• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

histereoskopi hakkında bilgi lütfeeennn

üff ne çok tutmuş yaaa.ben akıl edip de sormadım .özel üniversite hastanesinde yaptırıcam.şimdiye kadar hiç ücret ödemedim tonla test yaptılar.bundan da istemezler diye düşünmüştüm.yarın görücem bakalım kaça patlayacak.tamamını istemezler de belki katkı alınabilir.

İnşallah ödemezsin banada çok gelmişti fiyat sonra bir gördüm 7000 8000e bile yapıyorlar bu ameliyatı. Benim durumum riskliydi iyi bir ameliyat geçiremezsem tamamen doğurganlığımı kaybedebilrdim. O yüzden porf. a yaptırdım tabi tuzluda oldu. Ben göze alamadım çünkü böyle riski nede olsa doktor secimi çok önemli. Bende parça aldıkları için iyileşmem zaman aldı. Tanısal amaçlıda sadece altan rahime kamera yollayıp bakıyorlar. Narkozu atlatınca o zaman zaten rahat olursun.

ben geldim.başkent üniversitesinde histereoskopi oldum bugün.hala biraz halsizlik ve mide bulantım var.adet sancısı gibi ağrılarım var.bunların dışında iyiyim.sadece biraz darlık vardı onu da açtım dedi dr.herhangi bir yapışıklık veya başka bir durum yokmuş çok şükür.rahmin ön ve arka duvarından parça alıp patalojiye göndermişler.2 hafta sonra sonuç çıkıcakmış.hiç bir ücret ödemedim .operasyondan 2-3 saat sonra taburcu oldum.korktuğum kadar yokmuş ama işte çoook yorgunum ve midem kötü.

Ne demek geçmiş olsun önemli birşey çıkmadığına sevindim. Nede olsa narkoz etkiliyor insanı bolca yoğurt ve sıvı alırsan daha çabuk atlatırsın. Umarım patolojiden sonuçlarda iyi gelir canım.

Meraba kızlar ben aranıza yeni katıldım.1 yılı aşkındır korunmuyoruz fakat hala gebe kalamadım.Aşılamaya mı başlasak derken bir kist, birde polip çıktı.Haklı olarak doktor planlama yapamıyor.Histeroskopi ile polip alınması gerekiyormuş.Korkuyorum.Bu tecrübeyi yaşayanlar bilgilendirirmisiniz ve önerebileceğiniz bir yer ,bir doktor varmı?Maliyeti ne?

Meraba kızlar ben aranıza yeni katıldım.1 yılı aşkındır korunmuyoruz fakat hala gebe kalamadım.Aşılamaya mı başlasak derken bir kist, birde polip çıktı.Haklı olarak doktor planlama yapamıyor.Histeroskopi ile polip alınması gerekiyormuş.Korkuyorum.Bu tecrübeyi yaşayanlar bilgilendirirmisiniz ve önerebileceğiniz bir yer ,bir doktor varmı?Maliyeti ne?

Merhaba..ben rahimdeki septumdan yani perdeden dolayı 2 kez histeroskopi ile birlikte laparoskopi oldum.anestezi altında yapıldığı için korkulacak bişey yok.hatta ben geçen hafta kontrol amaçlı ofis histeroskopisi de oldum anestezi olmadan sadece kontrol amaçlı yapıldı..hiç ama hiç bişey hissetmedim..dediğim gibi çok rahat bi işlem hiç korkma..ben ankaradaki etlik zübeyde hanım kadın doğumda oldum ameliyatlarımı..devlet hastanesi olduğu için hiç ücret ödemedim..sadece geçen haftaki ofis histeroskopisini özel hastanede yaptırdım,fiyatı 300 tl idi..anestezi olmadığı için fiyat böyleydi..ama senin anestezili olacağı için o şekildeki fiyatını bilemiyorum..sevgiler..turkbayragi

Son düzenleme:
Back