ee hormonda da bi sıkıntı yoksa hipofiz bezi neden büyük kiEksikliğinde öyle bi etkisi oluyo mu bilmiyorum ama sanmam zayıflıkla ilgili değildir bence vücut anormalisi bildiğim kadarıyla
Ben ikisini de denemiştim hangisi düşürdü bilmem ama baya düşmüş. Deneyebilirsin benceonu denemedim duydum ama kullanmadım sonuçlarımın çıkmasını bekliyorum belki kullanabilirim
hayıt suyu yumurtlamamın kendiliğinden olmasını sağladı
Hormonlarını etkilemiyosa şanslısın aslında belki başka bi hormonunu etkiliyodur ama inşallah tertemiz çıkar onu da alırlar kurtulursunee hormonda da bi sıkıntı yoksa hipofiz bezi neden büyük ki
direk ameliyat mı olurum pekiHormonlarını etkilemiyosa şanslısın aslında belki başka bi hormonunu etkiliyodur ama inşallah tertemiz çıkar onu da alırlar kurtulursun
Ben ikisini de denemiştim hangisi düşürdü bilmem ama baya düşmüş. Deneyebilirsin bence
Burundan alıyolar canım kolay bi operasyon diye biliyorumdirek ameliyat mı olurum peki
Ben dostinex kullandım çok kötü yaptı beni sürekli kusuyodum. Bide o ara kimyasal gebelik yaşadım hiç bi işe yaramıyo bu ilaç diye bıraktım iki hafta falan aslan pençesi kullandım iki hafta falan da hayıt suyu doktora randevu aldım bi gittim 0,93e düşmüşSen ikisinide mi kullandın canım başka ilaç kullanmadın mı
dostinex kullandım ben ilaç bitince hopp geri çıkıyor
Ben dostinex kullandım çok kötü yaptı beni sürekli kusuyodum. Bide o ara kimyasal gebelik yaşadım hiç bi işe yaramıyo bu ilaç diye bıraktım iki hafta falan aslan pençesi kullandım iki hafta falan da hayıt suyu doktora randevu aldım bi gittim 0,93e düşmüş
Yok canım aynı anda kullanmadım. Bıraktım herşeyi yarın gidicem doktora tam bilmiyorum ama bırakınca yükselir muhtemelen dedim. Haber veririm başka bi yöntemi varsa eğeraa süpermiş ikisini aynı anda mı kullandın canım ?
ben günde 2 bardak hayıt suyu içtim faydasını gördüm ama prolaktni mi düşürmedi
birde düştükten sonra nasıl tekrar normale dönüyor?
saribaykus bir de stres baya baya etkiliyo onu anladım. Geçen aydan itibaren amaaan nolursa olsun moduna girmiştim onun da etkisi oldu bence
Hayıt suyunu sabahları bardağın 4te 1ine koyup üzerine su yada meyve suyu kattım öyle içtim 2 hafta . Aslan pençesini de kaynamış sıcak suya koyup 10 dk demlendirip içtim sabah akşam 2 hafta ilk önce bunu içtim. Sonraki iki hafta hayıt suyuevet stres en büyük tetikleme şekli
bende kullanmak istiyorum hangisi düşürdü senin prolaktinini nasıl içtin tarif eder misin bende kullanacağım
Hayıt suyunu sabahları bardağın 4te 1ine koyup üzerine su yada meyve suyu kattım öyle içtim 2 hafta . Aslan pençesini de kaynamış sıcak suya koyup 10 dk demlendirip içtim sabah akşam 2 hafta ilk önce bunu içtim. Sonraki iki hafta hayıt suyu
Hiç bilmiyorum canım inan arada hiç ölçtürmedimsence hangisi etki etti acaba?
Merhaba ne yaptınız acaba merak ettim nasıl oldunuz benimde sizin gibiya benimki tam ortada ne mikroadenom ne makroadenom hormon testi verdim bende 10 gün sonra çıkacak doktor adet kesilmesi ve süt akıntısı var mı göğsünde dedi bende ikisi de yok adetlerim kızlığımdan beri hep düzenlidir benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?