Hipo hipo

İnşallah cnm hayırlı haberler alırız ilk denemenmi olacak cnm senin
Canım merhaba ben mine hanımdan vaz geçtim profesör ve sürekli seyahatlarde sürecimin ilerisini düşündüğüm için. Mehmet beyden reglimin 2. günü için randevu aldım. Benim amh 0.57 o yüzden mine hanım sonucumu görğnce aşılama gerek yok direk devlet destekli tüp bebek demişti. Ama çift emriyo transfer için bazı şartlar yok mu merak ettim eğer taşıyabilecek olsan Mehmet bey sana sıcak bakmış ya ondan merak ettim. Aslına bakarsan daha regl olmama 2 hafta var ama insan geleceği ve süreci de merak ediyor. Mehmet beyden memnun muydun sen. Mine bana biraz sert gelmişti

Canım sen hipo hipomusun

Canım bence çok iyi yaparsın çünkü mehmet bey bizim grubumuzu biliyor ve çok ilgili doktor Bn çok memnunum çift emriyo için bnm bildiğim şart vallan yok doktor sana söylüyor ztn taşıyıp taşıyamıcanızı bna uygun görmedi Bn zayıf olduğum için canım balıkesir üniversitesi de akın usta diye bi doktor vardı bnada öyle söylemişti tüp bebek sana aşılama olmaz demişti Mehmet hoca bana asilma uygun görmüştü ilk benim yumurtaliklarim çok olduğu için yapmamıştı sen Mehmet kecicioglunla gitt bnce cnm

Çift embriyo için 35 yaş şartı vardı diye biliyorum ben ama.
Ben de Hipo Hipoyum ikiz bebeklerim var çift embriyo konulmuştu ikisi de tuttu şükür.

Nelere dikkat etin pekii
İlk transferde direkt ayağa kalktım evde tadilat tamirat yapıyorduk eşimle.
İkinci transferde tam transfer sonrası ayaklarımı dikerek yattım.
Pek de dikkat etmedim hatta sigara da içiyordum.
Meryem suresi okuduk bol bol.
Vitaminleri aksatmadan kullandım.
Yani pek bir şey yapmadım, sanırım ilkinde olmayınca vücut kendini hazırladı diye düşünüyorum.
İlk transferde de ikinci transferde de yeniden yumurta toplandı, her ay yumurta kalitesi değişiyormuş.
Taze transfer oldu.

Valla ilk hamileliği öğrenince de sevinemedim hep bi endişeliydim.
İnanmıyordum olacağına.
Ben doğurduysam hepiniz doğurursunuz kızlar, hipo hipo olarak kolay grubuz.

İnşallah cnm bnde sigarayı bırakamıyorum bakalım nolucak hayırlısıyla ilkim tutar İnşallah

İnşallah cnm bnde sigarayı bırakamıyorum bakalım nolucak hayırlısıyla ilkim tutar İnşallah
Yani ilk tüp bebek tedavisinde azaltmaya çalıştım ikincide hamile olduğumu öğrenene kadar gayet de içtim.
Sigarayla bir alakası olduğunu düşünmüyorum, ya da bende ters orantı oldu.

Ayn canım bende birakicam inşallah icmemeye özen gostericem

Ayn canım bende birakicam inşallah icmemeye özen gostericem
Yani tüp bebek sürecinde önemli olan stres yapmamak diye düşünüyorum. İç ya da içme ama kendini nasıl daha iyi hissediyorsan onu yap. Nikotin ciğerlere gidiyor tüp bebek ise tamamen yumurtalıklar kısmında. Stres altında olmamıza gerek yok. Önemli olan senin mutluluğun öncelik.
İçmek içinden de gelmeyebilir kasma hihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…