Hipnoz ile sigarayı bıraktım

z_e_l_i_s

İmkansız diye bir şey yoktur.
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2007
9.880
3.782
14 yıldır bir gün bile ara vermeden içtiğim sigarayı bıraktım. Çok mutluyum.:sm_cool: Sigaradan kurtulmayı hep istedim ama çok korkuyordum çünkü bir saat bile duramıyordum sigarea içmeden. Ama geçen hafta sigarayı bırakmakla ilgili geniş çaplı bir araştırma yaptım ve hipnoz yöntemine karar verdim. Pazar günü 14:00 de terapiye gittim ve sonrasında hiç sigara içmedim. Bu kadar kolay olacağını hiç sanmazdım. Boşuna bunca yıl kendime zarar vermişim. Sigara içen arkadaşlara tavsiye ediyorum bu yöntemi.kaydirigubbakcemile
(Bu konuyu buraya yazmamın nedeni araştırma yaptığım esnada bu siteye girdim ve acaba hipnoz yöntemini deneyen varmı diye baktım ancak hiç kaynak bulamadım o nedenle benim gibi bırakmak isteyen tiryakilere yardımcı olması için yazıyorum).
:içelim:

aaaaa bıraktınmı yanıııı sen cnm ne mutlu sana nerede bu yer nasıl bı yontem ucretı nedır kesın bırakma ıhtımalı vrıylarmı

daha ayrıntılı bilgi verebilirmisin?seans ücreti nerde yaptırdığını falan..

Aslında ben resmen bağımlıydım ve bırakabileceğime hiç inanmıyordum. Ama oldu işte bıraktım vede hiç zor olmadı ilk gün biraz sık aklıma geldi ondan sonra aklıma geldiğinde de mantığım daha baskın geliyor yani içmiyorum. Taksimde bir yerde yaptırdım seans ücreti 150 TL

Birde uygulamayı yapan kişi çok başarılı toplamda 3 seansta kesin çözüm alınır diyor. Yani sonuç garanti. Ama bana dediki gelenlerin %90'ı ikinc,i seansa ihtiyaç duymuyor ve şimdiye kadar 3. seansa gelen olmadı dedi. Eğer sigara kullanıyorsanız mutlaka deneyin hiçbirşey kaybetmeyip sigarasız sağlıklı bir yaşam kazanırsınız.

hani sigara tiryakileri bilir gün içinde sigara içme aralığı uzadığı zaman boğazına bişi çöker ruh halin hassaslaşır olur olmaz ağlama istekleri olur bunları yaşıyormusun..

Hayır yaşamıyorum zaten öyle olsaydı ben biliyorum kendimi dayanamam bırakamazdım. Ben hasta olduğumda bile öksürükten boğulucak gibi olurken dahi sigara içtim. Sezeryan ile doğum yaptım ama kendime geldikten 2 saat sonra sigara içtim. Diyorum benim durumuz çok kötüydü. Eğer zor olsa bırakamazdım. Şuan yaşadığın tek şey ara sıra yoksunluk hissi ama bunun karşıluığında zafer duygusu daha güzel tabi.

Evet canım tek seansla bıraktım. Ve çok kolay oldu. Önce karar vermek gerekiyor ve uygun bir tarih belirlemek lazım. Ben son 2 sigaramı taksimde yemek yediğimiz restoranda içtim ve paketi orada attım ve bitii işte. Birde öncesinde çooook dua ettim kurtulmak için. Sonuç olarak kurtuldum ve çok mutlouyum.

Ne kadar oldu bırakalı bilmiyorum ama hele bir 2-3 ay sonrada hala bırakmış tekrar başlamamış olursan düşünebilirim bunu sengözlerimebaksanab

Haklısınız ben biraz erken seviniyorum galiba ama ne yapayım işte daha önce hiç bu kadar uzun süre ayrı kalamamıştım bu yüzden heralde heyecanım.

5 gün olmuş ne güzel
ben 5 gün içmesem bidaha içmem zaten
rica etsem bana özelden adresini telefonunu yada varsa web adresini verebilirmisin canım
tebrik ederim seni
inşallah devamınıda getirirsin
aslında çokta istekli değilim ama allah tez zamanda benide kurtarsın =)))

5 gün olmuş ne güzel
ben 5 gün içmesem bidaha içmem zaten
rica etsem bana özelden adresini telefonunu yada varsa web adresini verebilirmisin canım
tebrik ederim seni
inşallah devamınıda getirirsin
aslında çokta istekli değilim ama allah tez zamanda benide kurtarsın =)))

Yazdım canım dediğim gibi umarım sende bırakırsın. Umarım herkes bırakır...

zelişcim banada yazarmısın gittiğin yerin bilgilerini.ben bu işe hep meraklıydım ama nereden başlayacağımı bilemedim beklyorum canım.

X