- 19 Nisan 2023
- 184
- 182
- 33
- Konu Sahibi Parolterafarvele
Çocukken de olurdu onemsemezdim. Bazen içinize bi kötü his oturur kötü haber alırsınız ya benim de öyle oluyor .söylesem inanmazsınız. Pandemiden önce abime diyordum ki dünya çaplı bi salgın olcak surekli bunu hissedip söylerdim. Kış ayıydi içimde sıkıntı vardı hiç unutmam o gün çay içerken yine içime geldi bu his söyledim. O da artık alismisti olabilir dedi.bi ay sonra pandemj başladı. Sonrasında bana kac kere dedi sen hep söylerdin diye. 6 şubat depreminden önce geceleri uyumakta zorlanıyordum. Bu kış deprem olacak diyip durdum bu ses içime geliyordu ben de yakin çevreme söyledim. Tanıdık arkadaş vs e söylüyordum. Yine o hafta geldiğinde t şubattan iki gün önce giyinik yatmaya başladım daha kapalı giyineyim deprem her an olabilir diyordum yerini bilmiyorum tabiki ama olacağı hissi içimdeydi yine.
Sel olmadan knce yağmur yağacak sel olacak her yer dedim içimden.felakaet tellalı gibiyim.bazen kendimi susturuyorum saçmalıyorum zaten yağmur mevsimj illa sel olur diyorum kendi kendime...
Şuan deprem vs hissi yok onun yerine yine başka bi sıkı ti var içimde bu sefer çözemiyorum.kimi için nimet kimi için sıkıntı bisey diye geçiyor içimden ne hissi cozebildim ne aklıma bisey geliyor.
Sizde de böyle şeyler oluyor mu
Sel olmadan knce yağmur yağacak sel olacak her yer dedim içimden.felakaet tellalı gibiyim.bazen kendimi susturuyorum saçmalıyorum zaten yağmur mevsimj illa sel olur diyorum kendi kendime...
Şuan deprem vs hissi yok onun yerine yine başka bi sıkı ti var içimde bu sefer çözemiyorum.kimi için nimet kimi için sıkıntı bisey diye geçiyor içimden ne hissi cozebildim ne aklıma bisey geliyor.
Sizde de böyle şeyler oluyor mu
Son düzenleme: