Hipo hipo hastası olup hamile kalanlar 2024

kelebekk11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2024
3
2
29
Merhaba arkadaşlar ben hipo hipoluyum ve tüp bebek tedavisi surecindeyim..şöyleki kendimi bildim bileli ilaçla regl oluyorum onun dışında olamıyorum rahmim de olması gerekenden daha küçük. Benim gibi rahmi küçük denip normal yoldan adet kalamayıp ve hipo hipo olan varmi? Varsa gebe kalanınız yazabilir mi..?Bu süreçte çok kaygılı oluyo insan varsa bunun durumumda olan konuşursak sevinirim 🩷

Merhaba ben de hipo hipoyum amh 1 in üstünde ama yumurta kalitem düşük en fazla 1 ya da 2 tane döllendi şimdiye kadar. İlk transferim tuttu fakat kalp atışı duymadık ve kürtaj yapıldı sonrasında yapışma meydana geldi bu sürecin ardından 2 kez daha transfer yapıldı ama tutmadı. Önümüzdeki ay tekrar başlayacağım ben de

Merhaba arkadaşlar ben hipo hipoluyum ve tüp bebek tedavisi surecindeyim..şöyleki kendimi bildim bileli ilaçla regl oluyorum onun dışında olamıyorum rahmim de olması gerekenden daha küçük. Benim gibi rahmi küçük denip normal yoldan adet kalamayıp ve hipo hipo olan varmi? Varsa gebe kalanınız yazabilir mi..?Bu süreçte çok kaygılı oluyo insan varsa bunun durumumda olan konuşursak sevinirim

Merhabalar, yazınıza şimdi denk geldim. Bende hipo hipo ve şu an tedaviye başladım tüp bebek. Süreciniz nasıl geçti acaba

Merhaba arkadaşlar hipo hipo olup hamile kalan çok var onlardan birisi benim hatta burada eski tarihlerde açılmış konu başlıklarımizda var
Ben ilk denemem de üçüz hamile kaldım çocuklar şu anda lisedeler tedavisi en kolay hastalık demek istemiyorum ama Ufak bir engel diyelim

Merhaba ben de hipo hipoyum 4. Tüp bebek denememde hamile kaldım şuan 25. haftaya girdik Amh 2.7 iyi her seferinde 30 tane falan yumurta toplandi ama embriyo kalitesi düşük olduğu için en fazla iki tane dolleniyordu hep. İlk denenemde hiç embriyo olusmamisti dollenme devam etmedi İkincide tek embriyo oluştu orta kalitedeydi onunla denedik tutunamadi Üçüncüde 2 embriyo oldu onlar kimyasal gebelik ile sonuçlandı Dördüncüde yine en iyi 2 embriyom transfer edildi 1 tanesi tutundu hamileyim simdi Allah a şükür Rahim duvarım da yeterince kalinlasmadigi için her seferinde transfer oncesi histeroskopik prp işlemi yapıldı öyle kalinlasti Tüp bebek sürecim bu şekilde ilerledi Belki sizlere de faydası olur diye bütün sürecimi kısaca anlatmak istedim Allah isteyen herkese versin inşallah 🙏🙏🙏

X