Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Hipnoterapiyle göğüs büyütme
- Konu Sahibi innuma
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?meraba kızlar ... bende beynimizle hemen hemen herşeyi başarabileceğimizi düşünüyorum
burdaki yazıları okudum ... ve hemen minicik olan göğüslerimi büyütmek için telkinlere başladım ... buradaki herkez bunu başababileceğimizi bildği için " belki inanmayacaksınız ama " cümlesini kullanmadan bir şey söylemk istiyorum
göğüslerim büyümeye başladı ... VE GÜN GEÇTİKÇE DAHA DA BÜYÜYORLAR
ne yersem göğüslerime yarıyor ben yedikçe onlarda büyüyor ...
artık kendimi mutlu hissediyorum ..... opuyorumnanaktan
birde ben vajinusmusum beynimle bunuda yenmeye çalşıyorum şimdiden ilerleme var :hulya:
hepinize başarılar ...
burdaki yazıları okudum ... ve hemen minicik olan göğüslerimi büyütmek için telkinlere başladım ... buradaki herkez bunu başababileceğimizi bildği için " belki inanmayacaksınız ama " cümlesini kullanmadan bir şey söylemk istiyorum
birde ben vajinusmusum beynimle bunuda yenmeye çalşıyorum şimdiden ilerleme var :hulya:
hepinize başarılar ...
meraba kızlar ... bende beynimizle hemen hemen herşeyi başarabileceğimizi düşünüyorum
hepinize başarılar ...
Merhaba;
Gelişmelere çok sevindim. Ben de aldım telkin cd si. Yazmıştım zaten. Ama gözle görülür bir ilerleme göremedim şimdilik.Sen ne zaman hissettin büyüdüklerini acaba?
Teşekkürler mafoldumben
Merhaba;
Gelişmelere çok sevindim. Ben de aldım telkin cd si. Yazmıştım zaten. Ama gözle görülür bir ilerleme göremedim şimdilik.Sen ne zaman hissettin büyüdüklerini acaba?
Teşekkürler mafoldumben
ben telkin cd si almadım canım... o cd lere pek güvenemiyorum ...
ben başladıktan 3 gün sonra farkettim büyümeyi
yaptığım bir kaç şey var ; yazayım onları
1- kesinlikle beynimi inandırıyorum büyüdüklerine
( büyüyecekler demiyorum BÜYÜYORLAR diyorum )
2- ne yersem yiyeyim ne içersem içeyim hepsinin direk göğsümü büyüttüğünü düşünerek yiyor içiyorum
3- ( bu çok faydalı ) HAYIT otu çayı içiyorum sabah - öğle - akşam ( zaten 3 bardaktan fazlası zararlıymış )
olumunekankayizsmile
ben telkin cd si almadım canım... o cd lere pek güvenemiyorum ...
ben başladıktan 3 gün sonra farkettim büyümeyi
yaptığım bir kaç şey var ; yazayım onları
1- kesinlikle beynimi inandırıyorum büyüdüklerine
( büyüyecekler demiyorum BÜYÜYORLAR diyorum )
2- ne yersem yiyeyim ne içersem içeyim hepsinin direk göğsümü büyüttüğünü düşünerek yiyor içiyorum
3- ( bu çok faydalı ) HAYIT otu çayı içiyorum sabah - öğle - akşam ( zaten 3 bardaktan fazlası zararlıymış )
olumunekankayizsmile
Teşekkür ederim canım yanıt için. Ben de hayıta başladım. Telkin de dinliyorum. Dediklerini de uygulamaya şu andan itibaren başlıyorum. Hadi bakalım hemen yazıcam gelişmeleri olunca ) Öpüyorum hepinizi...kaydirigubbakcemile2
Teşekkür ederim canım yanıt için. Ben de hayıta başladım. Telkin de dinliyorum. Dediklerini de uygulamaya şu andan itibaren başlıyorum. Hadi bakalım hemen yazıcam gelişmeleri olunca ) Öpüyorum hepinizi...kaydirigubbakcemile2
canım birde tavsiyem bunları yaparken göğüslerine hiç bakma hatta göğüslerine hiç bi zaman bakma
