Canım benim doktorumda tam tersini sölemişti tedaviye başlamadan en az 2 ay cyclo ile regl olman gerekiyo demişti. Adetimin 2. Günü gittim menogon veya menopur ikisinin içeriği aynı bu iğnelerden ben menopur kullandım düşük doz başladığımız için 19 gün sürdü dozu bulana kadar 3 yumurtam gelişti ovitrelle çatlatma iğnesini olduktan snra doktor gün aşırı ilişki öneriyo eşinin de bi sorunu yoksa ve ben öyle hamile kaldım çok şükür :) çatlatma iğnesinden sonraki gün progeston jel kullandım hala kullanıyorum 2,5 aylık oldum şimdi yurt dışındayım burdaki ilaçlar farklı. Doktor için de diğer forumdaki arkadaşlar izmir de cemal posacıyı çok iyi demişlerdi ben istanbulda tedavi gördüm eğer olmasaydı kesin ona gidicektim bi çok hipolu arkadaşımız o doktor da tedavi oldu ve hespi olumlu sonuç aldı inşallahh tüm isteyenlere nasip etsin rabbimE ey_lull sevgili eylül seninle konuşmaya çok ihtiyacım olduğu bir zaman umarım iletişime geçebiliriz. Hipoluyum ve 14 yıldır ilaçla regl oluyorum. Yıllardır bu forumları okuyarak moralimi yüksek tutuyorum. Artık Tedaviye başlamak istiyorum. izmirde doktor arayışındayım. Tedaviye başlamadan önce cyclo kullanmayı bıraktın mı? Doktorun biri tedaviye başlamadan iki ay önce bırakmam gerektiğini söylemişti. Birde aşılama süresince ve hamilelik sürecinde hangi ilaçları kullandın? Lütfen paylaşabilir misin?
Tedavin hayırlı olsun inşallahhh olumlu sonuç alırsın :)ne zamn belli olacakCanimm banada sorabilrsin ben de tup bebek tedavisi görüyorum simdi o kulandigim adet ilacini kullanmaya devam et ve adetin 2 günü doktoruna git çünkü adet gorusen rahim sonraki aya daha iyi hazirlaniyor benimm gittiğim doktorlarım en azindan öyle diyorlar 2 ay bıraksan ilaci nasil adet olacan zaten gitsen bile doktora yune o ilaci verecek ve adet olamayi yine beklemek zorunda kalacan
Sagol canimm bu gun ignenin 3 gunu pazartesi kontrolum var ara sira girip bilgi veririm canimTedavin hayırlı olsun inşallahhh olumlu sonuç alırsın :)ne zamn belli olacak
Amin canimm hipolar genelde sansli gurup sayilirlar ama tedavi süreci biraz sabir istiyor insallah gebe kalirizÖnümüzdeki ay başlamayı düşünüyorum izmir de hipo hipo da iyi doktor arayışındayım. Hayırlısı bakalım hepimiz için
Canim Merhaba bana da hipo hipo teşhisi kondu suanda mr cektirdim haftaya rahim filmim cekilcek bana bi hipo diyorlar bi primer Amenore kafam iyice karistı ben dogal yollar ile hic adet olmuyorum ve yumurtalik rezervim 0.495 fsh çok dusuk yardımcı olurmusunuz bana senin problem neydi tam olarak ? Bizde tüp bebek mi asilama mi igne mi kararsiz kaldik cok maliyetli çünkü tüp bebek Allah yardımcımız olsun.İlk denediğimde 2 doz 1 su vurulmuştum hepsi çok buyumuştu doktor tüp bebekliksin gel yapalım dedi özele gittmiştim ama ben istemedim çnkü takiple kalanı çok duymuştum. Sonrakinde tek doz yapalım dedik o zmn da buyumedi yine yarım kaldı çatlatamadık. 3. Defasında 2 dozla başladık son 3 gün 1,5 doz yaptık 2 tanesi buyudu :)) ilk defa çatlatmayınyaptık ve tuttu yani ilk denemede vücudunun kaç doza cevap verdiğini öğreniosun o yuzden tutmayabiliyo ama olabilirde yani kısmet:) bir de hipoluluara hastaneden rapor veriyolar iğneleri bedava alıyosun ortalama 15 günlük bi tedavi oluyo çok zor değil yumlşların boyutunu tutturana kadar üstüste her ay da yapılabiliyo. Aklınıxa takılan tümmm soruları sorabilirsiniz ben de böle forumlarda çok araştırdımm
