- 30 Ekim 2014
- 426
- 178
- 53
- Konu Sahibi umutla_bekleyis
-
Son 2 3 gundur kasik bel agrisi cekiyorum birde göguslerim her ay agrirdi hatta gecen ayda agridi yanlardandi ama bu cok farkli kk hanimlarinin dedigi gibi ucu aciyo siziliyo sanki icime öyle doguyor insallah dogrudur 31nde yilbasiyla birlikte kutlariz kirmizilar gelmezse.. senin gununde gecmis canim neden test yapmadin insallah pozitifi görursun
Adetime 6 gun var ama ben bu ay sanki oldu gibi hissediyorum minigim tutundu bana. Aksam test yaptim negatif cikti ama bu beni uzmedi 6 gun sonra pozitifi görucem eminim:))
Test yapsana nasıl bu kadar bekleyebildinSanırım bende hamileyim yeniden, adetim hiç gecimezken bu ay gecikti. Hatta 23-24 gün adet döngüm bugün 29.gün bitti :) eğer hamileysem muhtemel doğum tarihim benimde 2 eylül..
benim de reglime 7 gün var iki tane de test yaptım ikisi de negatif çıktı.bende pek belirti de yok sadece iki gün sol kasığımda sızı oldu ama nedense ben de hamile olduğumu hissediyorum hayırlısı bakalım.
Bu ay bende hıssettım ve bugun kan testi yaptrdım hıslerm dogru cıktııı
Insallah hamilesindir canim belirtin varmi test yapsana biz gunumuz gelmeden yapiyoruz sen gecmis hala duruyosunSanırım bende hamileyim yeniden, adetim hiç gecimezken bu ay gecikti. Hatta 23-24 gün adet döngüm bugün 29.gün bitti :) eğer hamileysem muhtemel doğum tarihim benimde 2 eylül..
Insallah caniminşallah hislerin boşa çıkmaz hamileyim haberini alırız
inş canım. rabbim kucaklarımıza sağlıklı hayırlı evlatlar versin.arkadaşlar ben gebelik öncesi için muayene olmuştum doktor 10 gün sonraya progesteron hormonu testi vermişti.Dün onun sonucunu aldım. progesteron 32 çıktı.normalden çok yüksek bir değer olduğunu söyledi ve hamile olma ihtimalin var dedi.adetin gecikirse ancak o zaman kanda ya da idrarda belli olur dedi.şimdi heyecanla bekliyorum.umarım isteyen herkes bu güzel haberi alır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?