canım sen parasını ödedindemi gelmedi anlamadım eğer öyleyse yerine mağazada olanlardan aynı fiyata bişeyler al derim yoksa böyle devam eder para ödemediysende bas hakareti rezil et çıkvereliniortak
çok ilginç canım ya, bende demiştim ya aynı setin sarı olanını aldım grisi var mıydı bilmiyorum benim aldığım yerde onu görmedim
ama dükkan sahibi benim için o istediğim çeyiz setini bozmuştu (istemediğim parçaları almadım )ve ben sipariş verdim yaklaşık 2 hafta içinde hepsini aldım (daha erken gelmiş aslında ama ben garanti olsun diye 2 hafta sonra gitmiştim ) ve indirimi de gayet iyi yapmışlardı.
Ankara'ya gitme şansın varsa ordan al bence
bence o zaman gittiğin zaman alırsın. bende de su bardağı takımımda öle olmustu birkac telefon actım üretimde üretimde dediler 1.5 ay sonra anca teslım ettıler.
Para ödememen iyi olmuş benım bir arkadasım aldı parasını ödedı ürünleri gelmedı 2 ay falan bekledı sonra ücreti geri aldı.
Çeyizini sererken mutfagı yerleştırıyoruz caydanlıkları falan yıkadık kuruluyordum kı caydanlıgın sapı elımde kaldı .Bence baska marka düşünebılırsınız .
çelikte aryıldız , jumbo , fissler iti mal üretıyorlar onlara bakın bence
benim çeyiz setim hisardan hiç bir problem yaşamadım,çeyiz setinden beğenmediklerimi çıkarttım hatta beğendiğimi eklettirdim,arkadaşın dediği gibi indirimde yaptılar,çok memnunum ben.. sana neden öyle yapmışlar ki şans sanırım :/ :uhm:
1,5 ay önce aldım taksitlerini ödüyorum hem de aldığım yere elden 4 taksit yaptırdım:çok üzgünüm:
yaaaa neden böyle oluyo o zamannn...inan ağlıycam sinirden yaa...
sen ne zaman aldın canım??yakın zamandamı?
Ankara'ya gitme şansım var evet ama şu an değil...gerçi aceleside yok ama ben taktımmı takıyorum bide böyle...bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum aslında....offfffff
canım benim insallah alırsın haftasonuna. ama alamasanda sıkma canını belkide bu bi sanstır eger gride renk atma olayı varsa siyah olsun.. bu işler zor insan illaki içine sinen olsun istiyor cok iyi anlıyorum o yüzden seni
canım benim madem cok begendin kesinlikle griyi almalısın atarsada atar rengi çeyiz olayında insanın begendiğini alması gibisi yok bekle bakalım hafta sonunu olmadı baska bi yerden alırsın.. yerimseniben
para ödememene sevindim birazda markayla ilgisi yok senn baktığın şube yada satış yapan kişiler sorumsuz olabilir a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?