Hipnoz Olmak İsteyenler Buraya +18 olabilir

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
45
şutarafagitti

Hipnoz olmak isteyenler tıklasın ;sanki bulutların üzerindeymişsiniz gibi oluyorjeyyar

zepppppppppppppppppppp allah seni ne etmesin nen..
ellerim titriyo bu nasıl hipnoz ağlayacam yaasenağlamasenağlama:mymeka:

Demekki neymiiiş böyle durumlarda her zaman ilk önce yorumlara bakacaksın, ondan sonra canın isterse açacaksın. Haa birde konu sahibi Zepp olunca açıp açmamayı iki kere düşüneceksin:1closedeyes:

Geçmiş olsun arkadaşlar:teselli:

Demekki neymiiiş böyle durumlarda her zaman ilk önce yorumlara bakacaksın, ondan sonra canın isterse açacaksın. Haa birde konu sahibi Zepp olunca açıp açmamayı iki kere düşüneceksin:1closedeyes:

Geçmiş olsun arkadaşlar:teselli:

Demek iki kere dusunecekler haa!:Roflol::mymeka::dilcikar:
Ama ben uyardim +18 olabilir diye jeyyar:Roflol:

İyi ki açmamışım:bbo: Yanlızım zaten 3,5 atıyorum herhalde tıkanır kalırdım burda...Yani kuzumun dediği gibi iyi ki önce yorumları okumuşum verilmiş sadakam varmıştatlicadiarzu

İyi ki açmamışım:bbo: Yanlızım zaten 3,5 atıyorum herhalde tıkanır kalırdım burda...Yani kuzumun dediği gibi iyi ki önce yorumları okumuşum verilmiş sadakam varmıştatlicadiarzu

Afferin len sana:mymeka: zeki kadınsın hee, ben tiyo vermeseydim sende açardın linki, hadi hadi yeme beni şimdi naniknanik

zepp in açtığı bu tarz şeylerde öncelikle yorumları okumak lazım yeni üye olduğumda sazan gibi zıplamıştım bi kere..çocuğum karnımdan deil ağzımdan çıkacaktı nerdeyse..demekki neymiş her zaman dikkatli olunacakmış..:))

o ne be ööle kanlı kanlı gibi bööööööööğğğğğğğğğ... ben daha ziyade iğrendim...

evet şuanda Bulutlarin üstünde Değildeeee

Bizim Tavanin Yüksekliğine çikmiş Bulunuyorumm

O Ne Sesti Beee Korkumdan Yerimden Firladimmm

allah canını almasın kıs korkudan ölüyodum.saf saf bakıyodum bende ne çıkacak diye

hehehe benim ses kapalıydı bşi duymadığımdan olsa gerek korkmadım da:))

ha ha konuyu açan zepp olunca önce yorumlara bakmakta fayda vardır her zaman akıllı olun kızlarrrrrrrrrrr :roflol:

valla tam bakıodum kapattım yorumlara bakimmm dedim ve bakma dım korkarım ben abuuuuuuu gece koynunda yatrdım zepp

X