Gebeliğe Hazırlık Hipofiz bezi 10 mm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim ki 2.2 mm oldukça küçük ama görme bozukluğu yapar dediler göz doktoruna gittim maşallah gözlerin 1 mm dahi bozuk değil kusursuz dedi ama arada gözümde halkalar beliriyor görme bulanıklığı yaşıyorum baş ağrısı oluyor haftada 2 kez şiddetli ayrıca sürekli uykulu geziyorum uykuyuda çok etkiliyor
Aksine hastalığımı öğrenmeden önce çok uykum falan oluyordu başım çatlıyordu şu an uykumu alıyorum bir daha da uykum yok başım ağrımıyor sanki hiç bişey yokmuş gibiyim

halemm halemm pawlover pawlover
inşallah ilaç ile geçer ben 4 kez dostinex tedavisi gördüm emarı çektireli 1 yılı geçti geçen hafta endokrin doktoruna gittim yeni emar istedi bu cumartesi günü hem normal hem ilaçlı emar çekilecek eğer sonuçlar aynı ise dostinex tedavisine devam ederiz dedi sırf bu sebep hamileliğime engel oluyor 2 yıldır tedavi görüyorum

inşallah ilaç ile geçer ben 4 kez dostinex tedavisi gördüm emarı çektireli 1 yılı geçti geçen hafta endokrin doktoruna gittim yeni emar istedi bu cumartesi günü hem normal hem ilaçlı emar çekilecek eğer sonuçlar aynı ise dostinex tedavisine devam ederiz dedi sırf bu sebep hamileliğime engel oluyor 2 yıldır tedavi görüyorum
Prolaktin değerinin kaç olması lazım normalde hamile de biliyor musunuz?

Hiç düşmedi mi prolaktin? Benim şuanda dostinex çok düşürdü şimdi de düşük olduğu için mafediyo beni. Normale gelse de kavuşsak bebişlerimize

Eklentiler

• F67E381B-DBB2-4FB0-B064-69C3802150E7.jpeg
    F67E381B-DBB2-4FB0-B064-69C3802150E7.jpeg
    25,1 KB · Görüntüleme: 104
Aslında yüksek değiller ama sınıra yakın oldukları için belki tedavi uygularlar ama 10mm olmasına karşın güzel bence sonuçlar
7 gün sonra da diğer hormon testim çıkacak internetten bakacağım bakalım. prolaktinden de hamilelik anlaşılıyor mu

7 gün sonra da diğer hormon testim çıkacak internetten bakacağım bakalım. prolaktinden de hamilelik anlaşılıyor mu
Hamilelikte yükseliyo ama başka sebeplerden de yükselebiliyo bizim adenomlardan yükseldiği gibi kesin belli olmaz yani canım

diğer testte büyüme hormonu testi onunla ilgili ne sıkıntılar olabilir
Yanlış bilgi vermiyim ama bildiğim kadarıyla el yüz gibi yerlerde irileşme kemiklerde büyüme falan oluyo. Tam bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla böyle bi hastalık oluyo

Yanlış bilgi vermiyim ama bildiğim kadarıyla el yüz gibi yerlerde irileşme kemiklerde büyüme falan oluyo. Tam bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla böyle bi hastalık oluyo
ben 167 boyundayım ve zayıfım büyüyememe hormonu olmasın benim

Back