Yıllarını enerji sistemleri,bilinçaltı ve kuantum çalışmalarına vermiş biriyim.
İlk başlarda bu işe kitapla başladım ve benim,ailemin hayatında büyük değişimler yaşadık.Fakat bazı yerlerde tıkandığımı hissettiğim için ilk olarak R. Şanal Günseli ile çalışmalara katıldım.Burada kökenimi ve çekirdek inancımı bulmak ve çözmek ile ilgili çalışmalar yapıldı.Ayrıntılara girmiyorum çünkü uzun ve garip bir süreç.Bilinç düzeyinde değişim için büyük bir çaba sarfetsem bile bilinçaltımda direnç çıktığı için tam olarak isteklerime ulaşamadım.
Ardından bu işler konusunda artık bilmediğim kalmadığını sandığım bir dönemde adını ilk kez duyduğum müthiş birine rastladım.Hemen kendisinden randevu aldım.İlk seans tahmini 15 kişinin katıldığı bir toplantıydı.Kendisi Seda Diker Hanımefendi.Onunla tanıştıktan sonra geçmişte öğrendiğim herşeyin silindiğini hissediyorum.
Çünkü ;
Herşeyin temelini en anlaşılır şekilde açıkladı ve aklımda hiçbir soru işareti bırakmadı.
Sistemin neden ve nasıl çalıştığını açıkladığında bende neyin eksik olduğunu anladım.
Bilinçaltımdaki kalıpların kırılma sürecine nasıl gireceğimi hatta ona para vermek istemiyorsam bile bu zorlu süreci nasıl geçeceğimi ilk kez cömertçe anlatan bir eğitmene rastladım.
Ben bu süreçte onlardan yardım almayı seçtim ve 3 bireysel seans yaptık şimdilik.Ve devam edicem...
Sonuca vardığımda da size bildiricem.
Tavsiyeme gelince bu işe yeni başlayanlar için ihtiyaç duydukları acı verice konular olduğunu biliyorum.Ve aklımda bir söz vardır ''İnsanlar acıdan delirir ama herkes onların sadece delirdiğini görür'' diye.Bu nedenle önce size bu sürece kitaplarla başlamanızı
1-NİL GÜN - ÇEKİM YASASI
2-R. ŞANAL - KUANTUM SIÇRAMA
3-R.ŞANAL - KUANTUM TİPOLOJİ
4-PAUL MCKENNA - HAYATINIZI 7 GÜNDE DEĞİŞTİRİN (DESTEK)
5-R. ŞANAL KUANTUM DÜŞÜNCE TEKNİĞİ
6-GREG BREADDEN - İLAHİ MATRİX
7-SEDA DİKER - ASLINDA GİDEN ERKEK YOKTUR