• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hisar tencere seti hakkınızda fikirleriniz neler kızlar ???

hisar tencere seti hakkınızda fikirleriniz neler kızlar ??? rio modelini düşünüyorum
Eki Görüntüle 873924
yapısmaz sahan seti hediyeli fiyatı 670 hediyesiz fiyatı 500 TL :49::49:

bence güzel canım hisarın bütün ürünleri güzel annem bile hala kullanıyor ceyizihisar hala kullanıyo bişe olursa getir dediler ömür boyu garanti al derim

hisar tencere seti hakkınızda fikirleriniz neler kızlar ??? rio modelini düşünüyorum
Eki Görüntüle 873924
yapısmaz sahan seti hediyeli fiyatı 670 hediyesiz fiyatı 500 TL :49::49:

ben de hisar aldım tencerelerimi fakat ilk kullanımda hayal kırıklığına uğradım diyebilirim.yemeği daha yağda kavururken yanları (iç tarafı ) kararmaya başlıyor.anneme ise a 101 deki seti almştık o çok memnun... ben hala anlayamadım hisar 1 numaralı çelik tencere markasıdır denir ama....

ben de hisar aldım tencerelerimi fakat ilk kullanımda hayal kırıklığına uğradım diyebilirim.yemeği daha yağda kavururken yanları (iç tarafı ) kararmaya başlıyor.anneme ise a 101 deki seti almştık o çok memnun... ben hala anlayamadım hisar 1 numaralı çelik tencere markasıdır denir ama....

tüh canım neden oyle oldu acaba sans işi biraz da ya

bende annemde hisar kullanıyoruz hiç sorun yaşamadık çok memnunuz karacanın çelikleri iyi değilmiş kullanan arkadaşlarım memnun kalmadı bende de cezve seti var bende ondan memnun değilim.

jumboyada baktım metal serileri seviyorum 1200 lira falan dedi 45 lü set çok pahalı yaa. hisar daha makul gibi

Merhaba kızlar ben 1 ay önce hisarın tüm takımını aldım 100 yıl garantili :) Çevremdeki herkes memnun olduğunu söyledi yemek takımımıda hisar aldım.Sadece düdüklüsü iyi değilmiş satış görevliside aynısını söyledi.

ben 4 yıldır hisar monaco serisini kullanıyorum hala rengi pırıl pırıl..ve hergün sürekli onlarda yapıyorum yemeği..acaba sen çok yüksek ateşde mi pişiriyorsun.. tencere küçük, ocak büyük olup alevler yanlardan taşarsa bu dediğin olabilir ancak..

bende hisarın Hisar.com.tr - Kurumsal setinin aldım. benimde kullandığım tencerelerde kararmalar oluyor makinada çıkmıyor elimde ovalıyorum. kullanımdan kaynaklı olduğunu sanmıyorum çünkü hep kısık ateşte yaparım yemeklerimi neden böyle oluyor hala anlamış değilim :53: sorunu olan arkadaşım ne yaptın acaba benim vaktimde yok gidemedim aldığım yere sen gittin mi sonuç nedir? kulplarının zarar görmesine bile garantili olan üründe böyle bi sorunu hiç beklemiyordum çok canımı sıkıyor bu konu en kısa zamanda götürmeliyim sanırım :27:

bende hisarın Hisar.com.tr - Kurumsal setinin aldım. benimde kullandığım tencerelerde kararmalar oluyor makinada çıkmıyor elimde ovalıyorum. kullanımdan kaynaklı olduğunu sanmıyorum çünkü hep kısık ateşte yaparım yemeklerimi neden böyle oluyor hala anlamış değilim :53: sorunu olan arkadaşım ne yaptın acaba benim vaktimde yok gidemedim aldığım yere sen gittin mi sonuç nedir? kulplarının zarar görmesine bile garantili olan üründe böyle bi sorunu hiç beklemiyordum çok canımı sıkıyor bu konu en kısa zamanda götürmeliyim sanırım :27:

tuh canım ya :50: hangi model seninki

Back