Hipo hipo hastasi olupta hamile kalanlar

Allah razı olsun canım Sadece buralar mu veriyor
Bide bu rapor bittikçe yenilenebiliniyor mu
çocugun olmadığı sürece yenileyebilirsin. cocuk olduktan sonra yenilenmiyorr. rapor örneğini sildim ben eczaneden alabilirsem bugun atayım gruba. benım zamanımda hiç katkı payı odenmiyordu suan 15 lira cıkıyo kutu basına zaten iğne 130 cıvarında.
ayrıca istanbulda celalettin peru var. özelde oda rapor cıkarıyor ama tabi onun cıkardıgında biraz az alıyosun. ama benım raporda 1x375 hergun yazdıgı ıcın aile hekimin yada kadın doğum doktorun ilaç yazmada sıkıntı yapmazsa bir tedavılık ilacını alabılırsın

Hipo hipo da sac dokulmesi vs oluyor mu? Ben de sonradan fsh ve lh dustu. Ostrojenim 11 cikiyor e2, estradiol diye de geciyor. Hipolularda normal bir tablo mu ostrojenin dusuk olmasi?

Hipo hipo da sac dokulmesi vs oluyor mu? Ben de sonradan fsh ve lh dustu. Ostrojenim 11 cikiyor e2, estradiol diye de geciyor. Hipolularda normal bir tablo mu ostrojenin dusuk olmasi?
Evet canim ostrojen hormonunun düşük olması normal diye biliyom

Merhaba canım Ben de hipoluyum Tüp bebek ile rabbim bağışlasın çocuk sahibi oldum Yaşınız ileryse ertelemeden direk başlayın tedaviye Tedaviyle çok rahat hamile kalınıyor Asla stres yapmayın Surece odaklanın Tedavi sürecini harfiyen uygulayın Sonuca ulaşırsınız inşaallah..

Merhaba.. bende hipoluyum bebek tedavisine başlıyoruz. Eğitim araştırma hastanesinde tedavi olup olumlu sonuç alan var mı?

Benimde FSH ve lh sıfıra yakın ve bende cycloprogneva kullanıyorum. Yazınızı okuyunca hem çok umutlandim hemde bu tüp bebek süreci maddi ve manevi çok zorlayıcı olduğu için yaptırabilecek miyim bilmediğim için üzüldüm. Sizin adınıza çok sevindim bende birgün belki çocuk sahibi olup başkalarına umut olacak şeyler yazabilirim

Mrb bende hipo hipoluyum 6 aylık evliyim ve bekarlığımda bir cok doktora gidip ağlayarak odalarından çıktığım günleri hiç unutmuyorum taki kendi doktorumu bulana kadar ilaçlarla adet olmama rağmen asla çocuk sahibi olamayacağımı söyleyip durdular Ankarada ve diyarbakirdaki doktorum hariç okadar umut verici konuştular ki evlenmeden evvel de eşime durumumu olduğu gibi anlattım ve çok şanslıyım ki böyle birine denk geldim asla yargılama yada kısır gözüyle bakmadı ve biz şimdi 6 aylık evli olup 3 aydır da tedavi oluyoruz. Adet olmak için uzun yıllar En son kullandığım ilac cyclo_progynovaydı iki ay kadar adet gördükten sonra doktorum bana LETU 2.5 mg ve merional 75 verdi ancak yumurtaliklarimda herhangi bir etki etmedi ve doktorum asla pes etmek yok taki ilacımı bulana kadar normalde biz hipolarda merional etki edermiş ama bende etmedi daha sonra yüksek dozunu kullandm 150 olarak ama ondada herhangi bir cvp alamadm ve çok üzüldüm ama daha yolun çok başındayım farkndaym ve bir ay daha adet görmemi istedi doktor biraz dinlenmem için daha sonra yeni çıkmış olan bir ilaç var dedi biraz pahalı (gerçekten pahalı fiyatı 1200 tl ;( tanıdık eczacı bulursanız pazarlıkla biraz indirim alabiliyoruz) ama etkili birde onu deniyecez dedi ve bana PERGOVERIS 150 IU/75IU VERDI 4 gün kullanıp gidince bunun baya etki ettiğini söyledi ve 2 gün daha kullandım dahada iyiye gittiğini yumurtaliklarimin cvp verdiğini büyüdüğünü söyledi ve 3 gün daha kullanıp salı günü tekrardan yanına gidicem duruma göre hareket edecez kızlar uzun ve sabır gerektiren bir yolumuz var evet hem maddi olarak hemde manevi olarak baya zorluyor ama sonuç olarak değer umudumuzu kaybetmeyelim İnşallah salı günü de olumlu sonuç alır ve aşılamaya bile gerek kalmadan hamile kalmayı umut ediyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun ve isteyen herkese evlat nasip etsin dış seslere kulaklarınızı kapatın biz elimizden geleni yapacaz tevekkül ALLAH gelişmeleri tekrar yazıcam.

Merhaba arkadaşlar geçen hipolu bı arkadaşım yumurta takibiyle hamile kaldı ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…