Hipnoz ile tedavi olanlar var mi?

Hipnoz, çok özenli uzman seçilmesi gereken bir alan. Psikoloji alanında hiçbir eğitimi olmayan kişilerin hipnoz ile ilgilendiklerini öğrendim ve doğrusu çok şaşırdım. Daha önce psikoterapi aldığım ve çok yararını gördüğüm, Uzman Psikolog Dr. Hatice Topçu Ersoy'un görev yaptığı İzmir Alsancak'da bulunan bir terapi merkezi aynı zamanda hipnoz uyguluyor. Hipnoz uzmanı arayan yakın bir arkadaşıma tavsiye ettim ve orada hipnoz seansları aldı. Arkadaşım, hiç farkında olmadığı sorunlarının farkına vardığını ve çözümleri bulabildiğini, hipnozdan çok fayda gördüğünü anlattı. Ben hipnoza biraz şüphe ile bakıyordum ama aslında çok yararlı bir yöntem olduğunu öğrendim. Arkadaşım olumlu sonuç alınca ben de denemek istedim. Çünkü Psikolog Hatice Topçu Ersoy'un çalışma yöntemini ve etik anlayışını zaten önceden biliyordum ve çok beğeniyordum. Onun merkezine güvenebileceğimi biliyordum ve sonuçta beni yine çok memnun eden sonuçlar aldım. İzmir'de hipnoterapist arayanlara öneririm.

merhaba arkadaşlar yazılarınızı okudum kiminiz olumlu kiminiz olumsuz ama araştırdığıma görede aslında olumlu yanları daha fazla İstanbulda bildiğiniz yada gittiğiniz hipnoz tedavisi yapan bir doktor tanıyormusunuz ??

slm hanımlar bazı arkadaşlar hipnozun etkili olmadığını yazmış. sanırım bu kişiye göre değişen birşey. ben de hipnozla tedavi oldum. sadece hipnozla değil ama hipnoz da yapıldı ve hakkaten çok ilginç bir deneyim. farkında bile olmadan bazı şeyleri aşabildim. belki doğru kişilerin elindeyken hipnoz yararlı olabiliyor. benim doktorum İzmirde. tam bilemiyorum ama bence oldukça etkili. en azından benim doktorum bu konuda çok iyi.

Arkadaşlar ben klinik psikolojide yüksek lisans yapıyorum ve hipnoz eğitimi aldım. Hipnozla bir günde tedavi gibi kesin sonuçlardan bahseden şeylere lütfen itibar etmeyiniz. Hipnozun zaten ilk seansında sizin hipnoza girebilme dereceniz ölçülür, bu bir deneme ve alıştırma seansıdır. Daha sonra ne kadar çok seansa giderseniz, derin hipnoza girme kabiliyetiniz o kadar artar. Hipnoz çok eski zamanlardan beri tıp alanında kullanılmaktadır. Sadece psikologlar değil, hekimlerde bu eğitimi alabilirler. Örneğin diş doktorları, dişçi koltuğuna oturmaya korkan ya da ağzına diş fırçası soktuğunda bile midesi bulanan hastaları için hipnoz yöntemini tercih edebilir. Ya da narkozun etki etmediği bazı insanlar için de ameliyat için hipnoz kullanılabilir. Kısacası psikoloji ve tıp eğitimi almamış kişilerin hipnoz yapıyoruz bir seansta sorununuzu çözüyoruz diyerek sizi kandırmalarına izin vermeyin.

Merhaba Arkadaşlar;

Sizlerle Hipnoz ile ilgili deneyimlerimi paylaşacağım. Ben bu yola çıktığımda bir çok defa vazgeçmeyi düşündüm ama bıkmadan usanmadan araştırdım ve en sonunda doğru adresi buldum..
Hipnoz bir işe yaramıyor boşa para vermeyin vs diye bir çok şey yazılmış ancak terapiyi kimden ve nasıl aldığın çok önemli. Eğer adres doğru değilse bu yazılanlar doğru olabilir bir ihtimal.
Hipnozu yapan bir çok insan var ama malesef hepsi için söyleyemesemde bunu bir çoğu para odaklı yaptığı için belkide severek yapmadıkları için başarılı olamıyorlar.. Neyse gelelim benim serüvene.. Hayatımın yine en iğrenç en kötü dönemlerinden birindeydim, kendimi sevmiyordum, kaygılı, öz güvensiz, dönüp dolaşıp kendimi aynı çizgide buluyordum. Arkadaş ilişkilerim berbat, ikili ilişkilerim tam bir faciaydı. Hipnozu araştırmaya başladım. Derken 3-5 terapist ile çalışma yaptık. Gittiğim terapistler hepsi özünde iyi ancak işlerinde iyi diyemeyeceğim kişilerdi şuan daha iyi anlıyorum bunu.
Eğer sorunlarınızı çözmek istiyor hayatınıza kendinizle barışık, öz güvenli, mutlu ve umut dolu yaşamak istiyorsanız adres "Burak Gökhan Sayıcı" kendisine ne kadar çok teşekkür etsem az kalır. Toplamda 7 seans aldım ve daha 2. Seansta kendimdeki ciddi değişimleri ben ve çevremdeki herkes fark etti. 3.seans daha iyi 4. Seans çok daha iyi derken terapim bitti ve şuan kendimle barışık, ve mutlu bir yaşama sahibim. Sizlere tavsiyem iyi araştırın ve hipnoza inanın. Pişman olmayacağınıza eminim.
Gökhan beyin İletişim bilgilerini internetten rahatlıkla bulabilirsiniz. Hipnoza inanan herkese mutlaka faydası olacaktır.