çünkü beyin önceliği gördüğüne verir söylenene değil ... o yüzden büyüdüklerine beynini inandırabilmen için göğüslerine hiç bakma
hadi kolay gelsin kaydirigubbakcemile5
ınnuma hala buralardaysan bisey sorcam bugün gördm bu baslıgı sabahtan beri okuyorum aksam üstü de gögüs büyütme terapisini uyguladım dedgn gibi yani yapmaya calıstım hala forumu okuyorum gögüs büyütme lafını duydugum da da gögüsleride bi sey hissediyorum böle degişik bişey psikolojik olarak yerlestimi sence beynime dogru yoldamıyım ne dersin
ınnuma hala buralardaysan bisey sorcam bugün gördm bu baslıgı sabahtan beri okuyorum aksam üstü de gögüs büyütme terapisini uyguladım dedgn gibi yani yapmaya calıstım hala forumu okuyorum gögüs büyütme lafını duydugum da da gögüsleride bi sey hissediyorum böle degişik bişey psikolojik olarak yerlestimi sence beynime dogru yoldamıyım ne dersin
hayret tek değilmişim demek ki.. 3 gündür bende deniyorum aynı şeyi. aynen dediğin gibi bende göğüslerimde bişey hissediyorum. kendi kendime psikolojik diyodum. karıncalanma gibi bi his oluyo bende
soryy.. seni tebrik ederm!
cidden inandigin ve beynini inandirdigin icn.. insallah hedefine ulasrsn cnm
inşallah canım inşallah ... göğüslerim hiç yok denecek kadar küçüktü ! ama şimdi eşim bile hayret ediyor opuyorumnanaktan
Merhaba arkadaşlar.Ben de okudum ve hayıt aldım sonunda.Ancak hayıt otu değil,tohumu bulabildim.Onu ezerek toz haline getirmem gerekiyo diye biliyorum.Ama zararı olur mu öyle bilemiyorum.Sürekli içmedim,kötü etkisi olur mu diye ara ara içtim,her seferinde sanki kötü bi etki yapıyo gibi hissettim,psikolojik mi bilemiyorum.Tohumunu ezerek ve sıcak suyun içinde bekleterek demliyorum ve içiyorum,siz de böyle mi yapıyorsunuz??Ay bi de tadı ve kokusu karabiber gibi geliyo bana,hiç de sevmemUmarım görürüz faydasını,cvplarınız için şimdiden tşklerra.s.
Merhaba arkadaşlar.Ben de okudum ve hayıt aldım sonunda.Ancak hayıt otu değil,tohumu bulabildim.Onu ezerek toz haline getirmem gerekiyo diye biliyorum.Ama zararı olur mu öyle bilemiyorum.Sürekli içmedim,kötü etkisi olur mu diye ara ara içtim,her seferinde sanki kötü bi etki yapıyo gibi hissettim,psikolojik mi bilemiyorum.Tohumunu ezerek ve sıcak suyun içinde bekleterek demliyorum ve içiyorum,siz de böyle mi yapıyorsunuz??Ay bi de tadı ve kokusu karabiber gibi geliyo bana,hiç de sevmemUmarım görürüz faydasını,cvplarınız için şimdiden tşklerra.s.
25 temmuzdan beri ben içiyorum. ilk zamanlar günde 2 kez içiyodum ama bayadır 3e çıkardım. kötü bi zararı yok. bildiğim kadarıyla tek yan etkisi fazla tüketmenin baş ağrısı yaptığı. otu zaten aktarlarda bulunmuyo. tohumu oluyo. hepimizin içtiği tohumu yani. tadına gelincede bi süre sonra alışırsın. ben alıştım gayet rahat içiyorum.
25 temmuzdan beri ben içiyorum. ilk zamanlar günde 2 kez içiyodum ama bayadır 3e çıkardım. kötü bi zararı yok. bildiğim kadarıyla tek yan etkisi fazla tüketmenin baş ağrısı yaptığı. otu zaten aktarlarda bulunmuyo. tohumu oluyo. hepimizin içtiği tohumu yani. tadına gelincede bi süre sonra alışırsın. ben alıştım gayet rahat içiyorum.
Saol canım.Peki tohumunu ufak parçalar haline getiriyo musun?Yoksa direk o taneleri mi kaynatıyosun?