Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Demekki neymiiiş böyle durumlarda her zaman ilk önce yorumlara bakacaksın, ondan sonra canın isterse açacaksın. Haa birde konu sahibi Zepp olunca açıp açmamayı iki kere düşüneceksin:1closedeyes:
Demekki neymiiiş böyle durumlarda her zaman ilk önce yorumlara bakacaksın, ondan sonra canın isterse açacaksın. Haa birde konu sahibi Zepp olunca açıp açmamayı iki kere düşüneceksin:1closedeyes:
İyi ki açmamışım:bbo: Yanlızım zaten 3,5 atıyorum herhalde tıkanır kalırdım burda...Yani kuzumun dediği gibi iyi ki önce yorumları okumuşum verilmiş sadakam varmıştatlicadiarzu
İyi ki açmamışım:bbo: Yanlızım zaten 3,5 atıyorum herhalde tıkanır kalırdım burda...Yani kuzumun dediği gibi iyi ki önce yorumları okumuşum verilmiş sadakam varmıştatlicadiarzu
zepp in açtığı bu tarz şeylerde öncelikle yorumları okumak lazım yeni üye olduğumda sazan gibi zıplamıştım bi kere..çocuğum karnımdan deil ağzımdan çıkacaktı nerdeyse..demekki neymiş her zaman dikkatli olunacakmış..:))