- 15 Mart 2022
- 55
- 25
- 18
- 27
- Konu Sahibi mucizelereinann
-
Dur seni ekliyimBen size bi kaç kez denk geldim ama açtığınız konuya ulaşamadım en kısa nerden ulasabılırım çok teşekkür ederim bu arad
Merhabalar çok zorlu süreçlerden sonra hamdolsun Rabbıme pozıtıfı gördük zamanını beklıyormus demek ki aşılama ve takıp tedavılerım olumsuz sonuçlandı tüp bebek taze transfer ile pozitifi gördüm şükürler olsun Rabbıme .Rabbim size de en koda zamanda kolaylıkla nasıp etsin ısteyen herkese ınsaAllahMerhaba süreciniz nasıl geçti ?
Ben varım. Aşılama ve takip negatif. Tüp bebek ilk deneme taze transfer ile pozitifi görmüştüm. Şuan bebeğim çoktan doğdu bile 14 aylık oldu :) darısı isteyen herkeseMerhaba arkadaşlar istanbulda hipo hipo tecrubesı olan doktor tavsıyenız kımlerdır .Ve hipo hipo olarak hamile kalanlar aşılama ile mı yoksa tüp bebek ile mi hamıle kaldınız .Ben ıkı kere ıgne takıp ve bı kere asılama oldum sonuc negatıf .
Aynı benmde o şekilde oldu :)Merhabalar çok zorlu süreçlerden sonra hamdolsun Rabbıme pozıtıfı gördük zamanını beklıyormus demek ki aşılama ve takıp tedavılerım olumsuz sonuçlandı tüp bebek taze transfer ile pozitifi gördüm şükürler olsun Rabbıme .Rabbim size de en koda zamanda kolaylıkla nasıp etsin ısteyen herkese ınsaAllah
Canım burda kk kulübü dışında gurup kurmak yasak diye biliyorum zaten burda gebe kalan insanlar var aklında olan birşey varsa yazıp cevap alabilirsinBurada hiç güncel bir konu yok en yenisi bu ve kimse konuşmamış
Evet gördüm ama ulaşamadım siz beni alabilir misiniz grubaEvet var bi watsap grubu instgramdan hipo hipolu bir anne ordan ulaşım sağlayabilirsiniz kendisine hatta bunun üzerine bir kitabı da mevcut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?