Ben de ilaç kullanmadan adet olmuyorum fsh ve lh hormonum çok düşük o yuzden hipo hipo dediler. Takipte aşılamada tüp bebekte de aynı tedavi uygulanıyo. İğne vurulmak gerekiyo hepsinde. Ben tüp bebekten önce takip yada aşılama istiyodum çok duymuştum hipolularda takiple hamile kalanı:) eşimde de bi sorun olmadığı için aşılamaya gerek kalmadı takiple hamile kaldım :) sadece doğru dozu bulana kadar bi kaç tedavi gerekebilir. Ben ilk tedavimde 2 dozla başladım çok yumurtam oluştu doktor tüp bebek yapabilirsin istersen dedi ama ben kabul etmedim. Öyle yarıda bıraktık. Bi kaç ay snra 2. Tesavimde tek doz vuruldum o da yetersiz geldi yumurtalar buyumedi o da yarıda kaldı 3. Tedavide 1 le başladık 2 ile devam ettik 3 yumurtam gelişti çatlatma iğnesini vuruldum sonra doktorun sölediği günlerde ilişki oldu ve hamile kaldım :)) takiple başlayabilrsin direkt tüp bebek yapmana gerek yok. Hem ilaçlar içinde hipo hipolulara rapor veriyo doktorlar bedava alıosun iğnşeri masrafsız tedavi oluyo :)Canim Merhaba bana da hipo hipo teşhisi kondu suanda mr cektirdim haftaya rahim filmim cekilcek bana bi hipo diyorlar bi primer Amenore kafam iyice karistı ben dogal yollar ile hic adet olmuyorum ve yumurtalik rezervim 0.495 fsh çok dusuk yardımcı olurmusunuz bana senin problem neydi tam olarak ? Bizde tüp bebek mi asilama mi igne mi kararsiz kaldik cok maliyetli çünkü tüp bebek Allah yardımcımız olsun.
Toplam tedavi süren ne kadar sürdü peki kuzum senin? Benim esimde de sorun yok esimin ilk evliliginden 1 kızı var tüp bebek 15 bin imiş şuanda bizi fazlası ile aşar hep dua ediyorum Rabbime ilk önce en aciline sonra bana nasip et Allahım diyorum...Ben de ilaç kullanmadan adet olmuyorum fsh ve lh hormonum çok düşük o yuzden hipo hipo dediler. Takipte aşılamada tüp bebekte de aynı tedavi uygulanıyo. İğne vurulmak gerekiyo hepsinde. Ben tüp bebekten önce takip yada aşılama istiyodum çok duymuştum hipolularda takiple hamile kalanı:) eşimde de bi sorun olmadığı için aşılamaya gerek kalmadı takiple hamile kaldım :) sadece doğru dozu bulana kadar bi kaç tedavi gerekebilir. Ben ilk tedavimde 2 dozla başladım çok yumurtam oluştu doktor tüp bebek yapabilirsin istersen dedi ama ben kabul etmedim. Öyle yarıda bıraktık. Bi kaç ay snra 2. Tesavimde tek doz vuruldum o da yetersiz geldi yumurtalar buyumedi o da yarıda kaldı 3. Tedavide 1 le başladık 2 ile devam ettik 3 yumurtam gelişti çatlatma iğnesini vuruldum sonra doktorun sölediği günlerde ilişki oldu ve hamile kaldım :)) takiple başlayabilrsin direkt tüp bebek yapmana gerek yok. Hem ilaçlar içinde hipo hipolulara rapor veriyo doktorlar bedava alıosun iğnşeri masrafsız tedavi oluyo :)
İnşallah allahım isteyen herkese nasip etsin ben de dua ediyorum hep. Tedavi normalde ortalama 12 gün sürüyo ama dediğim gibi dozu bulmak önemli bazı larında 4 doz bile yetersiz kalıyo. Ben son tedavimde 1 le başladık 1,5 yaptık sonra 2 yaptık snra tekrar 1,5 a düşürdük zaten doktor 3 günde bi çağırıyo takipte olmak için. O yuzden 19 gün sürdü ama dozu bulduk artık 2. İstediğimde 12 günde tamamlanır. Normal kadın doğum doktoruna gitme kısırlık kadın hastalıkları bölümünden randevu al. Hipoyu iyi bilen doktor olursa çok daha kolay olur inşallah :)Toplam tedavi süren ne kadar sürdü peki kuzum senin? Benim esimde de sorun yok esimin ilk evliliginden 1 kızı var tüp bebek 15 bin imiş şuanda bizi fazlası ile aşar hep dua ediyorum Rabbime ilk önce en aciline sonra bana nasip et Allahım diyorum...
