Hepimizinki ilaçla yokolur gider inşallahdoğrudur tümör uykuyu çok etkiliyor gündüz bile uyur gezer gibi oluyoruz bazen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepimizinki ilaçla yokolur gider inşallahdoğrudur tümör uykuyu çok etkiliyor gündüz bile uyur gezer gibi oluyoruz bazen
Aksine hastalığımı öğrenmeden önce çok uykum falan oluyordu başım çatlıyordu şu an uykumu alıyorum bir daha da uykum yok başım ağrımıyor sanki hiç bişey yokmuş gibiyimbenim ki 2.2 mm oldukça küçük ama görme bozukluğu yapar dediler göz doktoruna gittim maşallah gözlerin 1 mm dahi bozuk değil kusursuz dedi ama arada gözümde halkalar beliriyor görme bulanıklığı yaşıyorum baş ağrısı oluyor haftada 2 kez şiddetli ayrıca sürekli uykulu geziyorum uykuyuda çok etkiliyor
Prolaktin değerinin kaç olması lazım normalde hamile de biliyor musunuz?halemm
pawlover
inşallah ilaç ile geçer ben 4 kez dostinex tedavisi gördüm emarı çektireli 1 yılı geçti geçen hafta endokrin doktoruna gittim yeni emar istedi bu cumartesi günü hem normal hem ilaçlı emar çekilecek eğer sonuçlar aynı ise dostinex tedavisine devam ederiz dedi sırf bu sebep hamileliğime engel oluyor 2 yıldır tedavi görüyorum
Hiç düşmedi mi prolaktin? Benim şuanda dostinex çok düşürdü şimdi de düşük olduğu için mafediyo beni. Normale gelse de kavuşsak bebişlerimizehalemm
pawlover
inşallah ilaç ile geçer ben 4 kez dostinex tedavisi gördüm emarı çektireli 1 yılı geçti geçen hafta endokrin doktoruna gittim yeni emar istedi bu cumartesi günü hem normal hem ilaçlı emar çekilecek eğer sonuçlar aynı ise dostinex tedavisine devam ederiz dedi sırf bu sebep hamileliğime engel oluyor 2 yıldır tedavi görüyorum
Normalde 20den düşük 10dan çok en idealiProlaktin değerinin kaç olması lazım normalde hamile de biliyor musunuz?
Ben hayıt suyu içtim bi ara canım o da düşürmüş olabilir. Dene istersen bi2-29 referans aralığı ben en düşük 39 gördüm
2 gün önceki testimin sonucu yani ne demekNormalde 20den düşük 10dan çok en ideali
Aslında yüksek değiller ama sınıra yakın oldukları için belki tedavi uygularlar ama 10mm olmasına karşın güzel bence sonuçlar2 gün önceki testimin sonucu yani ne demek
7 gün sonra da diğer hormon testim çıkacak internetten bakacağım bakalım. prolaktinden de hamilelik anlaşılıyor muAslında yüksek değiller ama sınıra yakın oldukları için belki tedavi uygularlar ama 10mm olmasına karşın güzel bence sonuçlar
Hamilelikte yükseliyo ama başka sebeplerden de yükselebiliyo bizim adenomlardan yükseldiği gibi kesin belli olmaz yani canım7 gün sonra da diğer hormon testim çıkacak internetten bakacağım bakalım. prolaktinden de hamilelik anlaşılıyor mu
diğer testte büyüme hormonu testi onunla ilgili ne sıkıntılar olabilirHamilelikte yükseliyo ama başka sebeplerden de yükselebiliyo bizim adenomlardan yükseldiği gibi kesin belli olmaz yani canım
2 gün önceki testimin sonucu yani ne demek
Yanlış bilgi vermiyim ama bildiğim kadarıyla el yüz gibi yerlerde irileşme kemiklerde büyüme falan oluyo. Tam bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla böyle bi hastalık oluyodiğer testte büyüme hormonu testi onunla ilgili ne sıkıntılar olabilir
Ben hayıt suyu içtim bi ara canım o da düşürmüş olabilir. Dene istersen bi
ben 167 boyundayım ve zayıfım büyüyememe hormonu olmasın benimYanlış bilgi vermiyim ama bildiğim kadarıyla el yüz gibi yerlerde irileşme kemiklerde büyüme falan oluyo. Tam bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla böyle bi hastalık oluyo
Aslan pençesi de denemişsindir o zaman?bende 3 ay içtim canım ama düşmedi
Eksikliğinde öyle bi etkisi oluyo mu bilmiyorum ama sanmam zayıflıkla ilgili değildir bence vücut anormalisi bildiğim kadarıylaben 167 boyundayım ve zayıfım büyüyememe hormonu olmasın benim
Aslan pençesi de denemişsindir o zaman?