Hipnotik Levitasyon

AkhyLs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
2.443
63
158
Ankara
Kızlar iyi geceler. ya aklıma şu saatte bir şey takıldı size sorim dedim bir açıklamasını bilen vardır belki... Şimdi 5 kişi düşünün 1 kişi sandalyeye oturuyor diğer 4 kişi etrafına dizilicek. herkes bir şeye konsantre olup sandalyede oturan kişinin diz altlarından 1 er kişi parmaklarıyla kol altlarındanda 1 er kişi parmaklarını geçirirp onu çok rahatça kaldırıyor. Bunu hiç deneyeniz oldumu? biz kızlarla bunu çok yapardık inanılması çok güç ama çok kilolu bir arkadaşımızı bile böyle parmaklarımızla baya bi havaya kaldırdık bunun açıklaması ne olabilir:26:

Havada durma sanatının bilinen en yaygın ve en basit örneklerinden biri hipnotik levitasyondur.en az 5 kişinin katılımıyla gerçekleştirilir.
deneye katılanlardan biri sandalyeye oturur.
diğerleri ayaktadır.
amaç sandalyede oturanı ,diğerlerinin parmak uçlarıyla ,adeta uçurur gibi havaya kaldırmalarıdır.Kullanılacak odanın az aydınlanmış ve ilgiyi dağıtacakbir gürültünün yada hareketin olmaması tercih edilir.Ayakta
olupta kaldıracak olanlardan biri seansı idare eder.Katılanları
yapacakları işe inandırmak için belirli cümleler söyler.
Ayaktakiler soldan sağa doğru tekrar ederler.
Yönetici genellikler şöle cümleleri tekrarda eder;
*Yorgunsun
*Çok yorgunsun
*Gevşiyorsun
*Çok gevşedin
*Hafifsin
*Çok hafifsin
*Tüğ gibi hafifledin

Eğer sandalyede oturan duyduklarından etkilenmiş ve rahatlamışsa kendini tamamıyla hafif hissedecektir.
Bu aşamada hem oturan hemde ayaktakiler havaya kaldırma olayının
gerçekleşeceğine inanmışlarsa bunu gerçekleştirebileceklerdir.

Çünkü;ozaman kaldırmaenerjisi ellerde toplanır.Önce oturan başı üzerinde eller birbirine değmeden bir süre tutulur.
herkes hazırdır.Ayaktakiler ,ellerini sırayla ve süratle çekerek işaret parmaklarını,oturanın koltuk altlarına ve diz bükümleriine destek yaparlar.
Oturana havalanıyorsun emri verilir.
Kaç kilo ağırlığı olursa olsun oturan artık tüğ gibidir.
4 kişinin parmaklarının ucunda havaya kalkış gerçekleşir.
Havaya kaldırılan kişi,kolların havaya uzandığı yere kadar yükselir.
Hatta kontrol elden kaçarsa odanın tavanına yükselebilir kadar.
onun yerine geri dönmesi için de telkinler ters yönde gerçekleştirilir.
Yani artık ağırsın ,ağırlaştın,dinlendin denir.

Hİpnotik levitasyon:yani hipnoz yolu ile havaya kaldırma ,
parapsikoloji alanında en çok alanında en çok uygulanan
deneylerden biridir.
inanç ve yoğun düşünce ile herkes tarafından uygulanabilir.

ilgincmis yani tavana kadar kaldirsak sonra korkup biraksak tavandan assagimi dusecek yani:26::44:

ilgincmis yani tavana kadar kaldirsak sonra korkup biraksak tavandan assagimi dusecek yani:26::44:

evet canım düşüyor. biz çok yapıyorduk elinin uzanabildiği kadar kaldırıyorsun sonra yawaşça ağırlaşmaya başlıyor hemen arkadaşını yerine koyman lazım. insan oğlunun ne yetenekleri var böyle ya:44:

evet canım düşüyor. biz çok yapıyorduk elinin uzanabildiği kadar kaldırıyorsun sonra yawaşça ağırlaşmaya başlıyor hemen arkadaşını yerine koyman lazım. insan oğlunun ne yetenekleri var böyle ya:44:

aman aman ben almiyim yani yaptik diyelim korkup biraksak tavandaki dusup bir yerini kirsa mazALLAH sizdekide iyi cesaretmis :1::1:

Biz bunu çocukken arkadaşlarımıza yapardık yere yatırıp ama hıc dusmuyordu ztn dızlerımıze kadar havalandıgını hatırlıyorum gerısı yok :2::2:

aynen yavaşça ağırlaşıyor zaten sen geri aşağıya indiriyorsun o sırada şahsı. Netten arattım video falanda var. gece gece astral seyehatten felan erkek arkımla konuşurken buda geldi aklıma netten araştırayım bi dedim bende işte

ay heyecanlandim esim gelince onada anlatiyim bi meraklidir boyle seylere biz 2 kisiyiz adam akilli 3 kisi daha lazim :27::27:

Son düzenleme:
Ah buldum psişik algıları kuvvetli hatun bırgun astral seyehatte buluşmayı deneyelımmı senınle :1::1::1:

ay aman yok az önce onla iligli bir film izledim korktum vallaa..... hayatımda 1 kez astral seyahate çıktım bilinçsizce çok kortum anında uyandım zaten:9:

Allah seni ya neden uyandın kı bekleseydın ya bıraz =)

valla korkan ruh bedene dönermiş anında. bende seyehatte olduğumu anlayınca çok korktum anında uyandım. ne kadar relax olursan bedenle ruh arasındaki gümüş bağ okadar esnek olurmş. aman bidaha istemem valla kalsın çok ürkünç. sıkışıp kalmak var işin ucunda:1: bide başka şeyler görürüm falan allah korusun:26:

bi videosu filan yokmu ya bu ucmanin bitane buldumda cocugu kucaklayip kaldiriyorlar ne alaka :27::27:

bi videosu filan yokmu ya bu ucmanin bitane buldumda cocugu kucaklayip kaldiriyorlar ne alaka :27::27:

:D:D yok valla tavana uçan vidyo bende bulamadım. çoğuğu parmaklarıyla kaldırıyorlar kızlarla bizim yaptığımızda o işte. konsantre olmadanda kaldrmayı denedik yerinden oynamıor insan valla

Back