• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hipo hipo hastalığı

3 ay kullanılıyor yanı yok gülm kaç cm olduğunu soylemedı sadce küçük olduğunu soyledi demek seninde geç buyudü e2 ni tedaviye başladığında ilk hafta kaçtı hatrlıyorm sn benım 6 falan oldu 3 haftalık tedaviyle çok tedrginm doktor tteşhıs koymadan bile tereddütlü yıllarca hipogonadizm teshısyle gezdm şimdi dönüp bana hipo olmaya bilirsin hiper hipo da olabılrsn dedı oda bilmiyor yanı ama bize pek gonaf f onerılmıyor gerçi sen benle aynı durumdasın yaş kaç canm senın şimdi e 2 kaç tüm gün senden mesaj bekledim vallaha
E 2 hangi hormon canım

Nimet 3 aymı kullanmıştım iğneleri nasıl baş ettin maddi olrak 2500 tutuyor benım haftalık dozlarım
Canım Benim çok tuttu en az 3 4 bin belki se fazladır birşekilde halletim bu ayda cok tuttu 750 lira ignem Allah buyuk bakalim evet canim her ay 10 kutu yaklasik olarak kullandim 3 ay devam etti ignemi kullaniyodum buyuyup catlatiyoduk iliski yasiyoduk bu böyle 3 ay boyunca her ay denedik tutmadi rahim filmi cektirdim asilamaya çektim canim

Canım Benim çok tuttu en az 3 4 bin belki se fazladır birşekilde halletim bu ayda cok tuttu 750 lira ignem Allah buyuk bakalim evet canim her ay 10 kutu yaklasik olarak kullandim 3 ay devam etti ignemi kullaniyodum buyuyup catlatiyoduk iliski yasiyoduk bu böyle 3 ay boyunca her ay denedik tutmadi rahim filmi cektirdim asilamaya çektim canim
İyide nimet senın yumrtalar bellıkı ccp vermıs tedaviye benm fsh yukselttk bunlar haftalık 2500 tutuyor benmkı ler senın e2 kaçtı tedaviye başladığında sonrası kaç oldu

İyide nimet senın yumrtalar bellıkı ccp vermıs tedaviye benm fsh yukselttk bunlar haftalık 2500 tutuyor benmkı ler senın e2 kaçtı tedaviye başladığında sonrası kaç oldu
Suan kaç bilmiyorum başladığımda atim sana bak istersen tam anliyom hanginini dedigini

Eklentiler

• Screenshot_20200224-005459_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20200224-005459_Samsung Internet.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 70
Anladım canım benim yumurtalarım iğneye cevap verdi bana da doktorama ilk gittiğimde hipo dedi ilk ay 75 150 olarak vurdum büyüdü çatırtı ilişki yaşadık olmadi ikinci ay yine 300 olarak 1 hafta kullandım cok sayıda yumurtam oluştu 18 19 cok sayıda 15 vardı asilama yapmadı doktor cogul olabilir diye heray farklı oluyo yumurtlama canim bu ay asilama istediğim icin gonolf f verdi etkili diye baya ugrastim inşllah bu ay olur cok iyi anliyorum seni umutsuzluğa kapılma tup bebekle sans yuksek oluyo baya canım
tüpede gıttım buarada kapıdan gönderldm pek bır umutszm vallaha 2 siklüs denıycm iğneleri yarın endokrıne gıdp

Back