hipnoterapi ile bilinçaltı kodlama yaptıranlar tecrübelerini paylaşabilir mi lütfen?

bence hipnoz olayı hele hele türkiyede başınıza unmadık problemler açabilir, doktor sizi dinler ama uygulayacağı telkin sizde dahada karanlık olabilir.

Ben bu kış 3 seans regresyon terapisine gittim. Terapistim bu konuyu Türkiye'ye getiren, eğitimler veren konusunun ehli aynı zamanda çok da şeker bir insan.Bu konulara merak salınca baya araştırmıştım. Bu konuyu deneyimlemiş bir insan olarak şunu söyleyebilirim ki bu tip terapiler herkeste aynı şekilde işlemiyor. Bu sıralarda kendimi daha iyi hissettim, enerjimin daha rahatladığını düşündüm. Üzerinden zaman geçtikten sonra söyleyebileceğim bu tip terapileri alternatif ya da tamamlayıcı terapiler olarak görün. Zamanınız ve tabii ki paranız varsa deneyebilirsiniz fakat bir mucize beklemeyin. Ayrıca bende etki etmeyen bir başkasında mucize de yaratabilir. Bunu terapistim de söylemişti.Kiminde hemen sonuç alıyoruz kiminde uzun zaman çalışmak gerekiyor kiminde de hiçbir işe yaramıyor diye. Türkiye'de bu işler biraz lükse kaçıyor maalesef. Param olsaydı daha devam etmeyi de düşünüyordum o zaman. Şimdiyse ileride tekrar gitmek ister miyim bilmiyorum. Para ve vakit ayırabiliyorsanız farkındalığınızı arttırmak adına en azından bir konuyla ilgili deneyebilirsiniz ama hiçbir işe de yaramayabiliyor. Biraz risk almak gerekiyor açıkçası. Ayrıca bilinçaltı konusu çok hassas ve hala gizemini koruyan bir konu. Gittiğiniz kişiyi muhakkak iyice araştırın. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Sevgiler..

mentos arkadaşım size ulaşmak için çok uğraştım sırf bu yüzden üye oldum
inşallah okursunuz...bilinçaltı deneyiminizin sonucu ne oldu acaba...ve konusunu
açtığınız müracaat ettiğiniz uzmanın adını iletirseniz çok sevinirim.

slm arkadaslar. bende terapi aliyorum. izmirdeyim. doktorum isinde oldukca iyi. hizpnozdan sonra kendimi cok iyi hissediyorum. Buraya yeni uye oldum ve burada pek arkadasim yok ama deneyimlerimi paylasmayi isterim. hatta doktorumdan bu isin nasil oldugununa dair birseyler yazmasini da rica edebilirim. mutlu gunler. sonuclarinizi merak ediyorum

Fatmagülünsune arkadaşım. Adını bilmiyorum ama çok teşekkür etmek istedim buradan. Bahsettiğin hipnoz uzmanına gittim. . Benim vajinismusum vardı. Eşimle ayrılma noktasına gelmiştik ve artık yok. Hipnoz ile vajinismus tedavi edilir mi? Hiç aklıma gelmemişti. Taa ki bir gün bir arkadşım söyleyene kadar. Sonra bazı forumlara bakarken senin yazını okudum ilgimi çekti ve araştırdım. Dediğin gibi internete hipnoz izmir yazınca kendisi başlarda çıktı... Sana ne kadar teşekkür etsem azdır beni Burak bey ile tanıştırdığın için. Benden sonra arkadaşımda gitti. Onun da müthiş bir odaklanma problemi vardı. İşini yapamaz hale gelmişti. Kendisiyle dördüncü seansından sonra görüştüm çok iyi hissediyordu. O da sana çok teşekkür etmemi söyledi. Sen bu yazıyı yazalı epey bir zaman geçmiş ama umarım dönüp bu yazdığımı okursun. sevgiler.

