Hırsızlık, hanımlar bi el atın lütfen...

Yalnız şöyle bir durum var evin ortak kullanılacak eşyalarının çoğunu sedanın ailesi aldı yani gidecek biri varsa o da pelin ki bencede böylesi daha mantıklı o kadar masraf yaptılar pelin sadece kendi odasını düzdü diyebilirim

iyi de pelin giderse ya da olmazsa diyeyim baba sedayi yurda vermeyecek miydi:rolleyes:

kalem şeklinde kameralar var, onlardan alıp odaya koysun. Yüklü miktarda para olduğunu falan söylesin, izlesin bakalım...

bu fikir de iyiymis ama soylerse pelin killanmaz mi ki? ya da acaba soylemeyip bir sekil koydugunu gormesini mi saglasa pelinin gormedigini zannedip saf havalarinda ya da tel.le konusurken falan mi duyursa o_O

bak pinkpik bu kadar kafa yordum sonucunu habersar etmezsen meraktan catlarim ona gore:KK52:

Kendini bu kadar kullandırmasın yahu. Parası çalınacak diye korkuyorsa hesabına yatırsın evde ne işi var o kadar paranın? Kremimden kullansa izin alıp sorun olmaz, izinsiz kullansa bile ortalığı ayağa kaldırırım. Kız bir güzel kutuyu boşaltmış. Buharlaşacak değil ya onun yaptığı belli. Kız nasıl olsa salak yolayım diyor, Seda da susuyor işte. Sonu olmaz onun.

Anlamadığım da bu zaten kendini kullandırması. Hiç böyle bi kız değil normalde hani çevresi geniş her işini halettirebilen popüler kızlar olur ya öyle biri... Çok zeki akıllı nasıl bunlara sustu anlam veremiyorum.

odasina kamera riskli is..yakalanirsa sonuna kadar inkar etsin..ama yakalnmayip delil olursa ornegini peline gosterip goz dagi versin..sonra inkara devam..cok mu uctum ne:KK57:

cunku bildigim kadariyla pelinin odasi ozeline giriyor o yuzden suc diye biliyorumo_O

Pelinin değil kendi odasına koysun diyorum ben..

iyi de pelin giderse ya da olmazsa diyeyim baba sedayi yurda vermeyecek miydi:rolleyes:

Evet öyle de mantıken düşünüldüğünde pelinin gitmesi babanın da razı gelmesi lazım öyle değil mi? Babayı nasıl ikna edeceğini düşünüyor şimdi hem belki babası başta göz korkutmak için öyle konuştu hani ufak tefek meselelerde ayrılıyoruz demesinler diye böyle bir durum olduğunu öğrenince kızına hak verecek belki?

O krem kutusunu alip cope atsin ya da kendi kutusuna geri bosaltsin.

Bir de Pelin in giysilerinden bazilarini yok etsin, fakirlere versin mesela.

Kremini kendi kutusuna aldı zaten kızın ıkı çıkmadı bu bile onun çaldığına kanıt ama seda onun eşyalarını fakirlere vermek için çalarmı bilmem çalmasın yani başka çözümler varken..

Evet öyle de mantıken düşünüldüğünde pelinin gitmesi babanın da razı gelmesi lazım öyle değil mi? Babayı nasıl ikna edeceğini düşünüyor şimdi hem belki babası başta göz korkutmak için öyle konuştu hani ufak tefek meselelerde ayrılıyoruz demesinler diye böyle bir durum olduğunu öğrenince kızına hak verecek belki?

himm tamam o zaman bende baba cokntutucu ondan zannetmistim..gerci baba ogrense zaten pelini istemezde bu durumda yurda gitmesini ister diye dusunduydum..pelini ikna etmek zorolacak insaallah yakalarda gitmek zzorunda kalir..

bu fikir de iyiymis ama soylerse pelin killanmaz mi ki? ya da acaba soylemeyip bir sekil koydugunu gormesini mi saglasa pelinin gormedigini zannedip saf havalarinda ya da tel.le konusurken falan mi duyursa o_O

bak pinkpik bu kadar kafa yordum sonucunu habersar etmezsen meraktan catlarim ona gore:KK52:

Hahahaaa :KK70:pinkpik'e çok güldümm:KK70::KK70::KK70:

