- 26 Aralık 2021
- 9
- 6
- 1
- 26
- Konu Sahibi Helenistikk
Merhabalar acaba hislerine guvenen arkadaslar falim hakkinda bir kac sey soyleyebilir mi cok tesekkur ederim simdidenn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin için kabarmış dışın çömelmiş.
Sana üç vakte kadar dörtcumle yarim kalmis acayip merak ettim 4 ne
<Video içerigi ve son cumlesi hariç>
Anlamadim ama yine de guldumSenin için kabarmış dışın çömelmiş.
Bu ne demek (Yiğit özgür üzgün ☹
Ay google yok herhalde sizin memlekette.Bu ne demek (
Ben de ciddi bir sey diyorsunuz sanmistim neyseAy google yok herhalde sizin memlekette.
Neresi ciddisiz geldi?Ben de ciddi bir sey diyorsunuz sanmistim neyse
KompleNeresi ciddisiz geldi?
Google ile ilgili bir tüyo daha vereyim. Diger konunuzdaki dogum haritalarinin yorumlanmis hali oluyor. Oralara bakabilirsiniz. Insanlar egitim alip bunu iş olarak yapiyorlar. Burada ucretsiz harita yorumlama yaparlar mi sizce?Bu ne demek (
Ben de karsiligini veririm sikinti değil googleda olmuyor yorumlanmis hali gercek olmuyor benceGoogle ile ilgili bir tüyo daha vereyim. Diger konunuzdaki dogum haritalarinin yorumlanmis hali oluyor. Oralara bakabilirsiniz. Insanlar egitim alip bunu iş olarak yapiyorlar. Burada ucretsiz harita yorumlama yaparlar mi sizce?
Ahahah tesekkur ederim sağlık olsunBen de bütün hislerimi toplayıp geldiydim, fal olduguna dikkat etmemisim. Gidiyom.
Burada o sekilde bir alisveris yasak sanirim. Yani ücrete karsilik harita yorumlatma gibi. Soylenenin gercekliginden nasil emin olacaksiniz? Kimden egitim aldilar bilmiyorsunuz ki.Ben de karsiligini veririm sikinti değil googleda olmuyor yorumlanmis hali gercek olmuyor bence