Hırsız hikayeleri

342013

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
402
2
0
İstanbul
hiç bir hırsızla burun buruna geldinizmi? sizin yada bir yakınınızın ilginç,ürkütücü ve değişik hırsız yada hırsızlıkla ilgili anılarınızı paylaşalım. :18:

gündüz saat 4.. üniversite yeni bitmiş.. evde aylak aylak yatıyorum.. mutfak balkonunun camını kırıp kapıyı açıp içeri girmek istemiş.. bi şangırtı duydum ama komşudandır diye oralı olmadım.. 5 dakika falan sonra mutfak tarafına geçerken camda gölgesini gördüm.. önce mutfak kapısını kapattım.. sonra içeri geçtim..elime testere aldım.. kapıyı açtım zaankk! karşımda 15 yaşlarında bir çocuk .. apartmanın hava boşluğuna bakan pencereden bizim mutfağın camını gözetliyor..şştt! napıyosun sen orda dedim.. hiiç abla dedi.. testereyi göstererek çabuk kaç burdan yoksa hiç acımadan kafanı keserim kömürlüğe atarım kimsede bulamaz seni dedim :)) birr fırladı bu dışarı.. sonra kömürlükten paldır güldür sesler geldi.. meğer bunlar 3 kişiymiş.. kalan 2side arka bahçeden kaçmış komşuların söylediğine göre.. ben bir pişman oldum bunu gönderdiğime.. arkasından sokağa çıkıp bakındım ama toz olmuş tabi.. sonra eve geçip oturdum vee allahım ne yaptım ben dedim.. sonradan bir korku sardı içimi.. ya evde uyuyor olsaydım.. belki o panikle gebertmiştim onu.. sonra adam yerine koyuyolar bunları sen ceza alıyorsun..sonra babamı aradım eve bir ekip gönderdi.. babam cinayet masasından emekliydi.. cinayet hikayeleriyle büyüdük biz :)) herhalde genlerde var :)) tanıdığım biri aikido hocası.. oda eve giren hırsızı yakalayıp kulağını kesmiş... hırsız bundan şikayetçi olmuş:)) böyleside var tabi :))

öncelikle cesaretine hayran kaldım ben senin yerinde olsam bu kadar cesaretli olabileceğimi zannetmiyorum. başka hikayelerin varsa seve seve okurum

Oo konu müthişmiş çok orjinal yaa bende takip edicem. hem allah korusun basımıza gelirse bi fikrimiz olur napmamız gerektiği konusunda. Bu arada testere fikride müthiş miş

Oo konu müthişmiş çok orjinal yaa bende takip edicem. hem allah korusun basımıza gelirse bi fikrimiz olur napmamız gerektiği konusunda. Bu arada testere fikride müthiş miş

:)) valla hersey spontane gelisti :)) ben aklim basima gelince allah naptim ben diyince tirstim :))

ayyyy geceyarısı geceyarısı benim de baktığım konuya bak.iyi ki fazla yazan olmamış henüz vallaha korkudan uyuyamazdım :)))

Birilerininde evine hırsız girmiş geceleyin, sesleride duymuşlar. ama anne-baba, cocuklar kalktı, cocuklarda anne- baba kalktı sannmış. Tabi eve hırsızın girdiği ve buttun bunlar sabah anlaşılıyor... Banaa hem komik hem korkunc gelmişti. Düüşünsenize sonraki tepkileri

hadi kızlar dehşet verici yada şaşkınlık içinde bırakacak anılarınızı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…