- 18 Temmuz 2022
- 20
- 0
- 37
-
- Konu Sahibi Selocancannn
Şuan 51.ci gününde hala yoğun bakımdaBebeğiniz ne durumda acaba ?bu hastalıktan kaybettim bebeğimi bnde Mart ayında . O güne kadar böyle bişey olduğunu bile duymamıştım
Allah yardımcınız olsunŞuan 51.ci gününde hala yoğun bakımda
28.ci günde ameliyat oldu 10 gün önce servise çıkaracaktık enfeksiyon kaptı solunumu düşük şuan oksijen veriliyor.
Başınız sağolsun Allah sabır versin.
Doğumdan sonra mı kaybettiniz çocuğunuzu yoksa anne karnındayken mi
Detaylı ultrason da fark etmedi mi doktorlar? Duymadım demişsinizBebeğiniz ne durumda acaba ?bu hastalıktan kaybettim bebeğimi bnde Mart ayında . O güne kadar böyle bişey olduğunu bile duymamıştım
Allah razı olsunAllah yardımcınız olsun
Rabbim şifalar versin inşallah.Benim gebeliğim sonlandırıldı maalesef. Farklı farklı doktorlar gezdim ama bı umut yoktu .İnşallah siz sağlıcakla kucağıniza alırsınızŞuan 51.ci gününde hala yoğun bakımda
28.ci günde ameliyat oldu 10 gün önce servise çıkaracaktık enfeksiyon kaptı solunumu düşük şuan oksijen veriliyor.
Başınız sağolsun Allah sabır versin.
Doğumdan sonra mı kaybettiniz çocuğunuzu yoksa anne karnındayken mi
Yani başıma gelene kdr duymamıştım demek istedim.detaylidayken öğrendim ben zaten .Detaylı ultrason da fark etmedi mi doktorlar? Duymadım demişsiniz
AminRabbim şifalar versin inşallah.Benim gebeliğim sonlandırıldı maalesef. Farklı farklı doktorlar gezdim ama bı umut yoktu .İnşallah siz sağlıcakla kucağıniza alırsınız
Merhaba benim bebegimede ayni teshis konuldu. Sizinle bilgi iletisimine gecmek isterimMerhaba, bebeğiniz şu an nasıl?
Merhaba cok gecmis olsun. Rabbim yardimcimiz olsun. Bebeginiz simdi nasil. Benimde bebeğimde ayni sorun varAslında yoğun bakım dediğimiz şey cihazlara bağlı değiller sadece oksijen nabız takibi için eline yada ayağına biseyler bağlıyorlar
Ameliyat öncesi ilaç tedavisi uygulanıyor
Bizim bebeğin yattığı hastanede haftada 3 gün görüşme vardı gidip görebiliyorduk.ayrica emzirmeye müsaitse anne 3 saatte bir gidip emzirebiliyor
23 haftaKaç haftalıksınız?
Siz dogum yaptiniz mi23 hafta
Hangi hastanede dogum yapacaksınız.Ben 27 haftalığım, doğum yapmadım henüz
Kalbin sol tarafi gelismemis. Dogsa bile yasamaz. Gebeliği sonlandiralim tarzk seyler malaseffDoktor size ne dedi tam olarak?