• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi hipp mama kullanan var mı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mesude12

sineksavar
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2010
110
4
296
Diğer
kızıma hipp 1 mama kullanıyorum daha önce de aptamil kullandık 10 gün sonra 4 aylık oluyor aptamil de de kusuyordu ama hipp den sonra kusması özellikle de gazı arttı acaba mamadan mı ya da üşüttümü diye bilemiyorum diğer mamalar hep 90 a 3 yada 120 ye 4 bunda 145 e 4 yazıyor sizler nasıl hazırlıyorsunuz ben mi yanlış hazırlıyorum sanki diğerlerine göre bayağ koyu kıvamlı oluyor:

canım hipp'in üzerinde hazırlanması yazıyor onun ölçeği aptamilkinden daha büyük ve ölçüleri biraz daha farklı.üzerindeki talimata göre hazırlamanı tavsiye ederim.

canim bende ilk basta hipp kullanmistim ama daha sonra aptamile gectim..ama hipp bence aptamil kadar iyi.ikiside cok iyi iki marka..üstelik hipp bütün ürünleri bio..yani hicbir zararli katki maddesi yok.bebegine biraz zaman tani yeni mamasina alisacaktir.ölcekleride ayni markanin üzerinde yazili oldugu gibi yap.ama kasigi tepeleme doldurma..

Back