- 22 Kasım 2019
- 527
- 300
- 33
- 30
- Konu Sahibi Nimet yardim
-
Test yaptinizmiMerhama arkadaşlar benim 4 aylik bebegi var ve adet olamadım baş agrım mide hassasiyeni yaşiyorum hamilelik den şüpheleniyorum
Hesabının kapatılmasıBan nedir
sagık ocagın da bugun kan verdım yarın herşey belli olacak işallahTest yaptinizmi
Benimde anlamadığım bende hıpoluyım ama Yumrtalıklar hıc iğneyr cevap vermedi buyımedı ole gıdp geliyorum senın kendiliğinden adet girmedin halde rahmin ve Yumrtalıklarıda sorun yokmuudıHanımlar kafama cok takıldı ben hipo hastasiyim kendiliğinden adet olamıyorum ilaçla oluyorum yumurtalık tedavisine başladım 15 gun önce sonra catlatma ignesi oldum beberlikb oldu doktorun dediği günlerde bugün betam 8 prosgentanim 24 cıktı doktorum progestanin iyi oldugu icin cuma kadar adet olmazsan gel dedi normal adet olamiyorum bu tedavide ilacsiz adet olunuyomu acaba bilginiz varmi
Ergenlik dönemimden beri tedavi gördüm gecen rahim filmi cektirdim hepsi normal cıktı igneyle yumurtam büyüyo cok şükür şimdi asilama yaptiricam bu ay siz hangi igneleri kullandinizBenimde anlamadığım bende hıpoluyım ama Yumrtalıklar hıc iğneyr cevap vermedi buyımedı ole gıdp geliyorum senın kendiliğinden adet girmedin halde rahmin ve Yumrtalıklarıda sorun yokmuudı
Bende kendimi bildim bileli Cylo progunavoyı kullanıp adet goruyormErgenlik dönemimden beri tedavi gördüm gecen rahim filmi cektirdim hepsi normal cıktı igneyle yumurtam büyüyo cok şükür şimdi asilama yaptiricam bu ay siz hangi igneleri kullandiniz
Bende kendimi bildim bileli Cylo progunavoyı kullanıp adet goruyorm
Uludağ unıvers twsı hıc evlenince bu durumla karşlasacagmı sohlemedıler 1.5 tllk evliyim gecen ay merional 75 le başladık sonra 225 kadr çıkardık toplam 15×hun ama yok e2 hep 5 çokca benı Acıbadem eskısehır e yonlendrdı bugun 450 mg yazdı 300 fostimon 150 mg merional perşembe girecek buyurlerse şansım var ama buymzıse yapacak borsey yokErgenlik dönemimden beri tedavi gördüm gecen rahim filmi cektirdim hepsi normal cıktı igneyle yumurtam büyüyo cok şükür şimdi asilama yaptiricam bu ay siz hangi igneleri kullandiniz
Buarada doğustan östrojen salgılanıyor bizde buyuzden kadınsa orfiganlar gogus kşaca ve rahimde Bu yumuyor senın nasıl normal çıktı ben rahim jsgden sonra rahim amalıyatı oldum doktor hıc buhumemıs rahim aşırı dar ve küçük hastalığın dan dolayı dedı acibadem nicel beyde aynını soyledi ıns benm yumrtalar uyarılara cvp verirse bende yol alır bu surece girerimErgenlik dönemimden beri tedavi gördüm gecen rahim filmi cektirdim hepsi normal cıktı igneyle yumurtam büyüyo cok şükür şimdi asilama yaptiricam bu ay siz hangi igneleri kullandiniz
Canım ben ergenlikte adet olmadım ankarada özel kilinige gittim 7 8 sene dianav 35 kullanıp adet oldum benimde rahmim küçüktü büyüdü bu sayede 5 aydir evliyim doktora gittim merional kullanim yumurtam büyüdü catlatma iğnesiyle çatladı takip yaptik olmadi bu ay asilamaya gectik senin tek yumurtan bile olmadimi ilacin dozunu yuksek kullandinmi hic doktor tam olarak ne dedi canimBuarada doğustan östrojen salgılanıyor bizde buyuzden kadınsa orfiganlar gogus kşaca ve rahimde Bu yumuyor senın nasıl normal çıktı ben rahim jsgden sonra rahim amalıyatı oldum doktor hıc buhumemıs rahim aşırı dar ve küçük hastalığın dan dolayı dedı acibadem nicel beyde aynını soyledi ıns benm yumrtalar uyarılara cvp verirse bende yol alır bu surece girerim
Uf canım çok stkın dinden beri ağlıyorum 15 gun kullandım merınalo 75 başladık 5 gun sonra 150 sobra225 ama e2 hep 5 buyumedi kısa bir süre mı bu azmi kullandım sence birde kullanırken kasık ağrısı VS hıc hissetmedim şimdi eskisehır bana fostimon ve merional başladı gunluk450 mg vuruluyor 2 tane fostimon 1 tane merional hepsi 150 lik cancazm sen ne kullandın neler yaptınCanım ben ergenlikte adet olmadım ankarada özel kilinige gittim 7 8 sene dianav 35 kullanıp adet oldum benimde rahmim küçüktü büyüdü bu sayede 5 aydir evliyim doktora gittim merional kullanim yumurtam büyüdü catlatma iğnesiyle çatladı takip yaptik olmadi bu ay asilamaya gectik senin tek yumurtan bile olmadimi ilacin dozunu yuksek kullandinmi hic doktor tam olarak ne dedi canim