Son düzenleme:

Sizin için özel değilse hangi sorunla gitmiştiniz? Bir de hiç mi kalıcı bir sonucu olmadı merak ettim. Diba Hn'a yaptırdınız sanırım.

Karşı cinsle olan sıkıntılarım için gitmiştim şu an için herhangi bir değişim hissetmiyorum hayatımda. terapiye gittiğim sıralarda kendimi iyi hissettim bir tek onu söyleyebilirim. Ben Günay Yalçın'a gittim adını vermemde bi sakınca var mı bilmiyorum.Çok tatlı bir terapisttir. Daha sonra telefonda da konuştuk kendisiyle. İyi gelip gelmediğini takip ediyor, ilgilidir. Hem Ankara'da hem İstanbul'da ofisi var. Maddi anlamda zorlanmayacaksanız en azından bir kez deneyin derim. Bana iyi gelmeyen size iyi gelebilir bilinçaltı bu sonuçta.
umarım yardımcı olabilimişimdir. sevgiler..

Sizin için özel değilse hangi sorunla gitmiştiniz? Bir de hiç mi kalıcı bir sonucu olmadı merak ettim. Diba Hn'a yaptırdınız sanırım.

Duymuştum kendisini ben de. Tabi herkesin deneyimi değişir dediğiniz gibi, herhangi kayda değer bir şey çıkmadı mı peki seanslarda bilinçaltınızdan ya da geçmiş yaşamlardan?

evet 2-3 geçmiş hayatıma gittik. gayet kolay transa da geçtim. bu hayatınıza olan bağlantılarını ve derslerini siz çıkarıyorsunuz ki benim şahsi fikrim onlar geçmiş hayat değil tamamen bilinçaltının uydurduğu hikayelerdi. bazı görüntüler geliyor aynı rüya görür gibi terapistin yönlendirmesiyle siz devamını getiriyorsunuz. hani bazen rüya görürüz devamını biz belirleriz onun gibi bi şey.

Duymuştum kendisini ben de. Tabi herkesin deneyimi değişir dediğiniz gibi, herhangi kayda değer bir şey çıkmadı mı peki seanslarda bilinçaltınızdan ya da geçmiş yaşamlardan?

anladım, çok teşekkürler cevap için :)

Hiçbir işe yaramıyor, benim garip bir korkum var şehir dışında nereye gidersem gideyim kendimi kaybolmuş hissediyorum ve çok ağır bir panik yaşıyorum. Bunun sebebini araştırmak için hipnoterapi yatırdım 2 seans, gerçekten hipnoz esnasında geçmiş yaşamlara ait vizyonlar görüyorsunuz ama bu korkum geçemedi maalesef.

Kime yaptırdınız acaba? Regresyon muydu yaptırdığınız yoksa sadece hipnoz mu?

Regresyon yaptırdım. Herbir seans 3'er saat sürdü. Sonrasında da devamının yapılması yönünde yapan kişiden biraz baskı gördüm. Seans esnasında hipnoz da yapıldı. Ankara'da işin uzmanı olduğunu düşündüğüm bir kişiye yaptırdım. İyi niyetli birisi aslında ama bende pek bir etkisi olmadı. İsim verip kişiyi karalamak istemem ekmek parası sonuçta ama işe yaramadı... Ha gördüğüm vizyonlar garipdi ama... İsterseniz özelden kişinin bilgisini paylaşırım. Internette araştırma yapınca adı zaten ilk sıralarda çıkıyor.

bende düşünüyorum hipnoterapi ama gidenler sanırım pekte işe yaramadığından bahsetmiş bu kadar uzun zaman harcamaya pek değmeyecek sanırım

Merhaba,

Aynı sorun bende de var.Çözebildinizmi?

Sevil ne ZAMAN yazdın bilmiyorum ama ben ancak bugun gördüm sorusunu o yüzden kusura bakma maalesef hem dişçi hemde terapist e gittim çözülmedi hatta daha sinir oldum 1150 tl de param gitti şimdi ona sinirimden daha çok sıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…