hamile kalırım Allah'ın izniyle. Operasyonda uyuttular mı sizi peki, ne kadar sürdü, acı oldu mu?
Ben 8 Ağustos da histereskopi oldum Eylül ve Ekim ayında regli günlerim düzenli ve bol kanamalı oldu rahim yapışıklığı vardı. Dr'um herşey normal başaralı marta kadar hamile kalırsın dedi. Benim sorum şu arkadaşlar normal yolla histereskopi sonrası gebe kalan var mı? Ne kadar zaman sonra gebe kalan oldu? Gebe kalınca ne yapılır? Ben şimdi bir ümit bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Geçmiş olsun Allah şifa versin. Bende geçen yıl Nisan ayında perde vardı o yüzden histereskopi oldum, hamile kalamadım ama benim bir de sol tüpüm bağırsağıma yapışmış bu yılda ağustosta ondan laparaskopi oldum. Şimdi akışına bıraktık bakalım
Benim de rahimde perde var mı diye bakacaklar histereskopi ile. 24 Haftalık gebelik kaybım var canım. 15 gün oldu, ilk adetinden sonra gel dedi doktor... İnşallah ben de sonrasında tekrar hamile kalırım Allah'ın izniyle. Operasyonda uyuttular mı sizi peki, ne kadar sürdü, acı oldu mu?
Geçmiş olsun ayrıca başınız sağ olsun. Ben oldum perdeden histereskopi, toplam girip çıkmam 40 dk falan sürmüş. Ameliyatta uyutuyorlar tabi, çıktığınızda yatağınızda oluyorsunuz. Hafif kanamam oldu bir kaç gün, hafif de kasık ağrısı yaşadım ama katlanılmayacak ağrılar değildi. Bir gece kaldım hastanede çünkü akşam ameliyat olmuştum, sabah taburcu oldum. Hamile kalamadım başka nedenlerden bu yıl birde laparaskopi oldum iki ay oldu, şu an beklemedeyiz. Size de geçmiş olsun şimdiden korkmayın zor bir işlem değil, uyumak güzel ameliyatta
Geçmiş olsun Allah şifa versin. Bende geçen yıl Nisan ayında perde vardı o yüzden histereskopi oldum, hamile kalamadım ama benim bir de sol tüpüm bağırsağıma yapışmış bu yılda ağustosta ondan laparaskopi oldum. Şimdi akışına bıraktık bakalım
Hayır yoktu rahim filminde sol tüp şiş ve tıkalı çıkmıştı normalde ameliyat onu bağlamak için yapılacaktı fakat ameliyatta öğrendik ki bağırsak yapışmış, tüpe işlem yapmaya gerek kalmamış. Bu ayda bekleyişim boşa çıktı regl oldum
Hamile kaldiniz mi acaba bide histereskopi sonrasi doktorunuz ne kadar sure korunmaniz gerekiyor dedi. Bnde onumuzdeki hafta olucam insallah 2 ay korunma onerdi