hisarrr...canım çok sıkkınn benim durumumda olan var mı?

BEBEKKAFA

Yağmur'umu bekliyorumm:)
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2010
2.679
12
66
43
Ankara
kızlar kafayı yedim 1 aydır....

bi başlık açmıştım konuyla ilgili ama orda görmüyo kimse

hisardan çeyiz seti alacaktım...yemek takımının numunesini istedim önce görmek için...gönderiyoruz dediler 1 hafta geçti gelmedi,unutulmuş dendi..sonra adam kendi elimle kargoya vericem dedi 1 hafta geçti yine yollamadılar...sonundada 1 tane tabak için kem küm ettiler...

bende yemek takımından vazgeçip tencere seti ve çaydanlığı istedim...onlarda 15 gündür gelmedi.....:mymeka: mail bile attım hisara..çaydanlık üretimde bu pazartesi mağazalara dağıtıma başlıycaz dediler hala yokkkkkkkk

bu arada hisarın monaco gri saplı setiydi istediğim....deliricem yaa ....sonra başka mağaza aracılığıyla sorduuryoum bu seferde çeyiz seti yapıyoruz ayrıca tencere seti bulmanız mümkün değil pek en az 2 hafta beklersiniz deniyor....delirmemek elde değil...

bu hisarın umursamazlığı,farklı ağızla konuşması nedir yaa....hiç beklemezdim....

benim gibi aynı sorunu yaşayan var mı çeyiz aşamasında???

bu arada aynı şeyi ar-yıldızda yapıyor....ondanda günlük çatal bıçak takımı sipariş etmiştim halaa yokkkk.....

bulunduğum yerde hiç bişey bulamıyorummm....dükkanlarda bi halt yokk sipariş veriyorum göndermiyolar....ankarada değilim bu arada.....

ay fenalık geldi 1 aydır yaaaaaaaaa

canım sen parasını ödedindemi gelmedi anlamadım eğer öyleyse yerine mağazada olanlardan aynı fiyata bişeyler al derim yoksa böyle devam eder para ödemediysende bas hakareti rezil et çıkvereliniortak

canım sen parasını ödedindemi gelmedi anlamadım eğer öyleyse yerine mağazada olanlardan aynı fiyata bişeyler al derim yoksa böyle devam eder para ödemediysende bas hakareti rezil et çıkvereliniortak

yok canım parasını ödemedim ödemermiyim gelmeden....

biraz daha zaman veriyorum bugün mail attım hisara yine uzunca bakalım cevap gelsinde ona göre karar vericem....birde bi yer var telefonla soracağım elinde varsa gidip ordan alıcam....

bekliyorum hafta sonuna kadar sonra biliyorum yapacağımı....hayret bişey yaa..adam gibi söylesinler o zaman yok üretmiyoruz kardeşim desin bende beklemiyim....bugün yoluyoruz yarın yoluyoruz yok üretiyoruz haftaya yollıycaz bilmem ne...ne bu yaaakötükedihüso

çok ilginç canım ya, bende demiştim ya aynı setin sarı olanını aldım grisi var mıydı bilmiyorum benim aldığım yerde onu görmedim
ama dükkan sahibi benim için o istediğim çeyiz setini bozmuştu (istemediğim parçaları almadım )ve ben sipariş verdim yaklaşık 2 hafta içinde hepsini aldım (daha erken gelmiş aslında ama ben garanti olsun diye 2 hafta sonra gitmiştim ) ve indirimi de gayet iyi yapmışlardı.
Ankara'ya gitme şansın varsa ordan al bence

:çok üzgünüm:

yaaaa neden böyle oluyo o zamannn...inan ağlıycam sinirden yaa...

sen ne zaman aldın canım??yakın zamandamı?

Ankara'ya gitme şansım var evet ama şu an değil...gerçi aceleside yok ama ben taktımmı takıyorum bide böyle...bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum aslında....offfffff

bence o zaman gittiğin zaman alırsın. bende de su bardağı takımımda öle olmustu birkac telefon actım üretimde üretimde dediler 1.5 ay sonra anca teslım ettıler.

Para ödememen iyi olmuş benım bir arkadasım aldı parasını ödedı ürünleri gelmedı 2 ay falan bekledı sonra ücreti geri aldı.
Çeyizini sererken mutfagı yerleştırıyoruz caydanlıkları falan yıkadık kuruluyordum kı caydanlıgın sapı elımde kaldı .Bence baska marka düşünebılırsınız .

