Hipnoz Olmak İsteyenler Buraya +18 olabilir

ben izlerken tahmin ettim sonunu.o yuzden fazla korkmadim alistim artik bu numaralara.

Yorumlari okumadan actim ama boyle biseyi bekledigim icin pek korkmadim desem yalan olur:roflol::tomato:

bizde vista var hehehee pencereyi acmadım seside kıstım simge durumuna küçültüp mausu üstğne getiridmde ufak bi ekranda gösteriyo :)))) ne oldunu merak ettim de heç kormaya niyetüm yok :)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ne bu ya ınsan uyarır ılk once

üle hadi bebegimi düsürseydim:)elim ayagim titredi yaf offf:)

he heee yemezlerlülülülülülüonce yorumlara baktim dedim elis sakin ayni sazanligi gene yapma:mymeka:bu sefer ucuz atlattik:icecream:

Ben hiç korkmadım desem inanırmısınız, ne olduğunu bile anlayamadım, tabi şu detayı esgeçmeyeleim. Hoparlör açık değildi :)

korkuc bırsey cıkcagını anladım ama bırden geldi :dilcikar:

bende iyiki önce yorumları okuyayım dedim çünkü tahmin ettim başıma geleceği zaten şurda doğuma bişeyde kalmadı çıkarırdık heralde... ama çokta merak ediyorum linki doğrusu neyse bakmayayım şimdilik...paylaşım için yinede teşekkürler...

İnternetle uğraştığım için bu tip şeylere alışkınım,o yüzden ilk yorumları okudum ve açmadım fakat bu tip paylaşımların özellikle çocuk olsa da yetişkinlerin de akıl sağlığına zarar verdiğini ben değil psikologlar açıkladı..O yüzden bence bu tip çocukça paylaşımlar yapılmamalı..Ben kesinlikle karşıyım,bilmeyeni var,yanında çocuğu olanı var,hamile olanı var,veya benim gibi ruhu hassas olanı var..

X