Ben İzmir'de hipnoza gittim arkadaşlar ama hipnoz herkesin sandığı gibi her şeyin bi anda çözülmesi, mucizevi bir durum kesinlikle değil.
Sadece psikolojik olarak rahatlatan bir şey.
Hipnoz seansları sonrasında da devam ettirmeniz gereken şeyler var falan filan.
Hipnozu düşünen herkes bana istediğini sorabilir :)
Canım adını da yazarsan çok memnun oluruz.. İsteyen herkes faydalanabilir..
bende izmirde hipnoterapi alamak istiyorum izmirde kime gittin özellikle önerdiğin varmı?
Arkadaşlar Benim bir arkadaşım hipnozu denedi ve hayatında büyük değişiklikler olduğunu söyledi. Hakikaten de kendisi daha sakin ve kendi ile barışık biri haline geldi. Onun tavsiyesiyle ben de ablamla söylediği uzmana gittim. İkimizde kilo vermek için gittik. Terapist ablamla biraz konuştuktan sonra ona henüz onun hazır olmadığını söyledi ve onu hipnoza almadı. Beni kabul etti. Ben halen seanslarımıza devam ediyorum. Ve gerçekten çok faydasını göryorum. Tartılmam yasak şu an o yüzden kaç kilo verdim bilmiyorum ama yemek yemem o kadar düzene girdiki bu 4 haftada ben bile şaşırıyorum.Bence hipnoz çok faydalı. Ve bundan fayda sağlamanız için kendinizi bırakmanız gerekiyor. Benim gittim hipnoz uzmanı Kanada da eğitimini almış. Çok samimi biri. Ve para kendisi için ikinci planda gibi görünüyor. Yoksa Ablamı da alırdı..... Sizde belki böyle biri bulursanız eminim faydasını görürsünüz.... Sonuçta hipnoz bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey.... Hepinize sevgiler....
Arkadaşlar Benim bir arkadaşım hipnozu denedi ve hayatında büyük değişiklikler olduğunu söyledi. Hakikaten de kendisi daha sakin ve kendi ile barışık biri haline geldi. Onun tavsiyesiyle ben de ablamla söylediği uzmana gittim. İkimizde kilo vermek için gittik. Terapist ablamla biraz konuştuktan sonra ona henüz onun hazır olmadığını söyledi ve onu hipnoza almadı. Beni kabul etti. Ben halen seanslarımıza devam ediyorum. Ve gerçekten çok faydasını göryorum. Tartılmam yasak şu an o yüzden kaç kilo verdim bilmiyorum ama yemek yemem o kadar düzene girdiki bu 4 haftada ben bile şaşırıyorum.Bence hipnoz çok faydalı. Ve bundan fayda sağlamanız için kendinizi bırakmanız gerekiyor. Benim gittim hipnoz uzmanı Kanada da eğitimini almış. Çok samimi biri. Ve para kendisi için ikinci planda gibi görünüyor. Yoksa Ablamı da alırdı..... Sizde belki böyle biri bulursanız eminim faydasını görürsünüz.... Sonuçta hipnoz bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey.... Hepinize sevgiler....
Arkadaşlar başka forumlarda da paylaşmıştım ama okumayanlar için yazmak istedi.
Bursanın en ünlü dr larından birine gittim 3 seans hipnoz terapisi aldım ama hiçbir faydasını göremedim
olan 600 lira parama oldu.Ofelya hanım da 1 günde hipnoz ve farkındalık yöntemı ıle bu hastalıga son verdiğini söyluyor
ben gecen yıl tel açmıstım 900 liraydı seans
sabah 9 da giriyorsun iki kişi seansa 3 gbi çıkıyorsun.
ayrıca sitesinde soru sorma bölümü var ne gibi yöntemler kullandıgına dair ayrıntılı bilgi almak için mail göndermek istediğimde özel bir bankaya ait hesap nosu cıktı karsılığında 30 lira yatırmak için ve orda çok sinirlerim bozuldu .bu resmen sömürü yani.klinik ankaranın en zengin muhitlerinden birinde . 1 günde 900 lira iyi para diyorum.Şunu da söyleyeyim ben hipnoza pek ınanamıyorum 3 kere denedim ama olmadı.
Ben hipnoz terapisi aldım be hayatımda çok önemli değişimler yaşadım. Bilgilerimi paylaşmak isterim. Sorularınızı bekliyorum..
açıkçası ben tedavi için gittiğiniz kişinin ismini merak ediyorum ama size mesaj yollayamıyorum. Rica etsem bana özel mesaj yoluyla gittiğiniz kişinin ismini ya da internet adresini verir misiniz lütfen
açıkçası ben tedavi için gittiğiniz kişinin ismini merak ediyorum ama size mesaj yollayamıyorum. Rica etsem bana özel mesaj yoluyla gittiğiniz kişinin ismini ya da internet adresini verir misiniz lütfen