Hipnoz

PabucumunNicki

NickiminPabucu
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2014
7.460
15.544
198
Merhabalar öncelikle konumun yeri burası değil biliyorum fakat iki gün burda kalırsa sevinirim....

Ben Obsesif Komplusif Bozukluk hastasıyım yani halk arasında takıntı hastalığı diye geçer benim sorunum benim gibi bu hastalığa sahip olupta hipnoz yani hipnoterapiyle iyileşenler oldumu veya nasıl bir tedaviyle sağlıklarına kavuştular öğrenmek istiyorum.

Şimdiden teşekkürler....

Merhaba canim,
Maalesef bendede var. Kücükken cok cok kötüydü büyüdkce sirf parmak saymakla, veya söylenen kelimelerin harflerini saymak ve ters okumak falan kaldi ... Ama onu bende kontrol edemiyorum. Yanliz kücük takintilar fazla takmiyorum.

Sende nasil? Cok mu siddetli?

Takipdeyim :)

Ah keşke saymalarım kalsaydı başındayken önlemini al derim ben şuan evden çıkamaz durumlardayım çok zor günler atlatıyorum ellerim soyuldu artık yıkamaktan.her dokundugum yer pis hissi vs. bir sürü şeyler var.Başta benimde senin gibiydi ama malesef takıntılar devamlı değişip yerine yenilerini getiriyo beynimiz sağolsun :)

Geçmiş olsun sanada.Artık kesin çözüm bulmam lazım şimdide bioenerji uzmanlarını araştırıyorum ama hep bilinmezlik içindeyim malesef....

Offf :/ http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-komplsif-olanlar.87141/page-67#post-42628684

Buraya bi bakarsan takintili arkadaslar baya yazismis belki biri bir cözüm bulmustur :))

Boşandıktan sonra bende temizlik hastalığı başladı geberecek kadar yorgun bile olsam her gün evi vileda yapıyor ve süpürüyorum bende artık ne yapacağımı bilemiyorum (yalnız yaşıyorum bunuda belirtmek istiyorum evimi kirletecek dağıtacak kimse yok) sabah 08:20 de bineceğim servis için 06:30 da uyanıyorum çünkü odamı havalandırmam yatağımı yorganımı silkelemem ve kusursuz bir şekilde pijamalarımı katlamam gerekiyor... Kız kardeşim abla psikolojik destek alman gerekiyor dedi ama gitmedim çünkü ilaç bağımlısı olmaktan korkuyorum zor bu takıntı işleri...

Bol bol felak ve nas okuyun çok geçmiş olsun.

Teşekkürler okuyorum okumazmıyım.

Doğru söylemiş kız kardeşiniz destek almadan malesef olmuyo ani üzüntü ve sinirle malesef daha çok tetikleniyo sizinde boşanmayla ortaya çıkmış sanırım geç çıkması daha güzel kolay olur tedaviniz.

Eşim dün bulmuş bugun ilk uzaktan seansımı aldım bioenerji diye bişey varmış ilk defa duydum nasıl oldu bilmiyorum tamam dedim bende ilaca karşıyım sizin gibi alternatif tıpla çözme derdindeyim araştırın isterseniz bioenerjiyle tedaviyi ben ilk seansımı aldıgım için bilemiyorum nasıl olucak.Fakat bipolar hastalıgını falan yenen var bu yöntemle.

bioenerji ile tedavi nasıl bir şey biraz anlatabilir misiniz ne yapıyorsunuz uzaktan?

bioenerji ile tedavi nasıl bir şey biraz anlatabilir misiniz ne yapıyorsunuz uzaktan?

Valla ben bişey yapmadım :)

Akşam ön görüşme yaptık derdimi anlattım adımı yaşımı falan sordu sabah parasını yatırdık bankaya aradım biraz konustuk ışıklar görebilirsin vücudun titrer falan dedi telefonu kapattı sırt üstü yattım gözlerimi kapadım bioenerji uzmanıda bana enerji yollamış bişey hissetmedim ben yani normalmiş ilk olduğu için.Telefonla aradı geçmiş olsun dedi.Bakalım 6 gün boyunca alıcam.

İnternetten bakın isterseniz nasıl anlatsam bilemedim bende pek bilmediğim için :)

Uzaktan olmasıda şart değilmiş ama hiç bir fark yokmuş şuan başka şehirde 15 20 gün sonra gelicekmiş.Yanyana oluncada yatılıyomuş gene sırt üstü size dokunmadan elleriyle üzerinizeenerji veriyomuş....Masal gibi gözüküyo anlatınca ama bilimsel olarak kanıtlanmış bir yöntem.

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah şifa bulursun. ben çok duydum nette bunu okudum da. ama deneyen konuşabileceğim ilk sana rastladım. deneyen yazmış gitmiş. ne denli doğru bilmiyorum.
gelişmeleri buraya yazarsan sevinirim. sende ki takıntılar neler. bende takıntı ve anksiyeteliyim. ama temizlik takıntısı falan değil benim ki. her şeyi kafaya takma gibi. kendi kendime idare ediyorum ilaçsız ama bazen zorluyor ve dayanamıyorum. o yüzden alternatif tedaviler ilgi mi çekiyor ama güvenemiyorum.

Amin kimin nerde ne derdi varsa şifa bulsun inşallah.

Herşeyi araştıran ben bunu nedense araştırmadım internet sitesindeki yorumları okudum tamam bu dedim.Belkide çare benim için budur inşallah düzelirimde sizede sonucu bildiririm.Biyerden bişeyleri denemek lazım hipnoz istiyodum daha önce yaptırdım fakat yarım kaldı çok pahalı kendileri ama tavsiye ederim arada düzenli gözükmekte lazım ama.

Bendede düşünsel takıntılar var her zaman takıntılar değişiyo ve ilerliyo malesef.Hep bir iğrenme durumum vardı benim bu sefer çok arttı.Yolda biri yanımdan geçse değdimi pisti yıkanmam lazım falan diye takılıyorum.aynı zamanda evdede aynı temizlik yapamıyorum çünkü ben kirlenirim :) en kötüsüde bunları bilip yaşamak normal kabul etsem hayatıma devam edebilirim ama anormalim ve farkındayım o yüzden zor bu hastalık herkes ne yaşadığını biliyo ve normal olmadığının farkında....

Allah şifa versin arkadaşlar gerçekten takıntı çok kötü bir rahatsızlık bendede geçmişte vardı abdest alma takıntısı şeklinde 2 sene filan çok şiddetli devam etti neler yaşadığımı ben biliyorum çok beter bişeydi sonra geçti özel bişey yapmadım ama şöyle oldu takıntı başladığında evdeydim sonra okul için başka şehire gittim ve yurtta filan kaldım dersler filan derken kafamı farklı meşguliyetler sarınca gitti sanırım.
Bence takıntının tek püf noktası önemsememek bunun içinde uğraşacak bizi meşgul edecek takıntıları düşünmeye fırsat vermşcek hobi yada herhangi bişey bulmak.
Şuanda da zaman zaman takıntılarım oluyo ama o dönem yaşadığım gibi şiddetli degil artık aklıma gelen düşünceleri yenebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…