Arkadaşlar Benim bir arkadaşım hipnozu denedi ve hayatında büyük değişiklikler olduğunu söyledi. Hakikaten de kendisi daha sakin ve kendi ile barışık biri haline geldi. Onun tavsiyesiyle ben de ablamla söylediği uzmana gittim. İkimizde kilo vermek için gittik. Terapist ablamla biraz konuştuktan sonra ona henüz onun hazır olmadığını söyledi ve onu hipnoza almadı. Beni kabul etti. Ben halen seanslarımıza devam ediyorum. Ve gerçekten çok faydasını göryorum. Tartılmam yasak şu an o yüzden kaç kilo verdim bilmiyorum ama yemek yemem o kadar düzene girdiki bu 4 haftada ben bile şaşırıyorum.Bence hipnoz çok faydalı. Ve bundan fayda sağlamanız için kendinizi bırakmanız gerekiyor. Benim gittim hipnoz uzmanı Kanada da eğitimini almış. Çok samimi biri. Ve para kendisi için ikinci planda gibi görünüyor. Yoksa Ablamı da alırdı..... Sizde belki böyle biri bulursanız eminim faydasını görürsünüz.... Sonuçta hipnoz bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey.... Hepinize sevgiler....
Merhaba Arkadaşlar;
Sizlerle Hipnoz ile ilgili deneyimlerimi paylaşacağım. Ben bu yola çıktığımda bir çok defa vazgeçmeyi düşündüm ama bıkmadan usanmadan araştırdım ve en sonunda doğru adresi buldum..
Hipnoz bir işe yaramıyor boşa para vermeyin vs diye bir çok şey yazılmış ancak terapiyi kimden ve nasıl aldığın çok önemli. Eğer adres doğru değilse bu yazılanlar doğru olabilir bir ihtimal.
Hipnozu yapan bir çok insan var ama malesef hepsi için söyleyemesemde bunu bir çoğu para odaklı yaptığı için belkide severek yapmadıkları için başarılı olamıyorlar.. Neyse gelelim benim serüvene.. Hayatımın yine en iğrenç en kötü dönemlerinden birindeydim, kendimi sevmiyordum, kaygılı, öz güvensiz, dönüp dolaşıp kendimi aynı çizgide buluyordum. Arkadaş ilişkilerim berbat, ikili ilişkilerim tam bir faciaydı. Hipnozu araştırmaya başladım. Derken 3-5 terapist ile çalışma yaptık. Gittiğim terapistler hepsi özünde iyi ancak işlerinde iyi diyemeyeceğim kişilerdi şuan daha iyi anlıyorum bunu.
Eğer sorunlarınızı çözmek istiyor hayatınıza kendinizle barışık, öz güvenli, mutlu ve umut dolu yaşamak istiyorsanız adres "Burak Gökhan Sayıcı" kendisine ne kadar çok teşekkür etsem az kalır. Toplamda 7 seans aldım ve daha 2. Seansta kendimdeki ciddi değişimleri ben ve çevremdeki herkes fark etti. 3.seans daha iyi 4. Seans çok daha iyi derken terapim bitti ve şuan kendimle barışık, ve mutlu bir yaşama sahibim. Sizlere tavsiyem iyi araştırın ve hipnoza inanın. Pişman olmayacağınıza eminim.
Gökhan beyin İletişim bilgilerini internetten rahatlıkla bulabilirsiniz. Hipnoza inanan herkese mutlaka faydası olacaktır.
TAMAMEN SAHTE HESAP KENDİ REKLAMLARINI YAPIORLAR. İTİBAR ETMEYİN.. GİİTİM DENEDİM BAŞIMA GELMEYEN KALMADI BİR SÜRÜ PARAMI ALDILAR YALANCI HIRSIZLAR
Merhaba, internette tüm aramama rağmen Burak G.S. nın iletişim bilgilerine ulaşamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.Arkadaşlar Benim bir arkadaşım hipnozu denedi ve hayatında büyük değişiklikler olduğunu söyledi. Hakikaten de kendisi daha sakin ve kendi ile barışık biri haline geldi. Onun tavsiyesiyle ben de ablamla söylediği uzmana gittim. İkimizde kilo vermek için gittik. Terapist ablamla biraz konuştuktan sonra ona henüz onun hazır olmadığını söyledi ve onu hipnoza almadı. Beni kabul etti. Ben halen seanslarımıza devam ediyorum. Ve gerçekten çok faydasını göryorum. Tartılmam yasak şu an o yüzden kaç kilo verdim bilmiyorum ama yemek yemem o kadar düzene girdiki bu 4 haftada ben bile şaşırıyorum.Bence hipnoz çok faydalı. Ve bundan fayda sağlamanız için kendinizi bırakmanız gerekiyor. Benim gittim hipnoz uzmanı Kanada da eğitimini almış. Çok samimi biri. Ve para kendisi için ikinci planda gibi görünüyor. Yoksa Ablamı da alırdı..... Sizde belki böyle biri bulursanız eminim faydasını görürsünüz.... Sonuçta hipnoz bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey.... Hepinize sevgiler....
Cnm ben İzmir’de Yeliz hanıma gittim. Google yazarsan bulursun. İstanbul’da da seansları oluyormuşmerhaba arkadaşlar yazılarınızı okudum kiminiz olumlu kiminiz olumsuz ama araştırdığıma görede aslında olumlu yanları daha fazla İstanbulda bildiğiniz yada gittiğiniz hipnoz tedavisi yapan bir doktor tanıyormusunuz ??
bu 2 salağın aynı kişi olup neden böyle yaptığını anlayamadığımızı söylesem ?
Merhaba Ankara’da hangi doktora gittiniz öğrenebilir miyimArkadaşlar Benim bir arkadaşım hipnozu denedi ve hayatında büyük değişiklikler olduğunu söyledi. Hakikaten de kendisi daha sakin ve kendi ile barışık biri haline geldi. Onun tavsiyesiyle ben de ablamla söylediği uzmana gittim. İkimizde kilo vermek için gittik. Terapist ablamla biraz konuştuktan sonra ona henüz onun hazır olmadığını söyledi ve onu hipnoza almadı. Beni kabul etti. Ben halen seanslarımıza devam ediyorum. Ve gerçekten çok faydasını göryorum. Tartılmam yasak şu an o yüzden kaç kilo verdim bilmiyorum ama yemek yemem o kadar düzene girdiki bu 4 haftada ben bile şaşırıyorum.Bence hipnoz çok faydalı. Ve bundan fayda sağlamanız için kendinizi bırakmanız gerekiyor. Benim gittim hipnoz uzmanı Kanada da eğitimini almış. Çok samimi biri. Ve para kendisi için ikinci planda gibi görünüyor. Yoksa Ablamı da alırdı..... Sizde belki böyle biri bulursanız eminim faydasını görürsünüz.... Sonuçta hipnoz bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey.... Hepinize sevgiler....
ben memnun kaldım çok başarılı bir isimle çalıştım reklam ötesi bir insan...Hipnoz konusu çok karısık :/ kimisi cok memnun kimisi de hiç değil..istanbulda olup da memnun kalan var mı