Bende hep Cylo progunavoyı kullandı. Ama rahim buyumedi gogus buyumedi ben dpktra donp bu doz sanrm bana yetmiyor fsh hep yuksek deyince benı azarladı doğal östrojene en yakn olan Cylo progunava unuvversıte ondan onu yazmıs dedı ama her ay duzenlı kana gördğm canım mesela ben 3 yıl oncekı tahlıllerıme baktım e2 50 şerde keşke ozamn dondursaymıslar yumurtalıklatımı şimdi 2500 verdım tüp bebeğe başladık sanki Yumrtalıklar buyumzse bısey ler yapabışcekmısler gbıUf canım çok stkın dinden beri ağlıyorum 15 gun kullandım merınalo 75 başladık 5 gun sonra 150 sobra225 ama e2 hep 5 buyumedi kısa bir süre mı bu azmi kullandım sence birde kullanırken kasık ağrısı VS hıc hissetmedim şimdi eskisehır bana fostimon ve merional başladı gunluk450 mg vuruluyor 2 tane fostimon 1 tane merional hepsi 150 lik cancazm sen ne kullandın neler yaptın
Üzülme canım herşeyin bir çaresi var ben 3 ay merional kullandim 75 le basladim 300 e kadar ciktim buyumustu yumurtalarım doktor takibiyle iliski yaşadık olmadi rahim filmimden çektir derdi tuplerim acıktı bu ay asilama yapicam gonol f ye başladım bakalim umutsuzluğa kapılma canım duzenli ignelerini vur yumurtalarin kaç cm oluyo soyledimi doktorBende hep Cylo progunavoyı kullandı. Ama rahim buyumedi gogus buyumedi ben dpktra donp bu doz sanrm bana yetmiyor fsh hep yuksek deyince benı azarladı doğal östrojene en yakn olan Cylo progunava unuvversıte ondan onu yazmıs dedı ama her ay duzenlı kana gördğm canım mesela ben 3 yıl oncekı tahlıllerıme baktım e2 50 şerde keşke ozamn dondursaymıslar yumurtalıklatımı şimdi 2500 verdım tüp bebeğe başladık sanki Yumrtalıklar buyumzse bısey ler yapabışcekmısler gbı
3 ay kullanılıyor yanı yok gülm kaç cm olduğunu soylemedı sadce küçük olduğunu soyledi demek seninde geç buyudü e2 ni tedaviye başladığında ilk hafta kaçtı hatrlıyorm sn benım 6 falan oldu 3 haftalık tedaviyle çok tedrginm doktor tteşhıs koymadan bile tereddütlü yıllarca hipogonadizm teshısyle gezdm şimdi dönüp bana hipo olmaya bilirsin hiper hipo da olabılrsn dedı oda bilmiyor yanı ama bize pek gonaf f onerılmıyor gerçi sen benle aynı durumdasın yaş kaç canm senın şimdi e 2 kaç tüm gün senden mesaj bekledim vallahaÜzülme canım herşeyin bir çaresi var ben 3 ay merional kullandim 75 le basladim 300 e kadar ciktim buyumustu yumurtalarım doktor takibiyle iliski yaşadık olmadi rahim filmimden çektir derdi tuplerim acıktı bu ay asilama yapicam gonol f ye başladım bakalim umutsuzluğa kapılma canım duzenli ignelerini vur yumurtalarin kaç cm oluyo soyledimi doktor
Buarada doktor iğne çatlama iğbeside yazdı ilişkıyıde yasakladı kednı labarutuvar ortamında tüp bebek yapacak ya kendiniz denemeyin diyor sanırsamÜzülme canım herşeyin bir çaresi var ben 3 ay merional kullandim 75 le basladim 300 e kadar ciktim buyumustu yumurtalarım doktor takibiyle iliski yaşadık olmadi rahim filmimden çektir derdi tuplerim acıktı bu ay asilama yapicam gonol f ye başladım bakalim umutsuzluğa kapılma canım duzenli ignelerini vur yumurtalarin kaç cm oluyo soyledimi doktor
Anladım canım benim yumurtalarım iğneye cevap verdi bana da doktorama ilk gittiğimde hipo dedi ilk ay 75 150 olarak vurdum büyüdü çatırtı ilişki yaşadık olmadi ikinci ay yine 300 olarak 1 hafta kullandım cok sayıda yumurtam oluştu 18 19 cok sayıda 15 vardı asilama yapmadı doktor cogul olabilir diye heray farklı oluyo yumurtlama canim bu ay asilama istediğim icin gonolf f verdi etkili diye baya ugrastim inşllah bu ay olur cok iyi anliyorum seni umutsuzluğa kapılma tup bebekle sans yuksek oluyo baya canımBuarada doktor iğne çatlama iğbeside yazdı ilişkıyıde yasakladı kednı labarutuvar ortamında tüp bebek yapacak ya kendiniz denemeyin diyor sanırsam
Benimki her ay büyüdü canım tutmadı geç olmadi yani takiple olmadi yasim 25 senin kacAnladım canım benim yumurtalarım iğneye cevap verdi bana da doktorama ilk gittiğimde hipo dedi ilk ay 75 150 olarak vurdum büyüdü çatırtı ilişki yaşadık olmadi ikinci ay yine 300 olarak 1 hafta kullandım cok sayıda yumurtam oluştu 18 19 cok sayıda 15 vardı asilama yapmadı doktor cogul olabilir diye heray farklı oluyo yumurtlama canim bu ay asilama istediğim icin gonolf f verdi etkili diye baya ugrastim inşllah bu ay olur cok iyi anliyorum seni umutsuzluğa kapılma tup bebekle sans yuksek oluyo baya canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?