la nereye surdan suraya birakmam![]()
sabah ezanı nezaman okunacak orda? burda okunuoda... sabah ezanından sonra ortalıkta hiç birşey kalmaz canım korkulcak bişi yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
la nereye surdan suraya birakmam![]()
Düşmeyecektim bence atlayacaktım yada o beni atacaktı
Yok kuzum ya yine uçuyoruz ama uçuş şekillerimiz farklı sadece![]()
valla 1 saat daha burda benimle cene calmak zorundasiniz korkuttunuz beni esim gelene kadar yalniz birakmayin bari
ben simdi esim gelince ondanda korkarim acaba o mu degil mi diye :18::18:
sabah ezanı nezaman okunacak orda? burda okunuoda... sabah ezanından sonra ortalıkta hiç birşey kalmaz canım korkulcak bişi yok
ben yurt disindayim ezan okunmuyor ki zaten kilise canlari calinca tirsiyorum acayip:18::18:
iyi kurtlu burdaymis sen gitİyi uykular canım sana gömül valla yataga ohh bende sabah nasıl kalkacaksam bılmıyorum
Ben bıraz daha buralardayım utu bıtmedi![]()
Parolayı söyle olum almam yoksa eve dersin![]()
okunmasına gerek yok vakitleri öyle onlarn canım sabah ezanı akşam ezanı vakitleri arası ortalıkta birşey olmaz![]()
İyi uykular canım sana gömül valla yataga ohh bende sabah nasıl kalkacaksam bılmıyorum
Ben bıraz daha buralardayım utu bıtmedi![]()
iyi kurtlu burdaymis sen gitiyi sabahlar ALLAH RAHATLIK VERSIN
tamam canım kaçtım ben. rahat ol sende aç tw ses olsun korkmazsın iyi geceler
zaten simdi gelir bir kac soru sorarim bide biseyler yediriyim yerse tamamdir oburleri yiyip icmezmis ya :26:
saol kuzum. tweety sana emanetbende nasıl kalacam bakalım finallere çalşmam lazım. haydin iyi geceler
pirinç yer onlar pirinç en sevdikleri![]()
gercekten mi ayyy :18::18::18::18:
bilmiomki kitapta okumuştum bende pirinç severler yazıordu![]()
yok canım onlarda bizim gibi. Evlenior ürüyor yior içior uyuor ölüyorlar
saol kuzum. tweety sana emanetbende nasıl kalacam bakalım finallere çalşmam lazım. haydin iyi geceler
Aaa benımde fınaller var ay sonunda hiç çalışmadım daha 10 da 9 zayıf gelır heralde![]()
:111::111::111::111:allahım allahım:18::18::18::18:
Aaa benımde fınaller var ay sonunda hiç çalışmadım daha 10 da 9 zayıf gelır heralde![]()
ay benim bırakmamam lazım sene uzattım zaten babam kafamı uçururur alttan bırakırsam
Benımde kocam uçururmu ki yok yok uçurmaz heraldeay benim bırakmamam lazım sene uzattım zaten babam kafamı uçururur alttan bırakırsam
kurtlu sen kac yasindasin evlimisin cocuk varmi:26:
33 yasındayım canım evlıyım 2 oglum var hıyar tarlası bızım ev![]()