- 15 Ekim 2023
- 97
- 36
- 8
- Konu Sahibi Hipo hipo anne
Merhaba, hipogonadotropik hipogonadizm (primer amenore) hastası olarak fsh ve lh değerlerimiz düşük olduğu için adet görmediğinden aşılama ve tüp bebek tedavisi ile yumurtalarımız uyandırılarak gebe kalan şanslı hipo hipo hastalarımız:
Tüp bebek tedavisi ya da aşılama yoluyla hamile kaldık; ya sonrası?
Burada hipo hipo hamilelerinin gebelikten sonra dikkat etmesi gerekenlerin hangi hususlar olduğu konusunda bilgilerinize ihtiyacımız var.
Bir çok başlık var, lakin hamilelikten sonrası için her yerde parça parça bilgiler var ve bunları burada toparlamak istiyorum.
5+3 hipo hipo gebeyim. Bana progestan 200 mg günde 3 kez, coraspin ve vitamin ilacı yazdı doktor.
Buradan öğrendiğime göre hemozigot/heterozigot şeklinde kan tahlilleri yaptıranlar, kan sulandırıcı olarak oksapar gibi enjektör kullananlar olduğunu gördüm.
Özellikle hipo hipo hastalarımızı bilgilendirmek adına; hipo hipo hastalarının hamileliğinde diğer hamileliklerden farklı olarak nelere dikkat etmeliyiz? Önerileriniz nelerdir? Hangi testleri hangi aralıklarla yaptırdınız?
Vereceğiniz bilgiler hepimize ışık olsun, hipo hipo gebelik bekleyen herkese de zaten hamile kalanlar olduğunu burda göstererek umut olalım, rabbim isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip eylesin![Palms up together: light skin tone :palms_up_together_tone1: 🤲🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f932-1f3fb.png)
Tüp bebek tedavisi ya da aşılama yoluyla hamile kaldık; ya sonrası?
Burada hipo hipo hamilelerinin gebelikten sonra dikkat etmesi gerekenlerin hangi hususlar olduğu konusunda bilgilerinize ihtiyacımız var.
Bir çok başlık var, lakin hamilelikten sonrası için her yerde parça parça bilgiler var ve bunları burada toparlamak istiyorum.
5+3 hipo hipo gebeyim. Bana progestan 200 mg günde 3 kez, coraspin ve vitamin ilacı yazdı doktor.
Buradan öğrendiğime göre hemozigot/heterozigot şeklinde kan tahlilleri yaptıranlar, kan sulandırıcı olarak oksapar gibi enjektör kullananlar olduğunu gördüm.
Özellikle hipo hipo hastalarımızı bilgilendirmek adına; hipo hipo hastalarının hamileliğinde diğer hamileliklerden farklı olarak nelere dikkat etmeliyiz? Önerileriniz nelerdir? Hangi testleri hangi aralıklarla yaptırdınız?
Vereceğiniz bilgiler hepimize ışık olsun, hipo hipo gebelik bekleyen herkese de zaten hamile kalanlar olduğunu burda göstererek umut olalım, rabbim isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip eylesin
![Palms up together: light skin tone :palms_up_together_tone1: 🤲🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f932-1f3fb.png)