çelikte aryıldız , jumbo , fissler iti mal üretıyorlar onlara bakın bence

benim çeyiz setim hisardan hiç bir problem yaşamadım,çeyiz setinden beğenmediklerimi çıkarttım hatta beğendiğimi eklettirdim,arkadaşın dediği gibi indirimde yaptılar,çok memnunum ben.. sana neden öyle yapmışlar ki şans sanırım :/ :uhm:

bence o zaman gittiğin zaman alırsın. bende de su bardağı takımımda öle olmustu birkac telefon actım üretimde üretimde dediler 1.5 ay sonra anca teslım ettıler.

doğrudurrrboshayallersmile

valla canım açıkçası midem bulandı artık yaa...hiç peşine düşesim gelmiyor artık...siyah saplı monacolar var burda bi dükkanda..olmadı onları alıcam artık napıyım...zaten satıcı kızda renkli saplıların zmanla kalkma yaptığını söyledi siyah daha iyi dedi..hatta orda gri saplı bi takım vardı çaydanlığın sapı soyuktu..tencereninde kapağın tutma yeri kırık onuda 2 aydır yollamamış hisar...

hadi yaa..belkide tesadüf olmuştur canım yaa..hisar çünkü kaliteli bi marka...ama böyle sorumsuzlar işte....

ya bunu biri daha söylemişti...çok indirim yaptılar falan diye bende sordum mağazadki adama böyle böyle duydum diye..mümkün değil dedi hisarın fiyatları ve bize bildirilen indirim miktarı belli dedi....peşinde %10 yapıyolar sadece....öyle çeyiz setini bozayım ekleme yapayım falanda yapmıyolar hiç burda...

hatta ben yemek takımının numunesi gelmeyince komple seti getirseniz baksam yemek takımını beğenmessem almasam dedim...o zaman elimde kalır yemek takımı olmaz dedi..

oyyy kusacam vallaakafamçokkarıştı

bugün hisarla mailleşmem sonunda yarın tencerelerin bayiye sevk edileceği bilgisini aldım...eh hadi bakalım inşallahh:1closedeyes:

1,5 ay önce aldım taksitlerini ödüyorum hem de aldığım yere elden 4 taksit yaptırdım
bence Ankara'da böyle yerler kesinlikle bulursun acele etme para biriktir. En azından bir kısmını peşin verirsen indirim yaparlar (normal bir mağazadan alıyorsan hediyeni de al bence :teytey: )

pixa canım bugün hisardan mail aldım,yarın bayiye göndereceklerini yazmışlar..bakalım cumartesi yada pazartesi alırım inşallah...boshayallersmile

canım benim insallah alırsın haftasonuna. ama alamasanda sıkma canını belkide bu bi sanstır eger gride renk atma olayı varsa siyah olsun.. bu işler zor insan illaki içine sinen olsun istiyor cok iyi anlıyorum o yüzden seni

evet canım yaa....içine sinmesi olayı işte..bakalım bekliycem hafta sonunu...o kızda kafamı karıştırdı aslında işte renk atma olayından ama çokta beğendim gri saplıları,siyah çok klasikboshayallersmile gerçi olmassa mecbur onu alıcam...

hayırlısı ne diyim..

canım benim madem cok begendin kesinlikle griyi almalısın atarsada atar rengi çeyiz olayında insanın begendiğini alması gibisi yok bekle bakalım hafta sonunu olmadı baska bi yerden alırsın.. yerimseniben

para ödememene sevindim birazda markayla ilgisi yok senn baktığın şube yada satış yapan kişiler sorumsuz olabilir a.s

para ödememene sevindim birazda markayla ilgisi yok senn baktığın şube yada satış yapan kişiler sorumsuz olabilir a.s

adam kendinden öyle emin ve ağzı öyle laf yapan bi adam ki...ama şu da var bulunduğum yerde gerçekten en çok alışveriş yapılan en bilindik züccaciyeci...

bende düşündüm senin dediğini ama emin olamadım açıkçası..çünkü hisarın çatal bıçak takımınıda ondan aldım 2 günde geldi....birde ona güvenemeyip hisarla direk mailleştim bu yüzden onlarda adamla aynı cevapları verdiler....

ama mesela aryıldızında günlük çatal bıçağını istemiştim aynı adamdan sonra gittim başka bi dükkana daha verdim siparişi,hangisi getirecek bakalım diye....bu adama hala gelmedi ama diğer dükkana bugün geldi ve gidip aldım onları....

amaan bilemiyorum valla canım yaa kafam kazan oldu bu işlerden,artık uyurken bile kafamın içinde hisarın tenceresi yok bilmem kimin çatal bıçağı ....pöff ne zor işlermiş yaa..arkadaşlarıma derdimne sıkıntı yapıyorsunuz ne güzel işte alış veriş,çeyiz falan diye ama hakkaten geriyormuş.....

bazı arkadşlar setlerdeki bazı parçalar beğenmeyip değiştirdiklerini sölemişler ben ist iki hisar mağzasına sordum şuan bi kampnayası var mercury çatalbıcaktakımı alana mercury çelik tencere seti 800 liraya geliyo normalde 1300 .. ama ben daha önce ceyiz seti aldığım için celik tencerem var o modelin teflonuyla değiştirsem diye sordum mümkün olamadığını sölediler offff ama o teflonlar çok hoşuma gitmişti
setteki parçları değiştirmek mağza müdürünün insiyafitinemi kalmış ? siz nasıl değiştiriyosunuz arkadaşlar ?fisfisfis

Merhaba; Hisar genelde aynı sorunu yaşatıyor. Benimde sipariş verdiğim ürünler 1 yılda geldi. 3 ay önce de tepsi sipariş vermiştim takım bozulmaması için onlarda ancak pazartesi günü gelebildi. alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…