Dün gece Esma zikri çekerek uyudum Allahım beni hayırlı evlat ile müjdele diye dua edip uyudum bir araba dolusu taze yesil erik gördüm rüyamda... Rabbimden gelene şükür dermanimizi da verir insaAllah. Bu benim de ikinci evliligim ilk esim ile severek evlenmistik fakat benim cocugum olmuyordu bunun bilincindeydim ben bosanmak istedim bu Allahin bana lutfettigi bir hastalıktı onu da bu hastaligim ile cezalandiramazdim suanda tekrar evlendim ve artik anne olmak istiyorum hayirlisi ile
İnfertelite bölümünde tedavi görüyorum zaten canım şuanda yani insaAllah senin gibi cevap verir ise yumurtaliklarim 1 ay sonra anne olurmuyum insaAllahİnşallah allahım isteyen herkese nasip etsin ben de dua ediyorum hep. Tedavi normalde ortalama 12 gün sürüyo ama dediğim gibi dozu bulmak önemli bazı larında 4 doz bile yetersiz kalıyo. Ben son tedavimde 1 le başladık 1,5 yaptık sonra 2 yaptık snra tekrar 1,5 a düşürdük zaten doktor 3 günde bi çağırıyo takipte olmak için. O yuzden 19 gün sürdü ama dozu bulduk artık 2. İstediğimde 12 günde tamamlanır. Normal kadın doğum doktoruna gitme kısırlık kadın hastalıkları bölümünden randevu al. Hipoyu iyi bilen doktor olursa çok daha kolay olur inşallah :)
İğnelere başladınmı adetin 2. Günü başladık biz. Çatlatma iğnesinden 12 gün snra tesste çıkmıştı:) inşallah seninde bu tedavin olumlu olur :)İnfertelite bölümünde tedavi görüyorum zaten canım şuanda yani insaAllah senin gibi cevap verir ise yumurtaliklarim 1 ay sonra anne olurmuyum insaAllah
Rabbim emeklerini bosuna çıkartmasın canım benim Ya Musavvir Ya Bâri, Ya Halîk bu zikirleri surekli cek inşaAllah Allahım seni hayirli sağlıklı uzun ömürlü ikiz ile mujdelesin AminKizlar insallah hepimizn yuzu guler benimde tarnsferimin 2 gunu dualarinizi bekliyorum ❤❤
Sagol canimm inşallah hepimzin yuzu guler 3 gunu tarnsferin daha bi belirti yokRabbim emeklerini bosuna çıkartmasın canım benim Ya Musavvir Ya Bâri, Ya Halîk bu zikirleri surekli cek inşaAllah Allahım seni hayirli sağlıklı uzun ömürlü ikiz ile mujdelesin Amin
Canim benim hipofizler de oldukca iyi çıktı şükür ee o durumda neden ben normal bir kadin gibi adet olmuyorum bisey anla.adi. Eki Görüntüle 2135249Sagol canimm inşallah hepimzin yuzu guler 3 gunu tarnsferin daha bi belirti yok
bu eki mi 2135249
Anladim canimm ben bu testi hic yapmadim galibaCanım mr sonucunu göndermek istedim gitmemis tekrar yüklüyorum.