• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hisar Bahama Çeyiz Seti 122 parça

hilltime

seninle bir ömür..
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2011
80
5
48
Bugün hisarın 122 parça bahama çeyiz setini aldım. hepsini tek tek inceledim harikalar! kampanya fiyatı 1.750, ben bir tanıdık vasıtasıyla 1400'e kapattım. hakikaten dedikleri gibi kaliteliymiş ürünleri. bir bakın derim.

Hayırlı olsun Hisar çelik olarak çok kaliteli bence çeyiz bakıyorum uzun zamandır ama porselenleri hiç içime sinmedi açıkçası.

porselenlerini ben de model olarak beğenmedim. fazla bir alternatifi yok o yüzden farklı yerlerden alıcam. ama çelik olarak kaliteli.

ewet çelik olarak çok kaliteli 100 sene garantisi var zaten:):) porseleni içinde mi 1400e aldın tatlım

hayır porselen yok. 9 parça tencere seti, 9 parça yapışmaz tencere seti, 3'lü sahan seti, çaydanlık takımı, 3'lü cezve seti, çatal kaşık bıçak takımı, düdüklü tencere

Hayırlı olsun tatlım. Bende bu hafta sonu çeyiz alacağım inşallah. Hisar düşünüyorum ama çok zor seçiyorum ne alacağımı çok merak ediyorum:)

bende aldım bu çeyiz setini. ben gümüş rengini seçtim.. herkese de tavsiye ediyorum..(porselensiz set)

$40548-monaco-gri-caydanlik.jpg $40773_monaco_gri_cezve_tak-copy.jpg $41150-monaco-oval-cay-set-copy_2.jpg $bahama-ceyiz-seti-1-gri.jpg $mercury-ckb-parlak-copy_12.jpg $mercury-gri-yapismaz-tencere-seti-sonbahar-2010_3.jpg Eki Görüntüle 309341 $monaco-duduklu-tencere-gri-dekupe.jpg

Back