Sedayla konuştum 35 tlye kalem kamera buldum 3 saat kayıt yapıyormuş onu alacak heralde yazık kızceyzin pc si yok o işlere ben bakıyorum:KK69:

Bu arada olay sonuçlansın haber veririm tabiki :)

Son düzenleme:
Eldiven deri değilse bence parmakizi çıkmaz
Düğün dolarları var 100tanesi 5 lira falan onlardan alsın
Kızın önünde saysın çantasına koysun odasına da kamera koysun çantayı bıraksın alıcaktır ordan
Sonra hop polise

Oouuuwwww süper fikir bu kendisine ileticem teşekkürler:KK54:

himm tamam o zaman bende baba cokntutucu ondan zannetmistim..gerci baba ogrense zaten pelini istemezde bu durumda yurda gitmesini ister diye dusunduydum..pelini ikna etmek zorolacak insaallah yakalarda gitmek zzorunda kalir..

Valla aynen.. Kızın kolay ikna olacağını sanmıyorum benim malım benim malım senin malın benim malım kafasında:KK53:

Ben şunu anlamadım kediyi zaten onlar beslemiyormuş kapının önündeymiş hadi diyelşim onlar besliyor özellikle sanki size sorunlu olanı vermişler gibi anlatmışsınız. Buzdolabı fişinde de o zorlandığı için sedaya taktırmış olabilir neden cereyan çarpsın istesin. Hem krem kutusu boş diyorsunuz hem de kızın odasında bulundu kokusundan tanımış diyorsunuz bir krem olduğu gibi başka kutuya nasıl boşaltılır onu da anlamadım. O kadar iyi saklanmış birşeyi de eliyle koymuş gibi nasıl bulmuş valla bravo. İç çamaşırları desek herhalde atacak hali yok mutlaka dolabında bir yerdedir olmadığı bir gün baksaydı iyice yani bunlar çok ciddi ithamlar. Bu kadar zarar görüyorsa çıksın gitsin evden şikayet ederse iş uzar çirkinleşir yurtta kalsın sonra oradan anlaştığı biriyle çıkar eve. Yapacak birşey yok yani. Elinde o evden ayrılmak ayrılsın kurtulsun.

Ben şunu anlamadım kediyi zaten onlar beslemiyormuş kapının önündeymiş hadi diyelşim onlar besliyor özellikle sanki size sorunlu olanı vermişler gibi anlatmışsınız. Buzdolabı fişinde de o zorlandığı için sedaya taktırmış olabilir neden cereyan çarpsın istesin. Hem krem kutusu boş diyorsunuz hem de kızın odasında bulundu kokusundan tanımış diyorsunuz bir krem olduğu gibi başka kutuya nasıl boşaltılır onu da anlamadım. O kadar iyi saklanmış birşeyi de eliyle koymuş gibi nasıl bulmuş valla bravo. İç çamaşırları desek herhalde atacak hali yok mutlaka dolabında bir yerdedir olmadığı bir gün baksaydı iyice yani bunlar çok ciddi ithamlar. Bu kadar zarar görüyorsa çıksın gitsin evden şikayet ederse iş uzar çirkinleşir yurtta kalsın sonra oradan anlaştığı biriyle çıkar eve. Yapacak birşey yok yani. Elinde o evden ayrılmak ayrılsın kurtulsun.

Konumdan bu çıkarımları mı yaptınız gerçekten? O halde size özel olarak bir kez daha açıklayayım;

1) Kedileri kendileri besliyorlardı evet ve bana verdikleri kedi doğumundan itibaren onlardaymış bunu kendileri söyledi ve ben başka bir kediyi almak istemiştim ama ısrarla onu vermek istediler bende aldım burada evler çoğunlukla müstakil, eğer alt katta oturuyorsanız bahçeli bir evdesiniz demektir ve kapınız çoğunlukla açık oluyor dışardan kediler çat içeri dalıveriyor böyle bir kedi dalıncada evin her tarafını pisletiyor 7/24 takip edemiyorsunuz sonuçta kapıyı girdiğini fark edemeyebiliyorsunuz. Dolayısıyla kedinin dışkılama sorununu bile bile kurtulmak için verdiler. Gibi anlatmadım aynen öyle oldu.

