- Konu Sahibi Tugbademir
kızlarr çok kötüyüm bugün eşim internetteki mama skandalı haberini verdi bana..hipp de ve daha bir kaç ürün de var nestle diğerini hatırlamıyorum..içinde olması gerekenden 150 kat arsenik ve kurşun bulunmuş..hatta haber başlığı mama yerine zehir yeidrdiler diyee..şok oldum çünkü ben de kullandım hippi ve bebeğim çok sevdi..o haberi duyar duymaz kutuları çöpe attım ve bela okudum yaa bebek bu ya sonuçta nasıl onların sağlığını hiçe sayarlar..avrupada yapılan araştırmaymış kızlar siz de bakın nete lütfen..lütfen yedirmeyin bu mamalrı..diğerleri de ne kadar güvenilir artık kafam çok karıştı valla((
hafta sonu prof.bıngur sonmezın acıklamasında en pahalı mamalarda fruktoz bulundugunu ve bebeklıkte yedırılen sekerın ılerde bır cok hastalığa yol acacagını ve sekerın bagımlılık yapacagını bebeklerın bu mamaları bırakamayacagını acıklamadı uzerıne dr.um onerdıgı ve kendısınınde 8 aylık bebegıne artık sımılac kullandıgını sımılac fruktozsuz nadır mamalardan oldugunu soyledı hemen sımılac alıp basladım...bu arada sadece guvenılır markalar yazıyor ıcerıgını durustce..lutfen ıcındekıler kısmını dıkkatlı okuyalaım....en guvenılır markalar bıle boyle yapıyorsa ne yapacagız artık sasırdım...