Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
24 yaşındayım canım ben yok sevgilimde kalmıyorum ikimizinde ayrı evleri var öğrenciyiz arada bir kalırım.Bende çok korkarım valla:26:
ay ben korktum ya evdede tek basimayim :18::18::18::18::18:
:) canım besmeleni çekince hiç bişeycikler olmaz merak etme korkulcak şeyler değiller bir besmeleyle uzaklaşan varlıklar sonuçta. Benim içim rahat şuan bişi olmaz rahatla sen.
ay INSALLAH bi sesler duydum sanki :18::18::18::18:![]()
hikayesi uzun galiba![]()
valla merakla bekliorm hikakeyi ama tık yok dklardır![]()
kız kurtluelma sesin çıkmıo
Geldim geldim 2 gömlek utuleyıp yenıden oturuyorum buraya oylede olunca malum 3 gundur masa acık utulerde yıgılmış yalvarıyorlar bızı utule dıye =)
Evet besmele çek zaten onlar çok korkanla hiç korkmayana görünmezlermiş canım.
Ben 17-18 yaşlarımdayım ama bu konulara o ara çok fazla dadanmıştım fal falanda vardı tabi akşam yattım sabah annem geldi beni dürtükledi gel dedi kalktım bende dedim işe kaldırıyo beni geç kalmıyım dıye neyse sonra bırı benı bır sarstı annem napıyosun sen burdaben balkon camının önundeyim tabikiside şokşokşok birdahada görünmediler
annen gelmese belki balkondanda dusebilirdin yani :18::18::18:AY ALLAHIM BIZI GORUNEN GORUNMEYEN BUTUN VARLIKLARIN SERRINDEN KORUSUN INSALLAH(AMIN)![]()
Geldim geldim 2 gömlek utuleyıp yenıden oturuyorum buraya oylede olunca malum 3 gundur masa acık utulerde yıgılmış yalvarıyorlar bızı utule dıye =)
Evet besmele çek zaten onlar çok korkanla hiç korkmayana görünmezlermiş canım.
Ben 17-18 yaşlarımdayım ama bu konulara o ara çok fazla dadanmıştım fal falanda vardı tabi akşam yattım sabah annem geldi beni dürtükledi gel dedi kalktım bende dedim işe kaldırıyo beni geç kalmıyım dıye neyse sonra bırı benı bır sarstı annem napıyosun sen burdaben balkon camının önundeyim tabikiside şokşokşok birdahada görünmediler
AMİNkonuyu nasılda sıçrattık ya
![]()
valla billa konu ucmaktan 3 harflilere geldi![]()
Düşmeyecektim bence atlayacaktım yada o beni atacaktıannen gelmese belki balkondanda dusebilirdin yani :18::18::18:AY ALLAHIM BIZI GORUNEN GORUNMEYEN BUTUN VARLIKLARIN SERRINDEN KORUSUN INSALLAH(AMIN)![]()
Yok kuzum ya yine uçuyoruz ama uçuş şekillerimiz farklı sadecevalla billa konu ucmaktan 3 harflilere geldi![]()
valla 1 saat daha burda benimle cene calmak zorundasiniz korkuttunuz beni esim gelene kadar yalniz birakmayin bari
ben simdi esim gelince ondanda korkarim acaba o mu degil mi diye :18::18:
aynen vallakızlar yattım ben saat 5 olmuş hava aydınlanmadan uyumam lazım yorganıma gömülüp karanlıkta uyumazsam uykumu alamıorm
iyi geceler hepinize
![]()
İyi uykular canım sana gömül valla yataga ohh bende sabah nasıl kalkacaksam bılmıyorumaynen vallakızlar yattım ben saat 5 olmuş hava aydınlanmadan uyumam lazım yorganıma gömülüp karanlıkta uyumazsam uykumu alamıorm
iyi geceler hepinize
![]()
valla 1 saat daha burda benimle cene calmak zorundasiniz korkuttunuz beni esim gelene kadar yalniz birakmayin bari
ben simdi esim gelince ondanda korkarim acaba o mu degil mi diye :18::18: