hisar hospital ümraniye tüp bebek yaptıranlar var mı acaba ?

MikiMausee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2023
1
0
1
27
Herkese Merhaba 03.02.2023 tarihinde hisar hospital ümraniye tüp bebek merkezinde ön görüşme sağladık doktorumuz doc dr meryem kürek eken daha önce bu hastahanede ve meryem hoca da tüp bebek yaptıranlar var mı yardımcı olur musunuz?

Ben de gidiyorum Meryem hanıma sizin neydi sorununuz

Ben de gidiyorum Meryem hanıma sizin neydi sorununuz
Merhaba, bende 2. deneme Meryem Hanımla görüşmek istiyorum ama sizin süreç nasıl ilerliyor memnun musunuz bilgi verirseniz çok sevinirim

Öncelikle sizin sorununuz ne ? Mesela benim Amh düşük . Şu an yumurta büyütme aşamasındayım

Öncelikle sizin sorununuz ne ? Mesela benim Amh düşük . Şu an yumurta büyütme aşamasındayım
Merhaba, geçmiş olsun size de iğne kullanıyorsunuz sanırım şuan. Bende de dominant yumurta sorunu var baskın yumurtam olmadığı için normal yolla yada aşılamayla gebe kalamıyorum bir kere tüp bebek denedim oda tutmadı işte... 2.ye araştırıyorum şuan

Şöyle söyliyim doğruyu . İlk gittiğimiz ön görüşmede herşey çok güzeldi . Amh seviyem düşük olduğu için rezervim düşük yani az yumurtam var ve çikolata kistim . Yani gözlemlediğim kadar bence zor hasları sevmiyorlar . Eğer sorunun kolaysa tavsiye ediyorum . Ne olursa olsun benden etkilenme asla . Ön görüşme yap .

günaydınn, ilk görüşmede anlarsın diyorsun yanii . dediğin gibi görüşeyim bir kaç yer daha var aklımda ona göre karar vereceğim artık. Çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için tekrar çok çok geçmiş olsun sana da

Merhaba bende geçen yıl Meryem Hanım ile görüştüm ilk görüşme iyiydi detaycıydı fakat ikinci görüşmede bana soru sordurmadı pek diğer hastalar bekliyor dedi kovar gibi ve ben 1 saatten uzun süre beklemiştim 2.randevuda muayene olmak için ayrıca uygunda değildi ücreti, bana pek samimi gelmedi. Şuan İstanbul Tüp Bebekte Aret Bey ile tedavi sürecimiz var güzel gidiyor şükür.

Birde orada cemaatten olanlara baya indirim yapıyorlar bitane hastaya siz vazifeli misiniz dediler o kadın muayene için 120 TL öderken ben 750 TL vermiştim

Kesinlikle katılıyorum Meryem Hanım konusunda. . Aret hocadan memnun musun fiyatları nasıl peki

Kesinlikle katılıyorum Meryem Hanım konusunda. . Aret hocadan memnun musun fiyatları nasıl peki
Bu arada whatsap grubu açıylrhm gelmek istersen mesaj at canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…