hipnoterapi veya regresyon terapisi alanlar

durumlar nasıl acaba yeni birini denediniz mi? :)

Anestezist bu işin eğitimini almış güvenebileceğiniz birisi Emel Çekici, Ankara, İstanbul, Bursa, Eskişehirde çalışma yapıyor, int araştırabilirsiniz, programını seyrettim, çok bilgili ve sevilen birisi, kitabını okudum, 2 seans çalışma yaptım, muhteşem, tavsiye ediyorum.

internetten araştırın derim.Emel hanımı

merhaba psikoloji 4. sınıf öğrencisiyim dikkatimi çekti bikaç bişey yazmak istedim öncelikle hipnoz yöntemi ; hasta hipnozdayken söylediklerini hatırlamaz önemli olan hastanın bilinçli bir farkındalığa varması ve sorunu bilinçli bir şekilde çözmesidir. bir deneyimim yok ama kitaplarıma baktım okb de ilaç artı terapi en etkili yöntemdir. regrese dediğin şey psikanaliz yöntemidir bu çocukluğuna inelim dediğimiz şey .okb de psikanaliz çok etkili değildir. Psikanalize göre okb katı tuvalet eğitimi(1-3 yaş arası) sonucunda olur.Kirlenmiş şeyi temizlemek sevdiklerini korumak ... gibi nedenlerle yapılır. psikanaliz haftada 2 3 gün görüşülmesi gerekn ve yıllar süren bir tedavidir. maddi olarak da zorlar ve psikanalistlerde bu tedaviden geçen insanlardır. yanlış kişilere yönelmeyin. ancak okb de terapi yöntemleri etkili değildir. davranışçı terapiler etkilidir. Davranışı engellemeyle kaygı azaltılır derler. hem ilaç tedavisi hem davranış tedavisi uygulanırsa en etkili sonuç alınacağı yazıyor. bir de psikiyatrist yada psikoloji lisans eğitimi,klinik psikolojide yükseklisans eğitimi almamış insanlara ruh sağlığınızı güvenmeyin psikologların meslek mücadelesi bu yöndedir.

Hassasiyetinizi anlıyorum ve ben de psikoloji okumayı bir dönem düşünmüş biri olarak aldığınız eğitimden dolayı bu bakış açınızı da anlıyorum ancak işler herkes için bahsettiğiniz kadar rahat ilerlemeyebiliyor. Regresyon terapisi söylediğiniz gibi bir şey değil tam olarak, geçmiş yaşamları (buna inanıp inanmamak kişiye kalmış, transta anlatılanlar geçmiş yaşam değilse bile önemli olan bilinçaltından o hikayelerin çıkması deniyor) ve bu yaşamdaki çocukluk, bebeklik ve anne karnını içeren bir yöntem. Hipnoz da değil, hafif bir trans hali sadece ve olay analiz yapmak değil, bugün yaşanılan sıkıntıların kökünü bulup, yüzleşmek, temizlemek, farkındalık geliştirmek ve böylece sonuca gitmeyi içeren bir yöntem kabaca. Ben henüz yaptırmadım ama aylardır araştırıyorum ve inanın işinin ehli insanlar tarafından yapıldığı takdirde son derece etkili ve özenerek uygulanan bir yöntem.

Dünya çapında uygulanan ve içlerinde psikiyatr ve psikologların da olduğu insanlar tarafından kullanılan bir yöntem. Ben İstanbul'un en tepe yerlerindeki 5-6 farklı psikiyatristten ilaç tedavisi ve psikologlardan psikoterapi aldım ve hala sorunum çözülmedi. Fayda elbet gördüm ama bazı sorunlarda daha alternatif yöntemler etkili olabiliyor, nedeni bulup çözmek daha hızlı sonuç verebiliyor. Ancak elbette kendimizi her önümüze gelene emanet etmemeliyiz dediğiniz gibi, bu işte ehil ve eğitimini iyi almış insanlar tercih edilmeli.

merhaba ben de bu ara başlamayı düşünüyorum Diba hanımla. siz gittiniz mi?

merhaba ben de bu ara başlamayı düşünüyorum Diba hanımla. siz gittiniz mi?

merhaba, yok hayır gitmedim henüz. neden bilmiyorum hala karar veremedim, yurtdışındaki uzmanları düşünüyorum arada, sonra tekrar burda yaptırayım Diba Hanım'a gideyim diyorum. Sizin şikayetleriniz neler özel diilse? Bir de gitmiş memnun kalmış kimseyi tanıyor musunuz Diba Hanım'dan yoksa benim gibi araştırıp mı buldunuz?

