bazı arkadşlar setlerdeki bazı parçalar beğenmeyip değiştirdiklerini sölemişler ben ist iki hisar mağzasına sordum şuan bi kampnayası var mercury çatalbıcaktakımı alana mercury çelik tencere seti 800 liraya geliyo normalde 1300 .. ama ben daha önce ceyiz seti aldığım için celik tencerem var o modelin teflonuyla değiştirsem diye sordum mümkün olamadığını sölediler offff ama o teflonlar çok hoşuma gitmişti
setteki parçları değiştirmek mağza müdürünün insiyafitinemi kalmış ? siz nasıl değiştiriyosunuz arkadaşlar ?fisfisfis
valla bende anlamadım canım nası değiştirdiklerini...bende sormuştum böyle böyle yapanlar varmış diye mümkün değil demişti....
Merhaba; Hisar genelde aynı sorunu yaşatıyor. Benimde sipariş verdiğim ürünler 1 yılda geldi. 3 ay önce de tepsi sipariş vermiştim takım bozulmaması için onlarda ancak pazartesi günü gelebildi. alsanaalsanasmile
evet canım internette araştırdım 2 yılda bile gönderilen siparişler var....hiç ykışmıyor hisara....
bu arada benimkiler bugün geldi mağazaya.....4 tencere+çelik tava,çaydanlık ve 3 tanede hediye tenceresi .....ödemeyi yaptım yarın eve getircekler....
ama hisarı hergün maille sıkıştırdım,çıkıştım....şikayetvar.com a bile yazdım...en sonunda bugün geldi....yalnız çaydanlığın saplarında hafif eziklik gibi bişey var....tekrar yenisini sitiyim dedim ama onuda kimbilir ne zaman yollarlar diye vazgeçtim....boshayallersmile
ama canımıda sıkmadı değil....napsam bilmiyorumki....parayıda ödedim artık karttan tek çekim...