hipotiroidi ve hamilelik

tiroitli anneler nasılsınız?ben bugün sonuçlarımı aldım Allah a bin şükür bu sefer doz arttırmadı dr 3 hafta sonra arttıracakmış..
dengelemeye çalışın kızlar kendinizi ilaçları sakın ihmal etmeyin benim tansiyon bi kere çıktı anında tiroitide hoplattı soluk hastanede tabii.ama Allah a emanetiz tabi,biz ilaçlarımızı düzenli kullanalımda gerisi Allah a kalmış artık..
rabbim korusun meleklerimizi:Saruboceq:

canııııııımmm çok sevindim iyi haberle gelmene oh ne güzel hep böyle iyi devam etsin hamilelik Allaha şükür

sinecim allaha şükür bu sefer iyi haberlerle gelmişsin çok sevindim. böle böle idare edicez inşallah doğuma kadar.

canııııııımmm çok sevindim iyi haberle gelmene oh ne güzel hep böyle iyi devam etsin hamilelik Allaha şükür

sinecim allaha şükür bu sefer iyi haberlerle gelmişsin çok sevindim. böle böle idare edicez inşallah doğuma kadar.

teşekkürler kızlar Allah kimseyi zor durumda bırakmadan yavrularına kavuşmayı nasip eder inşallah.:Saruboceq:
destekleriniz için çok sağolun...

ınspire canım bende şuan aynı durumdayım senin ilk baştaki durumların neydi tsh falan kaçtı yardımcı olursan sevinirim şimdi bebişin doğmuştur nasıl durumu sağlıklımı

X