hisarrr...canım çok sıkkınn benim durumumda olan var mı?

bazı arkadşlar setlerdeki bazı parçalar beğenmeyip değiştirdiklerini sölemişler ben ist iki hisar mağzasına sordum şuan bi kampnayası var mercury çatalbıcaktakımı alana mercury çelik tencere seti 800 liraya geliyo normalde 1300 .. ama ben daha önce ceyiz seti aldığım için celik tencerem var o modelin teflonuyla değiştirsem diye sordum mümkün olamadığını sölediler offff ama o teflonlar çok hoşuma gitmişti :(
setteki parçları değiştirmek mağza müdürünün insiyafitinemi kalmış ? siz nasıl değiştiriyosunuz arkadaşlar ?fisfisfis

valla bende anlamadım canım nası değiştirdiklerini...bende sormuştum böyle böyle yapanlar varmış diye mümkün değil demişti....

Merhaba; Hisar genelde aynı sorunu yaşatıyor. Benimde sipariş verdiğim ürünler 1 yılda geldi. 3 ay önce de tepsi sipariş vermiştim takım bozulmaması için onlarda ancak pazartesi günü gelebildi. alsanaalsanasmile

evet canım internette araştırdım 2 yılda bile gönderilen siparişler var....hiç ykışmıyor hisara....

bu arada benimkiler bugün geldi mağazaya.....4 tencere+çelik tava,çaydanlık ve 3 tanede hediye tenceresi .....ödemeyi yaptım yarın eve getircekler....

ama hisarı hergün maille sıkıştırdım,çıkıştım....şikayetvar.com a bile yazdım...en sonunda bugün geldi....yalnız çaydanlığın saplarında hafif eziklik gibi bişey var....tekrar yenisini sitiyim dedim ama onuda kimbilir ne zaman yollarlar diye vazgeçtim....boshayallersmile

ama canımıda sıkmadı değil....napsam bilmiyorumki....parayıda ödedim artık karttan tek çekim...

kesınlıkle gönderr
kullandıkça gözun oraya takılır sinmez içine hemen gönder

canım bende istanbuldan ykmden çeyiz setini aldım monaco mercuriy teflon porselen hepsini aldım bana dediler grisi yok elimizde 1 ay kadar beklersiniz dediler bakalım daha yeni aldım inş bi sorunla karşılaşmam

canım bende istanbuldan ykmden çeyiz setini aldım monaco mercuriy teflon porselen hepsini aldım bana dediler grisi yok elimizde 1 ay kadar beklersiniz dediler bakalım daha yeni aldım inş bi sorunla karşılaşmam

grilerde sorun oluyor galiba daha çok....üretimi olmuyor sürekli...

inşallah kısa zamanda alırsın canım...güle güle kullan şimdiden

tanıdığınız magazalardan alın böyle şeyleri... 1 hftayı bile geçmez deposundan getirilmesi.. ben begeniyorm ertesi gün kapıda :)

hisarı kesinlikle tavsiye etmem ben.tencere setim hisar ve hiiiç memnun değilim.daha ilk kullanımda dışı sarardı ve ne yapsam geçmiyor.zaten kullanmıyorum da doğru düzgün.başka tencere setim var onu kullanıyorum.benim şansıma bana denk geldi desem değil,çevremde aynı aynı dertten muzdarip çok kişi var.hisarın sadece adı var o kadar da kaliteli değil bana göre.jumbo yada fissler tavsiye ediyorum ben de.yine de siz bilirsiniz tabii..

tanıdığınız magazalardan alın böyle şeyleri... 1 hftayı bile geçmez deposundan getirilmesi.. ben begeniyorm ertesi gün kapıda :)

tanıdığım yerden aldım zaten canım...dükkanla alakalı bişey değil bu çünkü aldığım yer bu konuda baya sözü geçen bi yer...hisarın kendi problemi bu...neyse zaten geldi herşeyim artık çok oluyor...sadece çaydanlık değişecekti yenisi hala gelmemiş geçen sordum mağazaya....

hisarı kesinlikle tavsiye etmem ben.tencere setim hisar ve hiiiç memnun değilim.daha ilk kullanımda dışı sarardı ve ne yapsam geçmiyor.zaten kullanmıyorum da doğru düzgün.başka tencere setim var onu kullanıyorum.benim şansıma bana denk geldi desem değil,çevremde aynı aynı dertten muzdarip çok kişi var.hisarın sadece adı var o kadar da kaliteli değil bana göre.jumbo yada fissler tavsiye ediyorum ben de.yine de siz bilirsiniz tabii..

valla ben hiç duymadım şikayet hisarın çeliğinden....bizim evdede herşey hisardır yıllardır kullanıyoruz hepsi taş gibi....jumbonun kaşıkları ,çatalları buz kovası bişeyleri var bizde...onlarda sağlam elbette ama hisardan da problem duymadım hiç...

bende hisardan aldım kompleset halinde ve griiiiiiiiiiii veeeeeeeee 2 aydır yok ürün depoda yok fabrikada yok.2011 modeli verecekler aradım :))))))) umarım 2012 klmaz düğün öncesi gelir.ayrıca istediğimi değiştirdim hiç sorun olmadı kampanya dışına çıktık tamamen kendi ellerinde ama ürünü görmeye görmeye soğudum ya ilk heyecanımız kalmadı offffff

Back