Hipoplastik sol kalp sendromlu bebekler

Selocancannn

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2022
20
0
37
Merhabalar
Oğlum hipoplastik sol kalp sendromu hastası.
Bugün ilk ameliyatini oldu.Cerrahi yönden başarılı geçti dedi doktor
Bebeği bu rahatsızlığı olan ebeveynlere sorularım olacak.
Öncelikle bundan sonraki süreç nasıl olacak bilgisi olan varsa yazabilir mi?
4 5 yıl öncesinden bebek varmı şuan

Merhaba benim bebeğimde hipopilastik sol kalp sendromu doğum yaptım şuan yoğun bakımda sonuç hep aynı biliyorum ama süreç ne kadar bebekleriniz ne kadar süre hayata tutunabildiler?
Artık günden güne zorlaşıyor büyüyor rahatsız olmaya başlıyor artık takılan şeylerden çok zor bir süreç Allah kimsenin başına vermesiiyi
Merhaba benim bebeğimde hipopilastik sol kalp sendromu doğum yaptım şuan yoğun bakımda sonuç hep aynı biliyorum ama süreç ne kadar bebekleriniz ne kadar süre hayata tutunabildiler?
Artık günden güne zorlaşıyor büyüyor rahatsız olmaya başlıyor artık takılan şeylerden çok zor bir süreç Allah kimsenin başına vermesin…
Artık günden güne zorlaşıyor büyüyor rahatsız olmaya başlıyor artık takılan şeylerden çok zor bir süreç Allah kimsenin başına vermesin…
İyi akşamlar çok üzüldüm bebeğiniz nasıl oldu acaba benim bebeğime de hipopilastik sağ kalp sendromu teşhisi konuldu şu an 2 aylık aynı durumu yaşayanlar yazabilir mi

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun benim bebeğimde ayni hastalikla dogdu ben gebelikte bilmiyordum dogumdan sonra ikinci gun fenalasinca ogrendik ameliyatini oldu suan evde cok sukur size ilk hangi yontem uygulandu bizim ilk ameliyatimiz hibrit yaklasim tedavi yapildi
Merhaba uzun zaman olmuş ama inşallah bu yazdığımı görür ve dönüş yaparsınız bebeğiniz nasıl aynı şeyleri yaşıyoruz daha bel günlük bebeğim ve çok korkuyorum ne olur bana yardım edin bir şey söyleyin.

Merhabalar
Merhaba bebeğiniz şu an nasıl

Benim bebeğimin durumu cok ağırdı. Doğumdan 12 sonra ameliyat oldu. Kaybettik. Sizin bebeğiniz 4 5 ay sonra ameliyat planlanıyorsa daha iyidir. Nasıl şuan.

Merhabalar
Merhabalar bebeğinizin durumu nasıl

X