Yalnız şöyle bir durum var evin ortak kullanılacak eşyalarının çoğunu sedanın ailesi aldı yani gidecek biri varsa o da pelin ki bencede böylesi daha mantıklı o kadar masraf yaptılar pelin sadece kendi odasını düzdü diyebilirim
O krem kutusunu alip cope atsin ya da kendi kutusuna geri bosaltsin.
Bir de Pelin in giysilerinden bazilarini yok etsin, fakirlere versin mesela.
kalem şeklinde kameralar var, onlardan alıp odaya koysun. Yüklü miktarda para olduğunu falan söylesin, izlesin bakalım...
Kendini bu kadar kullandırmasın yahu. Parası çalınacak diye korkuyorsa hesabına yatırsın evde ne işi var o kadar paranın? Kremimden kullansa izin alıp sorun olmaz, izinsiz kullansa bile ortalığı ayağa kaldırırım. Kız bir güzel kutuyu boşaltmış. Buharlaşacak değil ya onun yaptığı belli. Kız nasıl olsa salak yolayım diyor, Seda da susuyor işte. Sonu olmaz onun.
odasina kamera riskli is..yakalanirsa sonuna kadar inkar etsin..ama yakalnmayip delil olursa ornegini peline gosterip goz dagi versin..sonra inkara devam..cok mu uctum ne
cunku bildigim kadariyla pelinin odasi ozeline giriyor o yuzden suc diye biliyorum
iyi de pelin giderse ya da olmazsa diyeyim baba sedayi yurda vermeyecek miydi
O krem kutusunu alip cope atsin ya da kendi kutusuna geri bosaltsin.
Bir de Pelin in giysilerinden bazilarini yok etsin, fakirlere versin mesela.
Pelinin değil kendi odasına koysun diyorum ben..
Evet öyle de mantıken düşünüldüğünde pelinin gitmesi babanın da razı gelmesi lazım öyle değil mi? Babayı nasıl ikna edeceğini düşünüyor şimdi hem belki babası başta göz korkutmak için öyle konuştu hani ufak tefek meselelerde ayrılıyoruz demesinler diye böyle bir durum olduğunu öğrenince kızına hak verecek belki?
bu fikir de iyiymis ama soylerse pelin killanmaz mi ki? ya da acaba soylemeyip bir sekil koydugunu gormesini mi saglasa pelinin gormedigini zannedip saf havalarinda ya da tel.le konusurken falan mi duyursa
bak pinkpik bu kadar kafa yordum sonucunu habersar etmezsen meraktan catlarim ona gore
Eldiven deri değilse bence parmakizi çıkmaz
Düğün dolarları var 100tanesi 5 lira falan onlardan alsın
Kızın önünde saysın çantasına koysun odasına da kamera koysun çantayı bıraksın alıcaktır ordan
Sonra hop polise
himm tamam o zaman bende baba cokntutucu ondan zannetmistim..gerci baba ogrense zaten pelini istemezde bu durumda yurda gitmesini ister diye dusunduydum..pelini ikna etmek zorolacak insaallah yakalarda gitmek zzorunda kalir..
Ben şunu anlamadım kediyi zaten onlar beslemiyormuş kapının önündeymiş hadi diyelşim onlar besliyor özellikle sanki size sorunlu olanı vermişler gibi anlatmışsınız. Buzdolabı fişinde de o zorlandığı için sedaya taktırmış olabilir neden cereyan çarpsın istesin. Hem krem kutusu boş diyorsunuz hem de kızın odasında bulundu kokusundan tanımış diyorsunuz bir krem olduğu gibi başka kutuya nasıl boşaltılır onu da anlamadım. O kadar iyi saklanmış birşeyi de eliyle koymuş gibi nasıl bulmuş valla bravo. İç çamaşırları desek herhalde atacak hali yok mutlaka dolabında bir yerdedir olmadığı bir gün baksaydı iyice yani bunlar çok ciddi ithamlar. Bu kadar zarar görüyorsa çıksın gitsin evden şikayet ederse iş uzar çirkinleşir yurtta kalsın sonra oradan anlaştığı biriyle çıkar eve. Yapacak birşey yok yani. Elinde o evden ayrılmak ayrılsın kurtulsun.
ben polise git dedim eğer o eldivene senden başka dokunan olmadıysa ve pelin çaldıysa kesin parmak izleri vardır dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?