TAMAMEN SAHTE HESAP KENDİ REKLAMLARINI YAPIORLAR. İTİBAR ETMEYİN.. GİİTİM DENEDİM BAŞIMA GELMEYEN KALMADI BİR SÜRÜ PARAMI ALDILAR YALANCI HIRSIZLAR

TAMAMEN SAHTE HESAP KENDİ REKLAMLARINI YAPIORLAR. İTİBAR ETMEYİN.. GİİTİM DENEDİM BAŞIMA GELMEYEN KALMADI BİR SÜRÜ PARAMI ALDILAR YALANCI HIRSIZLAR

bu 2 salağın aynı kişi olup neden böyle yaptığını anlayamadığımızı söylesem ?

Merhaba, internette tüm aramama rağmen Burak G.S. nın iletişim bilgilerine ulaşamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba arkadaşlar, 34 yaşındayım. Uzun zamandır yaşamış olduğum depresyon ve panik atak için bir çok yolu denedim bir çözüm bulamamıştım. Şimdi benimle aynı sorunu yaşayanlar varsa bi nebze yardımcı olabilmek için herşeyi yazmak istiyorum. Uzun yıllar ilaçlar kullandım, psıkologlar falan gitmediğim yer kalmadı. Bir gün arkadaşımla konuşurken hipnoz denediğini ve İzmir’de Yeliz hanıma gitmemin faydalı olacağını söyledi. Arkadaşımdan numarasını aldım. İlk Seans birşey anlamadım desem yerdir giTemel istemedim. Eşimin ısrarı ile bir kaç seans gitmeyi kabul ettim. 2. Seanstan sonra inanılmaz şeyler yaşadım. Ne panik atağım beni delirtiyordu ne mutsuzdum. Bir kaç seans daha devam ettim. Şuan seanslarım biteli 7 ay oldu. Ve kendimi çok çok iyi hissediyorum aileme işime zaman ayırıyor yaşamaktan zevk alıyorum. Hipnozdan korkmayın. Bir çok yolu deneyen bir olarak net söyleyebilirim ki bilinçaltında çözülmeyen şeyler varsa hiç bir şey çözmüyor. Herşeyden önce sorununuz ne ise onu çözmeye kararlı olun ve deneyin. Eşime çok şey borçluyum. O olmasaydı belki devam etmeyecektim. Şimdi iyiki devam etmişim diyorum. Sizde mutlaka gidin. Şifa isteyen her zaman şifa bulur buna tam İnan’ın. Eşime ve ve terapistime çok teşekkür ediyorum. Detaylı bilgi almak isteyen olursa cevaplayabilirim. Hepinize şifa diliyorum.

Cnm ben İzmir’de Yeliz hanıma gittim. Google yazarsan bulursun. İstanbul’da da seansları oluyormuş

bu 2 salağın aynı kişi olup neden böyle yaptığını anlayamadığımızı söylesem ?

Kazen emin misiniz? Oftelya77, fatmagulunsucune ve deryadans: Üçü de burak Gökhan Sayıcıyı tavsiye ediyorlardı (reklamını yapıyorlardı) ve oftelya fatmagulunsucune’nin burak sayıcı reklamına ithafen yalan demiş. Acaba oftelya değil de diğer ikisi mi aynı kişi?

Arkadaşlar ben bu konuyu hekimimize danıştım. İnsanların durumunuzdan faydalanıp sizi sömürmesine izin vermeyin dedi. Yani denize düşen yılana sarılır misali her şeyi çare görmeyin dedi. Benim araştırmama göre hipnoz geçici bir iyilik hali sağlıyor çözüm olmuyor.

Bende çok inandim bursada 1 doktora gittim fayda etmedi baska bi doktora gittim hicbir etkisi olmadi. Para tuzagi tamamen bir gidince surekli sizi seanslara cagiriyorlar ben zayıflamak icin gitmiştim abim de sigarayi birakmak icin gitti ama hic memnun kalmadik asla tavsiye etmem. Birsuru param bosa gitti. Hic hipnoza gidip memnun kalan gormedim.

Hipnoz konusu çok karısık :/ kimisi cok memnun kimisi de hiç değil..istanbulda olup da memnun kalan var mı

Merhaba Ankara’da hangi doktora gittiniz öğrenebilir miyim

Ben yakın zamanda bir Beyefendi ile tanıştım hipnoz hipnoterapi ve otohipnozu üçret istemeksizin hiçbir karşılık beklemeden ögretmekde ayrıca desteklemekde isteyen arkadaşlara öneririm arakdaşlar..ben memnun kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…