Selam arkadaslar,
Bazilarinizin bildigi gibi annem 5 aydir endise bozuklugu ve depresyon geciriyor.
Depresyonu hemen hemen atlatti, ama kaygi ve korkulari yenemedi bir türlü.
Gecen gün hemsiresiyle görüstüm, bu kadin ayni zamanda terapistmiste.
Hipnoz tedavisini önerdi, cok etkili dedi.
Denemedigimiz sey kalmadi artik, bunuda deneyecegiz.
Hipnoz ile tedavi olanlar var mi aranizda?
Varsa beni bu konuda bilgilendirirseniz cok sevinirim.
Arkadaşlar Benim bir arkadaşım hipnozu denedi ve hayatında büyük değişiklikler olduğunu söyledi. Hakikaten de kendisi daha sakin ve kendi ile barışık biri haline geldi. Onun tavsiyesiyle ben de ablamla söylediği uzmana gittim. İkimizde kilo vermek için gittik. Terapist ablamla biraz konuştuktan sonra ona henüz onun hazır olmadığını söyledi ve onu hipnoza almadı. Beni kabul etti. Ben halen seanslarımıza devam ediyorum. Ve gerçekten çok faydasını göryorum. Tartılmam yasak şu an o yüzden kaç kilo verdim bilmiyorum ama yemek yemem o kadar düzene girdiki bu 4 haftada ben bile şaşırıyorum.Bence hipnoz çok faydalı. Ve bundan fayda sağlamanız için kendinizi bırakmanız gerekiyor. Benim gittim hipnoz uzmanı Kanada da eğitimini almış. Çok samimi biri. Ve para kendisi için ikinci planda gibi görünüyor. Yoksa Ablamı da alırdı..... Sizde belki böyle biri bulursanız eminim faydasını görürsünüz.... Sonuçta hipnoz bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey.... Hepinize sevgiler....
[ı]selam arkadaslar,
bazilarinizin bildigi gibi annem 5 aydir endise bozuklugu ve depresyon geciriyor.
Depresyonu hemen hemen atlatti, ama kaygi ve korkulari yenemedi bir türlü.
Gecen gün hemsiresiyle görüstüm, bu kadin ayni zamanda terapistmiste.
Hipnoz tedavisini önerdi, cok etkili dedi.
Denemedigimiz sey kalmadi artik, bunuda deneyecegiz.
Hipnoz ile tedavi olanlar var mi aranizda?
Varsa beni bu konuda bilgilendirirseniz cok sevinirim.[/ı]
ben uzun bir pa tdavisinden bıkıp hipnozu denedim.1 seansta yok olacağını söylediler.hemde tv lere falan çıkan bi isim,sonuçta 4 seans gittim hiç bir ilerlerme olmadı, daha gel diyolar.bence para tuzağı.