Merhaba Bende de okb var.HEr türlüsünden diyebiliriz.Buna el yıkama da dahil.
Bu sıralar ben de bu konu ve benzer konularla ilgilenmeye başladım.
Komşum yaşadığı bir seansı anlattı ve ilgili cd yi bana verdi.
Çok ilgimi çekti ve hemen yapmak istedim yapana kadar bir hafta geçti ama küçük çocucugum oldugu için hemen fırsat yaratamadım.
Geçimisi sifalandırma cd sini dinledim.Söylenenleri yaptım.Çok rahatlatıcı güzel bir saatlik bir seanstı.
Yan odada oğlum uyuyordu aklım onda oldugu için sanırım tam konsantre olamadım yinede ufak tefek görüntüler değişik hizler yasadım.
BEn kimseye hayır diyemememle ve günümüzde ezik diye tabir edilen biri gibi gördüğüm için kendimi bunlarla ilgili şifalanmak istemiştim.Tam geriye dönemedim şifalanamdım diye üzüldüm.
Ancak farklı bir enerji ve duruşla başladım yeni haftaya..
Komsumun cdsini geri vermek durumunda kaldıgım için kendime hemen bir tane sipariş ettim gelmesini bekliyorum.
Tekrar tekrar yapmak istiyorum çünkü dediğiniz gibi obsesifliğim için bile yapabilirim.
Bence deneyebilirsiniz.Birşey kaybetmezsiniz.
Sevgilerimle...

merhaba, daha önce biz konuşmuş muyduk sizinle hatırlayamadım. fayda görmenize sevindim ama bu işin uzmanı olan kişilerden, imkanınız varsa seans şeklinde bu terapiyi alırsanız çok daha etkili olur diye düşünüyorum. keşke sitede regresyon terapisini deneyimlemiş daha çok arkadaş uğrasa ve yorum bıraksa buraya:)

merhaba angelnr maalesef tanımıyorum kimseyi ve gitmedim. ben bazı takıntılarımdan kurtulmak için düşünüyorum. fakat seans benim için pahalı, işe yarayacağından emin olsam veririm fakat artık gitmeyi düşünmüyorum ben. size iyi şanslar güzel gelişmeler olur umarım sizin için:)

merhaba, evet bi parça pahalı seans ücreti, ama benim için çok önemli bi sıkıntı olduğundan vermeyi göze alıyorum. teşekkürler iyi dilekleriniz için:)

merhaba, evet bi parça pahalı seans ücreti, ama benim için çok önemli bi sıkıntı olduğundan vermeyi göze alıyorum. teşekkürler iyi dilekleriniz için:)

angelnr ben ani bir karar değişikliği ile gitmeye karar verdim ve randevu aldım:) fakat daha iki hafta var gitmeme eğer bir aksilik olmazsa gelişmeleri yazarım.

izmirde bu konuda bildiğiniz güvenilir işinin uzmanı biri var mı bayanlar? herkese de emanet edilmiyor zihin, başarılı biri olmalı bende artık gitmeyi düşünüyorum. psikiyatrik ilaçlar uyku düzenimi bozuyor yan etkileri mevcut çocuğumda var. şu geçmişten gelen sorunların artık bitmesi gerek yük oluyor insana.

Yaptırmadım kesin referans veremem ama şu siteye bakıyorum bir süredir ilgimi çekiyor. Eğitimini Diba Ayten Yılmaz'dan almış. Arada güzel seans deneyimleri filan paylaşıyor ben İstanbul'dayım ama bi inceleyin isterseniz. http://mucizepinari.wordpress.com/

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…