- Konu Sahibi Mysterious_xxx
Merhabalar yıllardır burayı takip ederim maalesef bu gece konu açmak nasipmiş. Bana iki yıldır haftada bir temizliğe düzenli iki kişi geliyor bir abla sabit yanında diğer gelen değişiyor güvendiğim için takılarım sabit yerinde duruyor;gelenlerden saklamıyorum.Pırlanta bilekliğim ve yüzüğümü ince bir kutuda saklıyordum. Altın iki bilekliğim var onları da takı kutumun içinde saklıyordum. Takı kutumda iki bilezik, birkaç çeyrek altın ve gümüş takılar vardı, bilezikler dışındakiler değeri büyük olan şeyler değil anlayacağınız. İki haftadır bunlara hiç bakmadım küçük bebeğim var hasta olduğu içinde evden de hiç çıkmadım. Sitede yaşıyorum güvenliği olan bir site öyle elini kolunu sallayan siteye giremiyor. Bu akşam bunların bulunduğu yerde düzenleme yapıyordum baktım ki pırlantaların olduğu kutu yok kontrol ettiğimde iki bileziği de göremedim. Her yere baktım çıkmadı maalesef.ellerim şuan titrerken bu satırları yazıyorum maddi değerleri de manevi değerleri de büyüktü benim için.Olay örgüsü noktalama işaretleri karıştı kusuruma bakmayın. Buraya yazarsam belkş yol gösteren olur ne yapabilirim ? Bilgisi olan var mı? Gelen kişiler güvendiğim insanlar ama başka seçenek gelmiyor aklıma evime onlardan başka ne gelen oldu ne ben çıktım, alan kişi çok rahat almış çeyreklere dokunmamış hırsız girse böyle alıp çıkamaz. Söyledim gelen kişinin birine yarın arayalım çıkar belki evden dedi bulunmazsa ki yerinde yok polis çağırmayı düşünüyorum ama polis birsey yapabilir mi ?