• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hipotroidi olup evlat sahibi olan varmı

Minnosprenses

Nirvana
Pro Üye
18 Kasım 2020
20.723
49.843
548
merhaba hanımlar 2017 de hipotroidi tanısı kondu tedavı olum normale döndüm fakat doğuştan sol troidim yok bunuda tabi 2019 da öğrendim şuan nişanlıyım birkaç ay sonra düğünüm olacak ve en dişeliyim çocuğum olmazsa yada sağlık sorunu olursa böyle bir durum yaşan var mı acaba yardımcı olursanız çok sevinirim

Tiroid gebelikte gerçekten önemli. Benim de komple alındı ameliyatla. Doktorlar takibini yapıyorlar, düzenli kontrole gittiğiniz sürece sıkıntı yok.

Tiroid gebelikte gerçekten önemli. Benim de komple alındı ameliyatla. Doktorlar takibini yapıyorlar, düzenli kontrole gittiğiniz sürece sıkıntı yok.
Hipotroidiyim şuan normal tedavi oldum ama doktorum bebek düşünürsem kadındoğuma git testler yapılsın dedi benimde doğuştan bir tarafım çok küçük hiç yok işlevi nohut kadar dedi doktorum ama o çalışmıyor

Bebek planladığınız Zaman dahiliye Veya gastroenteroloji bölümüne gidin tahlillerinizi yaptırın, sonra da düzenli kontrol altında olacaksınız hiçbir sorun oluşmuyor. Benim de hipotiroidim var ben o şekilde yapmıştım.
Hipotroidiyim şuan normal tedavi oldum ama doktorum bebek düşünürsem kadındoğuma git testler yapılsın dedi benimde doğuştan bir tarafım çok küçük hiç yok işlevi nohut kadar dedi doktorum ama o çalışmıyor

Bebek planladığınız Zaman dahiliye Veya gastroenteroloji bölümüne gidin tahlillerinizi yaptırın, sonra da düzenli kontrol altında olacaksınız hiçbir sorun oluşmuyor. Benim de hipotiroidim var ben o şekilde yapmıştım.
Mutlaka gidicem sadece çevremde korktular zihinsel engelli olur vs diye

Back
X