Hipo hipo hastasi olupta hamile kalanlar

Canım benim doktorumda tam tersini sölemişti tedaviye başlamadan en az 2 ay cyclo ile regl olman gerekiyo demişti. Adetimin 2. Günü gittim menogon veya menopur ikisinin içeriği aynı bu iğnelerden ben menopur kullandım düşük doz başladığımız için 19 gün sürdü dozu bulana kadar 3 yumurtam gelişti ovitrelle çatlatma iğnesini olduktan snra doktor gün aşırı ilişki öneriyo eşinin de bi sorunu yoksa ve ben öyle hamile kaldım çok şükür :) çatlatma iğnesinden sonraki gün progeston jel kullandım hala kullanıyorum 2,5 aylık oldum şimdi yurt dışındayım burdaki ilaçlar farklı. Doktor için de diğer forumdaki arkadaşlar izmir de cemal posacıyı çok iyi demişlerdi ben istanbulda tedavi gördüm eğer olmasaydı kesin ona gidicektim bi çok hipolu arkadaşımız o doktor da tedavi oldu ve hespi olumlu sonuç aldı inşallahh tüm isteyenlere nasip etsin rabbim

Tedavin hayırlı olsun inşallahhh olumlu sonuç alırsın :)ne zamn belli olacak

Canim Merhaba bana da hipo hipo teşhisi kondu suanda mr cektirdim haftaya rahim filmim cekilcek bana bi hipo diyorlar bi primer Amenore kafam iyice karistı ben dogal yollar ile hic adet olmuyorum ve yumurtalik rezervim 0.495 fsh çok dusuk yardımcı olurmusunuz bana senin problem neydi tam olarak ? Bizde tüp bebek mi asilama mi igne mi kararsiz kaldik cok maliyetli çünkü tüp bebek Allah yardımcımız olsun.

Ben de ilaç kullanmadan adet olmuyorum fsh ve lh hormonum çok düşük o yuzden hipo hipo dediler. Takipte aşılamada tüp bebekte de aynı tedavi uygulanıyo. İğne vurulmak gerekiyo hepsinde. Ben tüp bebekten önce takip yada aşılama istiyodum çok duymuştum hipolularda takiple hamile kalanı:) eşimde de bi sorun olmadığı için aşılamaya gerek kalmadı takiple hamile kaldım :) sadece doğru dozu bulana kadar bi kaç tedavi gerekebilir. Ben ilk tedavimde 2 dozla başladım çok yumurtam oluştu doktor tüp bebek yapabilirsin istersen dedi ama ben kabul etmedim. Öyle yarıda bıraktık. Bi kaç ay snra 2. Tesavimde tek doz vuruldum o da yetersiz geldi yumurtalar buyumedi o da yarıda kaldı 3. Tedavide 1 le başladık 2 ile devam ettik 3 yumurtam gelişti çatlatma iğnesini vuruldum sonra doktorun sölediği günlerde ilişki oldu ve hamile kaldım :)) takiple başlayabilrsin direkt tüp bebek yapmana gerek yok. Hem ilaçlar içinde hipo hipolulara rapor veriyo doktorlar bedava alıosun iğnşeri masrafsız tedavi oluyo :)

Toplam tedavi süren ne kadar sürdü peki kuzum senin? Benim esimde de sorun yok esimin ilk evliliginden 1 kızı var tüp bebek 15 bin imiş şuanda bizi fazlası ile aşar hep dua ediyorum Rabbime ilk önce en aciline sonra bana nasip et Allahım diyorum...
Dün gece Esma zikri çekerek uyudum Allahım beni hayırlı evlat ile müjdele diye dua edip uyudum bir araba dolusu taze yesil erik gördüm rüyamda... Rabbimden gelene şükür dermanimizi da verir insaAllah. Bu benim de ikinci evliligim ilk esim ile severek evlenmistik fakat benim cocugum olmuyordu bunun bilincindeydim ben bosanmak istedim bu Allahin bana lutfettigi bir hastalıktı onu da bu hastaligim ile cezalandiramazdim suanda tekrar evlendim ve artik anne olmak istiyorum hayirlisi ile

İnşallah allahım isteyen herkese nasip etsin ben de dua ediyorum hep. Tedavi normalde ortalama 12 gün sürüyo ama dediğim gibi dozu bulmak önemli bazı larında 4 doz bile yetersiz kalıyo. Ben son tedavimde 1 le başladık 1,5 yaptık sonra 2 yaptık snra tekrar 1,5 a düşürdük zaten doktor 3 günde bi çağırıyo takipte olmak için. O yuzden 19 gün sürdü ama dozu bulduk artık 2. İstediğimde 12 günde tamamlanır. Normal kadın doğum doktoruna gitme kısırlık kadın hastalıkları bölümünden randevu al. Hipoyu iyi bilen doktor olursa çok daha kolay olur inşallah :)

İnfertelite bölümünde tedavi görüyorum zaten canım şuanda yani insaAllah senin gibi cevap verir ise yumurtaliklarim 1 ay sonra anne olurmuyum insaAllah

İnfertelite bölümünde tedavi görüyorum zaten canım şuanda yani insaAllah senin gibi cevap verir ise yumurtaliklarim 1 ay sonra anne olurmuyum insaAllah
İğnelere başladınmı adetin 2. Günü başladık biz. Çatlatma iğnesinden 12 gün snra tesste çıkmıştı:) inşallah seninde bu tedavin olumlu olur :)

Kizlar insallah hepimizn yuzu guler benimde tarnsferimin 2 gunu dualarinizi bekliyorum ❤❤
Rabbim emeklerini bosuna çıkartmasın canım benim Ya Musavvir Ya Bâri, Ya Halîk bu zikirleri surekli cek inşaAllah Allahım seni hayirli sağlıklı uzun ömürlü ikiz ile mujdelesin Amin

Rabbim emeklerini bosuna çıkartmasın canım benim Ya Musavvir Ya Bâri, Ya Halîk bu zikirleri surekli cek inşaAllah Allahım seni hayirli sağlıklı uzun ömürlü ikiz ile mujdelesin Amin
Sagol canimm inşallah hepimzin yuzu guler 3 gunu tarnsferin daha bi belirti yok

Canım mr sonucunu göndermek istedim gitmemis tekrar yüklüyorum.

Eklentiler

• 20180410_181747.png
    207,7 KB · Görüntüleme: 84
Canim bende hipo hipoluyum yeni tedaviye basladik hormon tedavisiyle normal zaman birakti doktor gunasiri.kandan gebelik istedi doktor negatif cikti ama 3 gun sonra tekrar yaptir dedi bu sirada adet gordum.niye test yaptiriyor doktor tekrar onu anlayamadim.

Birde menogon 2 doz uyguladik tedaviye devam edecegiz.nasıl biryol onerirsiniz.ozel muayaneheye gidiyorum ilaclar cok pahali nasil rapor cikartiriz.hangi hastanelerden ve doktorlar yaziyor mu durumu anlatinca.doktorum pek yazmazlar diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…