2) Zorlandığından falan değil daha fişi takmak için uzanırken böyle söylemiş ayrıca kendi kızı uzanamadığı için söylüyor olsa sedaya söylemesine ne gerek var ki? Kendi uzansın taksın madem? Fiş takmada zorlanacak bişeyde yok ayrıca. Ben pelini, annesini de tanıyorum ve bunları yapabilecek tipte insanlar nesi garip geldi size onu anlamadım? Kendi doğurduğu çocuğunu öldürebilen annelerin bulunduğu bir dünyada yaşıyorken?

3) Eliyle koymuş gibi bulduğunu hangi cümlemden çıkardınız? Hadi öyle olsun bunun neresi garip ki? Kızın odası 500 mtkare değil sonuçta artı ev arkadaşı az çok biliyodur neyin nerde olduğunu bulabilir yani çok tuhaf geldi bu söylediğiniz..

4) Karşımızda çok kurnaz bir kız var ve kız haftada yada iki haftada bir ailesinin yanına gelip gidiyor kremi ispatlayamaz diye düşündüğünden kendi kutusuna boşaltmış olabilir ama iç çamaşırını öğrenci evinde tutsa fişleneceğini bilir bodrumdaki evine götürmüş olabilir

5) Evden gitmesi gereken kişi kesinlikle pelin hem işlediği suç hemde eve daha çok masraf yapan tarafın seda olması itibariyle (mutfak eşyaları buzdolabı çamaşır mak oturma grubu ortak kullanımda olan eşyaların hepsi sedanın ailesi tarafından alındı) pelinin evden gitmesi gerekiyor biz de bunun çözümünü arıyoruz.

Umarım sizin için açıklayıcı olmuştur.

Arkadaşın niye böyle birşeye katlanıyor anlamadım doğrusu. Ev parasıyla tek kişilik yurtta kalabilir

ben polise git dedim eğer o eldivene senden başka dokunan olmadıysa ve pelin çaldıysa kesin parmak izleri vardır dedim

öncelikle kesinlikle o kızdan ayrılsın. yurtta kalmak o kadar da kötü değil. çıkarken de aldığı bütün eşyalarını çatal-kaşığa kadar alsın.

bu arada eldivenden parmak izi alınamaz, dokuma kumaştan alınamaz daha doğrusu. düz yüzey olması gerekiyor parmak izi alınabilmesi için.

Kızlar son gelişmeleri yazıyorum.

Arkadaşım durumu ailesine anlattı annesi kaldığı eve gitti karşı tarafın annesi de gelmiş. Önce konuyu konuşup halletmeye çalışmışlar fakat pelin sonuna kadar inkar modunda olduğu için herkes birbirini suçlamış. Sonuç itibariyle hiçbirşey kanıtlanamadı ama pelinin hırsızlık yaptığına sedanın annesi iyice emin olmuş konuşmalarından-tavırlarından.

Peline ve annesine evi boşaltmalarını söylemelerine rağmen yüzsüz insanlar olduklarından mütevellit çıkmicaz dedikleri gibi bir de kirayı ödeyin öyle çıkın demişler. Önceki ayın kirasını pelin ödememişti seda hepsini tek başına karşılamıştı bi dahaki aya sen ödersin diyerek. Buna rağmen bu durumu da inkar edip yeni ayın kirasını da istemişler analı kızlı. Sedanın annesi normalde çok mülayim ne kadar tahrik olsa da tartışmayacak bir tiptir fakat bu kadar yüzsüzlüğün karşısında baya sinirlenmiş ve ödemeyeceklerini zaten geçen ayı ödediklerini vs vs tepkisini ortaya koymuş. Sonuçta kirayı ödememişler.

Sedanın annesi bakmış uğraşılacak tipler değiller kızına yeni bir ev bulmuş ve bütün eşyalarıyla yeni eve geçmişler. Tüm bunlar sedanın annesinin anlattıklarına dayanılarak yazılmıştır :)

Okuyan ve yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler:KK51:

250 tl büyük para. Kesinlikle polise gitmeli. Polis neyin ne olduğunu bir güzel ortaya çıkarır. Yok öyle adice insanların srtından geçinmek. Mutlaka ortaya çıkmalı bu durum. Ortaya çıktıktan sonra zaten Seda'nın şikayetçi olmasına gerek bile yok. Direkt kamu davası açılır... Tabi ben olsam mahkemede şikayetçi de olurdum ki, burnu iyice sürtsün. Konuyu okurken hayretlet içinde kaldım, ne adi insanlar var...

Back