• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hipotiroid-Adet gününde ve miktarında azalma?

elmalikurabiye

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2012
262
9
116
İstanbul
Arkadaşlar merhaba.Hastalığım 5 ay önce ortaya çıktı ve ondan beridir adet kanamalarımda azalma oldu,eskiden o kadar çok gelirdi ki...Aynı zamanda günleri de kısaldı,özellikle bu ay 2 gün sürdü :( İlginç olan hastalığım meydana çıkınca bu durum ortaya çıktı,eutroyx yüzünden olabilir mi?İnternette hipotiroidin de adet kanamalarında ve gününde azalma yaptığını okudum.Bu durumu yaşayan var mı,hipotiroide bağlı normal bir durum mu?Yoksa doktora gidicem.Aslında az gelmesi iyi,rahat ediyorsun,Eskiden şakır şakır gelirdi,bir yere rahat gidemezdim,ama bu ay günü çok kısa sürdü,korktum açıkcası :(

aynı sorun bende de var. anneme sordum oda mevsimseldir dedi. vallaha ben çok korkuyorum. küçücük bir tiroid bezi bütün vucudumuzu mahvetti.

vallahi ben de hiç az geldiğini hatırlamıyorum bu durum ortaya çıkıncaya kadar,mevsimsel olsa her yıl rastlardık bu duruma öyle değil mi :( bilmiyorum ya baya endişelendim ben :(

inşallah bir sorun yoktur. birde bende panik atak başladı. böyle düzensiz adet oldukca pko falan mı acaba diye düşünüyorum..

geçmiş olsun arkadaşım,inşallah önemli bir durum yoktur.Belki benzer durum yaşayanlar vardır,yorumlarını almak istedim ama yok herhalde :) yine bir doktor yolı gözüktü.

Back